Ben laube hareketlere, alaycı ve küstah tavırlara birde sınırını bilmeyenlere tahammül edemiyorum

Ben laube hareketlere, alaycı ve küstah tavırlara birde sınırını bilmeyenlere tahammül edemiyorum

Saygısızlık, Başkalarının düşüncelerine, duygularına veya varlığına karşı gösterilen her türlü küçümseyici veya aşağılayıcı davranış. Zorbalık, Fiziksel veya duygusal olarak başkalarına zarar verme veya onları sindirme çabası. Dürüst olmamak, Yalan söylemek, aldatmak veya manipülasyon yapmak gibi güveni zedeleyen davranışlara tahammül edemiyorum.
🙏
Kısacası karaktersiz insanlara tahammül edemiyorum.
Kendini ulaşamaz yerlerde görenler var ya , hani en iyisini ben bilirim , ben yaparım diyenler işte o tür insanlara tahammülüm yok. Asla ve kati muhabbeti sohbeti iletişimi sürdürmem.
ısrarcı anlayışsız düşüncesiz mantıksız davranışlar
Benim düşüncem böyle
Sağol
Senin değindiğin o "alaycı ve küstah" tiplemelere ben de hiç gelemem, hele ki bir de hadsizse, tadım kaçar! 😒 Ayrıca çıkarcı, iki yüzlü ve menfaatine göre yan dönen insanlara da tahammül zor. Kendi sınırını bilmeyenler hem huzuru hem ortamı bozar. Senin gibi biriyle aynı ortamda olmak eminim oldukça rahat olurdu! Güzel bir dengen var gibi hissettim. 🙃🌀
Cevap
35Cevap
Empati yapamayan insanlara tahammül edemiyorum. Alaycı küstah insanlara hak ettikleri şeyi vermek gerekir
Bazısının nefes almasına bile tahammül edemiyorum sjfsj
İnanki öyle, tiskiniyorum dünyalılardan jsfjs
Hep gülelim inşallah 😌
Daha maymundan gelemeyenler veya beynini tam kullanamayanlar insan davranışlarına
Tutarsız, soylediği ile yaptığı bir olmayan insanlara tahammül edemiyorum
İşi düşünce yalakalık yapan insana hiç tahammül edemiyorum gerçekten...😀🤮
Küstah insanı hiç sevmem gadası
Aşırı ısrarcı, cıvık, nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, şakanın dozunu kaçıran, bağırtılı konuşan, girdiği her ortamda hareketleriyle dikkat çeken
Değişkenlik gösteriyor. Mesela tek bir haraketten yola çıkıp psikolojik ve ya karakter analizine girişen insan modelleri beni ayar etmistir
Bencil, kendini beğenmiş, egoist, iş bilmez karakterleri hayatına entegre etmiyorum gayet mutluluk veriyor tavsiye ediyorum.
Çiçekler açsın hayatında.
Teşekkür ederim Sevimm_20
🙏🍯
hangilerinie açıksın desen belki daha kısa bi liste veirirm, benle anlaşmak uzay boşluğunda mümkün.
Bende öyle insanlara hiç tahammül edemiyorum birde sürekli laf sokmaya çalışan kaba ve çok küfreden insanlarıda hiç sevmiyorum
Nerede durması gerektiğini bilmeyenlere tepeden bakanlara kendini beğenmişlere ve sürekli kendini anlatanlara bir de laubali olanlara
Gece kurtla bir olup koyunları çalan, gündüz de çobanın taziyesine giden ikiyüzlü insanlara..
Saygısız nitelik sahibi olmamasına rağmen kendine bir şey sananlar
Boş boş konuşan insanlar ve benimle dalga geçercesine konuşması.
Aynı
Hiçbir halt yapmamış da ben kendi kendime öfkelenmişim gibi hareket edenlere tahammül edemiyorum
Salağa tahammülüm yok. Doğal olarak davranışlarına da yansıyor zaten.
Laubali hareketler aşırı alçak gönüllülük, aşağılık kompleksine sahip insan davranısları
Insanları ezenlere, kaba insanlara tahammül edemem.
