O kadar cok var ki.
Ilk aklima gelen, o konuda bilgisi olmadigi halde, fikir belirtmesine bir sey demem, ama kendinden daha bilgili oldugunu bildiği kisiye karsi asiri iddiaci olmasi.
O kadar cok var ki.
Ilk aklima gelen, o konuda bilgisi olmadigi halde, fikir belirtmesine bir sey demem, ama kendinden daha bilgili oldugunu bildiği kisiye karsi asiri iddiaci olmasi.
İnsanlara genel olarak tahammül etmiyorum ben.. Özellikle kibirli ve bencil olanlara diyebilirim.. Çevresindeki hiç bir canlıyı düşünmeyen, ben yaşıyorum ya gerisi önemli değil diyen tipleri diyebilirim..
Ben şöyleyim, böyleyim diye kendini övmesi mesela. Tamam övsün de sürekli, sürekli gerçekten imdat diyorum yani. Başkasının arkadasından atıp tutunca o insanla sarmaş dolaş olan insana da tahammülüm olmuyor. Hemen uzaklaşıyorum... çünkü bilirim ki aynı hareketi bana da yapacaktır. Dertleştiğimı sandığım kişi aslında ilerde bana koz olarak kullanacakmış gibi hissetiren insana da tahammülüm yok.. yapmıştır bir şeyler vermiştir beni ele.. ben yine ona inanıp derdimi, sıkıntımı anlatamam gibi gelen insanlara da asla ne saygı gösteririm ne tahammül ederim... toplu taşımalarda telefonda yüksek sesle konuşan insanlara da tahammülüm yok mesela o an bir sey diyemem ama gerçekten sinirlerim çok bozuluyor... dakikalarca kuyruk da beklerken en arkadan gelip sıramın önüne geçen insanlara da tahammülüm yok.. ve kahrwtsin ki yine bir şey diyemiyorum geç sırana biz burada enayimiyiz diyemiyorum yine susup kabulleniyorum... sanırım benim kota dolmuş artık almiyor.. iyi idare etmişim insanları yazarken farkettim canım kendim bi kahveyi hakketim bence💛
Cevap
51Cevap
Uzatan insanı sevmiyorum. Konuşmayı gereksiz uzatan, bir sorunu uzatan, sevinci mutsuzlugu her şeyi gereksiz uzatani sevmiyorum.
Kendini bir şey sanması en kötüsü bir de cimri ve bencil kişilikler
Karaktersiz ergence davranışları.
Yalan söylemesi , ifira atmasi , her konuda haklı olduğunu söylemesi, herşeye çok bilmislik yapmasi , egosu tavan olması , herşeyi ciddiye alması , sinir edici davranış larda olması, gülümsemek yerine somurtması göz devirmesi önyargı lı olması , kaba olması, ters davranması trip atilmalar , yanlış yaptığında özür dilemesi karşindaki ni hiçe sayması, umursamamasi vb.
Görgüsüzlük, yüksek sesle konuşması, patavatsızlık.
Sorgulaması nerdesin ne yapıosun kimlesin nereye gittin nerden geldin bunun dışında çok fazla para mal mülk konularını konuşması beni ne kadar rahat bırakırsa o kadar ait olurum ne kadar sıkarsa o kadar uzaklaşırım
Dengesizlikleri, atıp tutması, yalanları. Öyle kişiler kendilerini değersizleştiriyorlar.
Güçlüye yalakalık yapışları, kendilerine bakmadan ahkam kesmeleri, yahu siz kimsiniz, siz kimsiniz
surekli küçük düşürmesi.. veya kucuk düşürecek hareketler (alay etmek, dalga gecmek) vs. birde sanirim egoist davranışlar ve hareketler 🥴
Kibirlice , bilen birine cahil muamelesi yapıp kendisinin olay hakkında 2 doğru bilgisi olmadan derviş ilan etmesi
Abim mesela
:)) güya çok Müslüman biz de güya hristiyanız..
Ona göre tüm yiyecekler vs haram ve ben güya o çok Müslüman 😂 yıllarca içki içen adam birden Müslüman oldu
e icki icip aniden musluman olabilir ne var bunda
Patavatsız konuşması ha bir de kendine bakmadan karşıdakini yargılayan çakma sarışın tipler var lafım meclisten dışarı. 😅
Söz verildikten sonra tutulmaması ve bunun üstüne espriler yapılması ya da yalanları üstüne kendini haklı çıkartmaya çalışması falan olabilir.
