Hala ailemi karşıma alamam diyor, ne yapmalıyım?

benim 7 aylık birilskim vardı hemde sesini bile birbirine yükseltmemiş insanlardık 1 hafta önce ailesiyle tanışmak için muğlaya gittim herşey çok yolundaydı 3 gün ben cenneti yaşadım gözümün içine bakardı nasıl anlatıyım daha sonra ailesiyle yemek yedik ve ben hissettim annesinin benden hoşlanmadığını onada soledim bunu annen beni sevmedi galiba die bahsettiğim kişi çok terbiyeli sağlam bir mevkisi olan biri bir asker sonra beni havaalanına bıraktı seni çok seviyorum die ben eve geldim 3 saat sonra annem senibana yakıştıramamış dedi bende bylu pslu bıkızım üni. mezunuyum yani anlamıyorum inanın aklım karşısk hemde çok benimle konuşmdi bile annesi sırf yanlış anlarlar die bende konuşmadım hani çok konusupta yalakalık ediyobize demesinler die görüşürüzbile demedi oğlunu kıskanıyo ve seni seviyorum diodu hala ama ailemi karşıma alamam dio ben beni sevdiğine inanıyorum belki size yanlış gelir ama neden bu şekilde davranıyor nefesim kesildi ağlamktan çok ciddi düşünüyoduk ikimizde yaşını almış insanlarız coxcuk değiliz lütfen zamn ayırıp yorumlarmısınız ne yapmam gerekiyor
Güncellemeler
+1 yıl
ya o evden 13 yasındayken cıkmıs tabiki anne babaya hürmetsizlik edilmez ama zaten tek basına ve ailesini senede 2 defa görüyo ben onla bir hayat olmak istiyorum dagda en ucra bi kösede hiç farketmez ve bunu biliyo ama sessiz kalıyo
Hala ailemi karşıma alamam diyor, ne yapmalıyım?