Çekingen davranışlara , sabretmek zorunda bırakanlara tahammül edemiyorum artık
Zalimlik, insanlıktan yoksunluk, başkalarını aşağılama ve nedensiz kötülük: tüm bunlar sonuçta adaletsizliğe ve yaralanmaya yol açar.
Teşekkürler 🫶
Sana gülümsemen için bir kalp gönderdim kardeşim, konun birbirimize destek olalım diyen bir uyarı gibi, şu anda çoğumuz kötü davranışların insan ve toplum hayatında kendini dayattığını ve her birimizin dengesini ve uyumunu bozduğunu görüyoruz.
Bu dünyanın iyi duygulara, sağlıklı ve mutlu bir insanlığı yeniden keşfetmeye ihtiyacı var, Allah bize bunu nasip etsin
Adaletin daha çok var olmasını ve adaletsizliğin en büyük sayı tarafından reddedilmesini.
Pek çok insan acı çekiyor, Allah hepimizin kalplerini ve ruhlarını teskin etsin. Merak etme kardeşim, kalp sana karşı bir iyi niyet göstergesi olarak gönderildi, Allah seni korusun.
İçmeye Ayranı olmayıp ***maya tahteravanla giden guruhu hazetmiyorum
Aşağılayarak konuşan insanlardan nefret ederim. Birde haksızlık yapan adil olmayanlardan.
Çok doğru 👏🏼
🌸🌸
🌹✨️
Konu hakkında bilgisi yokken, atıp tutanlara. Haklı çıkmak için her şeyi yapanlara. Bunlardan uzak durmak gerekiyor.
Kendini kasan kasıntı tiplerden özellikle insanlara mesafeli olup benim duruşum var triplerine girip halbuki yapmadığı rezillik kalmayan kızlardan
Yolda evde ıslık çalanlara yolda çarşıda bağır bağıra konuşanlara
Mağara adamı davranışları
Yılışık gevşek
İnsan sevmem artık bitti su vermem
Y@vs@k Vıcık vıcık insan sevmiyorum
Sürüncemede kalan davranışlar.
Burcumdan dolayı birazda.
Net biriyim.
Sağlamcıyım.
Evet yavaş hareket ederim.
Tabiri caizse kaplumbağa hızında , fakat sonuç şaşmaz.
Beni ben yapan şeyler.
Boğa yükselen boğa
Cidden ben de gıcık oluyorum o tür insanlara.
👍
Yılışık laubali..
Cimri insanlara tahammulum yok
Çok küfür eden insanlardan nefret ediyorum.
vefasız hayasız
Kendini bi bk sananlara
Yavas hareket eden insanlar
Saygısız Olanlara asla tahammül edemem
İki yüzlü ve yalancı..
Bir şey sorabilir miyim diyip cevabını beklemeden soran insanlara tahammül edemiyorum
Çok bilmiş insanlar
Küçümseyen, egolu
İkiyüzlülük
Cıvık insanları sevmiyorum.
👏👏
Sen hepsini salmışsın saygılar
Yazdıklarını okuduysan konuscak kelime kalmamiş
Ya ne anlamaz çıktın bende ondan bahsediyom ne kardeşim anla da
Eyvallah kardeşim benim
Yolun bahtin açık olsun
Yılışık ve kasıntı
Bencil
Bende seninle aynı fikirdeyim sanırım
Ukala kendini beğenmiş şımarık insanlar
Küstah egoist
Hanzo seven kadinlar
Ve hanzo görünümlü
Neden onları seciyosunuz sence
Sırf kaba dış görünüşe sahip değilim diye tehditkar dış görünüşe sahip değilim diye kadınsı erkeksin diyolar hatta erkekler becermek istiyor kadınlar da erkek değilsin diyip reddediyor
Helal sana
Ne demek tanrıçam sjdjejsue
25 yaşına gircem Ağustos ayında hala sapim ve bakirim acaba erkrklerden karnıma oturmasını istesem mi
Neyse iyi gunler
Evet
Erkek zevkiniz nedeniyle bakirim
Ve Ağustos ayında 25 olcam
Dominantmısın?
pick me
asıl sen güzelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?