Beynini kullanmaması en tahammul edemedigim hali bi insanin.. 🤣 aptal çekemiyorum..
Benmerkezci, hep ben bilirim kafasında, bi bok olmamasına rağmen kendini iyi biriymis gibi göstermesi yazarken bile tepem attı
Sürekli yalanların üzerine yalan söyleyerek kapatmaya çalışmasına tahammül edemiyorum
Karaktersiz , yalaka , boş beleş olması cimrilik kendini üstten görenlere tahammülüm yok
Kibirli olup üstten konulmak halbuki bi cacık etmiyor
Söylediklerine katılıyorum. Bir de egolu, yalancı, kibirli kendini beğenmiş insanlar 😃
İçini bildiklerim insan rolü yapıyor ya deli oluyorum aynı 🤦♀️
Karşısındakini canım yerine koyması herşeyi ben biliyorum kafası sinir oluyorum
Umursamazlık ya da öyleymıs gbi davranmak sırf karşısındakını rahat manipüle edebilmek için
Sessiz kalması cekip gitmesi bagırması küfür etmesi görgü edeb kurallarına uymaması
Sığ kafalı olup yalnızca kendi açısından bakması ve karşı tarafı asla dinlememesi
Kendisine bakmayıp karşısındakini çok biilgiliymiş gibi küçümsemesi, ergence hareketler
Kafasındaki kurgunun gerçek olduğunu sanması
Yetenekli olusunu ve seni dinlemeleri yok saymalari secmeleri
Empati yoksunu ve herşeyi ben bilirim bana sorun benim görüşümü alın aptallığı
Sigara dumanını yüzüme yüzüme kasıtlı ya da bilmeyerek üflemesi.
istekli olması, sapık ruhlu olması, küfür etmesi , yalan söylemesi
Kibir Küçük dağları ben yarattımcılık.
İki yüzlülük ve yalan.
Konuda hakkında bilgisi olmayıp mal mal biliyormuş gibi yorum yapması birde kendine bakmadan başkasına akıl vermeye çalışmalarını sevmem
Dünyayı ben yarattımcılık
Mesela yalanci olmasi. Kndini begenmesi kiskanc olmasi kibirli insanlara hic tahammul edemem
Bildiğim bir şeyi bana anlatmaya kalkması. Deli eden bir olay
Kibir ve yalan..
Daha itici bir insan ozelligi daha yok ya direk 0'a dusuyor gozumde
Kibir ve yalan Okey ama
Daha bir sürü nedenlerde var soğumak için
Bu arada Bendn sanaa geleneee karşılk verirr misn lütfen 😎 şimdiden teşekkürler... 👍
Duygusuz davranması.
Çok var ama başı kibir çeker
Egolu ve kendini beğenmiş olması
Her seyi yanlis anlayan m”al tipler.
Bir seyi bin defa tekrarlayan, fazla yakin duran, konusurken durten, saplatan, bagiran, cok elestiren, surekli konusan, yalan soyleyen, bos konusan, dinlemeyen, egolu, yapisik, ma””l ma”l dikizleyen insanlar
Bir sıkıntını anlattığında direkt bende yaşadım diye başlayıp kendi olaylarını anlatması
Sürekli kendini övmesi
sürekli dert anlatması
Kesinlikle yalan konuşması ve saygısızlık
Fark etmez kelimesine.
Belirsiz konuşmalara.
Saygisizlik benim icin
Emrivaki yapması… Bu başlı başına yeter
Ego ve samimiyetsizlik
Mevcut zekasının yeterli olduğunu sanması
Kibir. Bayılırım böyle insanların kibrini kırmaya
Laf anlatınca anlamaması
duygu sömürüsü yapması
Her konuda yorum yapmayı seven insan tipi.
Israrcı davranışlara tahammül edemiyorum.
Çok var saysam kitap olur
Her ota b. ka atlaması hiç haz etmem
Yalan söylemesi ve sürekli kendini övmesi.
Beyinsiz olmasın ben idare ederim gerisini
Gereksiz umursamaz tavırlar.
Kibirli ve ukala olması en tiksindiğim insan tipi
Çok konuşan çok gülen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?