Herkes sadık güvenilir bilmem ne arıyor kimse de öylesine yanaşmıyor🤦🏻 sebep
12 gü
Bunun bir kaç sebebi olabilir.
1- Genelde insanlar şöyle olsun böyle olsun dese bile ilk dikkat edilen şey görünüştür şöyle düşünelim gözümüze güzle gelen şeye ilgimiz artar onu inceler ve tanımak isteriz tanıyınca da bu huylar varsa eğer ilerleme kaydedilir.
2- İlkinin zıttı olur burada. Bazı erkekler şöyle düşünür bu kız aşırı güzel bakmaz bana ya da kesin sevgilisi vardır böyle kızı boşta bırakmazlar diyerekten adım atmazlar adım atmaktan çekinirler.
3- Giyim tarzın veya bulunduğun ortamda bunu etkiler.
O kadar çok insan “ben sadık, güvenilir insan arıyorum” diye geziyor ki, ortalık temkin hastası doldu. Senin de hissettiğin yalnızlık havada asılı duruyor resmen… Kimse yüzeysel takılmak istemiyor çünkü ya canı yanmış ya da güven duygusu yerle bir olmuş. Sosyal ortam değişikliği ya da minik imaj güncellemesi fena fikir olmaz, bazen sadece bakış açısı bile insanı görünür kılar. Herkesin radarına girmek için farklı bir şey yapmak gerekiyor, ruhun kararmasın! 🕵️♀️✨
Cevap
17Cevap
Demekki değerlisin ki farketmiyorlar değerli olanlar farkedilmezmiş
Ciddiye alayım mı dalga geçtiysen anlamadım
Teşekkür ederim 🫠
Güzel arıyor aslında güzel değilse gerisine bakmıyor
Çirkin de değilim ki fark edilmek istiyorum sadece. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Buna gerek var mı senin kıymetini bilecek kişi için böyle şeylere gerek yok sonra ipin ucu kaçıyor ilgi arsızına dönüyorlar
Kimler?
Kadınlar hep daha fazlasını istiyorlar sonra bir bakmışssın değişik bir şey çıkmış içinden 😅😅
Erkekler sessiz sakin ve herkese karşı mesafeli duran kızlardan çekinir mi? Ya da altında bişey arar mı ruh hastası asosyal bundan bi cacık olmaz falan diye düşünürler mi?
Hayır alakası yok bazıları bilerek yanaşmax çünkü amaç takılıp gitmek senden alamayacağını bilir kuyumcudan ayran alınmaz kendini bunun için yıpratma karşına biri çıkar mutlaka en son ben gelecem 😂😂
Haa öyleli. Mantıklı. Sıkılmadan cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim ayrıca🫠
Artık düşünmüyoruz bunu pozitif oluyoruz anlaşıldı mı 😃😃
Aslında pek kafaya takmam da bugün baya baya çıkmadı aklımdan. Akşam dışarı çıkmak istedim tek başıma da çıkasım gelmedi. 2 tane kız arkadaşım var onlar da evli çağırmam kocaları evdeyken onlara da gitmem. Öyle çok sıkıldım bugün
Ara ara gelir böyle bunalımlar kaç yaşındasın?[ayıp değil valla sormak]
Shhdhd daha yaşımdan çekineceğim yaşa gelmedim bence 25 yaşındayım
Küçük yerde yaşıyorsan oda sorun nerde yaşıyorsun
Küçük yerde😅 ilçedeyim Konya'da
Onunda etkisi var çevre küçük herkes bir birini tanıyor adım atmaya bile çekine biliyorsun dedikodusu olur bence bu en büyük sebep 😃😃
Yok ya yapan yapıyor valla içimde yok benim. Köyde bile neler dönüyor ahhahhd
Bende küçük yerde yaşıyorum yani işim gereği aktif sayılırım kimseyle bu tarz bir iletişime girmem çünkü hemen duyulur kendimi düşündüm direk
Olabilir aslında ben de düşünüyorum aynı şeyi. Hani küçük burası nasıl bu kadarına cesaret edebiliyorlar diye. Bide benim 4 tane abim var bitanesinin benim yüzümden utanmasını istemem açıkçası.
4 mü 😅😅 Gelmesemde olur
Ne iş ile uğraşıyorsun ,
25 yaşındayım artık sevgilimin olmasına pek bişey demezler ama yani sürekli değiştirirsem hem kendime saygımı kaybederim hem onları utandırırım. Bide 4 tane olunca çevreleri de geniş. Kime sorsam ya arkadaşıdır ya da tanır. Abilerimin arkadaşlarıyla herhangi bir ilişki kurmak da doğru gelmiyor nedense
Endüstri mühendisliği mezunuyum şu an planlamacı olarak çalışıyorum
Meslektaş sayılırız bende inşaat mühendisiyim şehir plancısı mı yoks iş mi primevera tarzı şeylerlemi ilerliyorsun
Takip etsene ara ara sohbet ederiz
20 25 arası elimi sallasam ellisi ya dediğin günlere say bu yokluğunu :))
öylesine açmaktan kastın bunu anlamıyorum tamam ben sana öylesine yanaşıyorum hadi bakalım benimle tanışıp konuşacak mısın benimle bir ilişki var mı yani istediğim bu sanırım yanlış mı algılıyorum
Hayır ya sanaldan değil çevremde fark edilir olmak istiyorum artık
Fark etmiyor derken farklı olman gerekir fark edilebilmek için
Bende öylesini arıyorum ama yok nasıl bulurum bilmiyorum
Mutlaka vardır etrafınızda. Dikkat çekmiyorlar bence
Çevremde öyle birisi yok gerçi insan yok o ayrı bir konu
Mecbur uzak mesafe ilişkisine kaldım bu şekilde bulmakta ayrı bir zor
Var mı uzak mesafe ilişkiniz şu an
şu an yok
Gel sen bana cekilekim piyasadan yapalım iki çocuk ne dersin
Sen daha piyasa yaşındasın
😂😂
Ya da benim gibi hiç o piyasaya girmemiş de olabilirsin bilemedim
Bu iydii bak
Senin yaşın kaç
25 ben
Hiç girmedim
22 bende pek fark yokmus aslında
Nerelisn
Duyamadim
Gizli üye olduğun için göremiyorum.
Çevremdekiler
Mum dibine ışık vermezmiş
Zamanı var demek ki.
Can taşıyan herkes korkak.
Çıkar bir yerden sen doğru olduktan sonra.
Umarım
Doğru olanın, iyi olanın, kendini bilenin acelesi yok. İnşallah mutlu olursunuz.
Klasik olmuş artık sıradan
Bayanların tutumu
Yooo
Nasıl birisin
Ben ettim
popon güzel mi