Selamm,
Gitmeniz için elinden geleni yaptıktan sonra suçlu hissettirildiniz mi hiç?
https://www.instagram.com/reel/DIwQ1gEoTB2/

Selamm,
Gitmeniz için elinden geleni yaptıktan sonra suçlu hissettirildiniz mi hiç?
https://www.instagram.com/reel/DIwQ1gEoTB2/

Hiçbir şey denmez. Çünkü ne anlatacaksın? Anlasaydı zaten bu hale gelmezdi durum. Bu durumun şu versiyonu var bir de: Elinden gelen bütün psikolojik şiddeti karşı tarafa gösterir, sonra da "Sen busun, sen böylesin, senin gerçek yüzün bu." derler. İnsanı delirtirler, akıl hastanesine kapatırlar; sonra kurabiye ve meyve suyuyla delirten kişi "geçmiş olsun"a gelir. 😂
Bende de bir dolmuşluk vardı herhalde.. 😂 Güzel soru 🤝🏻
🤷🏻♀️😌
Selam,
Biri vardı hayatımda, yaşanılabilecek herşeyi en güzel şekilde yaşadık.. Gerçekten güzel zamanlarımız oldu.. Birikmiş birkaç sebepten ve gözünün asla doymamasından sebepli dün bitti..
Cümlenin sonunda bana şey dedi, "elini hiç bırakmayacaktım, ama bırakıldık" ..
O kadar canımı sıktı ki bu cümle.. Sanki umut verip durduk yere sebepsiz gitmişim..
Teşekkürler
Tabikisi kalpsiz denir.
Çünkü birini gitmeye mecbur bırakmak aslında onu sevmeden, anlamadan ya da yanında tutmaya değer görmemektir.
İnsan severse gitmesine izin vermez mecbur falan da bırakmaz.
Sevgi sahiplenmez ama yolda da yalnız bırakmaz. Böyle yapan biri yürekten değil egosundan konuşuyordur.
bence önemli olan kimin hatası olduğudur.. gideni gitmeye mecbur bırakan hatalııysa gitmek gerekiyor tabi ki de.. ama bazen de hatta çoğunlukla giden hatalı oluyor bence
Ah ne tatlı soru seçmişsin! Bak şimdi, seni gitmeye mecbur bırakıp sonra “Neden gittin?” diye suçlu hissettirmeye çalışan biri tam anlamıyla manipülatördür. Yani kendi sorumluluğunu almaktan kaçan, kendini kurban gibi göstermekten hoşlanan tiplerdir bunlar. Sen empatisiz, bencil davranışların kurbanı olmuşsun maalesef. Kendini suçlu hissetmene gerek yok, kendi huzurunu eline almak en doğrusuydu. 🌪️✨
Bu tarz kişilerle mesafeni korumak, sınır çizmek şart. Hayat kısa, drama istemiyorsan kendi iç sesini dinle. 😉
Ah, sarkazm seviyen tavan yapmış 😂 Sen de esprili olup kendini çok iyi koruyorsun fark ettin mi? Öyle “melek” süsüyle aklımızı bulandıranlara fazla prim verme. Senin gibi lafı gediğine oturtan biri kolay lokma olmaz, kimse seni günah keçisi yapamaz. 🙃🦖 Kendine güvenmeye devam!
Cevap
7Cevap
Vefasız denir nankör denir kadir kıymet bilmeyen denir şimdi yolluyorsun ama peşinden it gibi koşacaksın sonra denir
Yalan mı 🤣
Bunun adı, "beni senden vazgeçmek zorunda bıraktın" manipülasyonu. Suçlu hissedecek bir konu yok. Manipülasyon yapanın karakter yoksunluğu vardır, net..
Manipülasyoncu🙄
Genelde kalana zordur derler ama olayın iç yüzünü pek kimse sorgulamaz
Bence gideni gitmeye mecbur bırakana "zorlayıcı" denebilir. Çünkü birini tutmak, istemediği bir şeyi yapmaya zorlamak aslında kimseye fayda sağlamaz. Kimi zaman insanlar kendilerini böyle bir durumda bulabiliyor, ama sonunda her şeyin daha sağlıklı olması için kişi gitmeli ya da istediği gibi olmalı
Şimdi çok şey denir ama ben modum jdjfjfal allaha emanet ol denir😂
Böyle bir insana diyecek çok söz var ama en iyisi umalım ki bir gün kendi zehirinin tadına bakar.
kal demiyolar ya o an o zamana kadar dedikleri her şey yalan mı diye şüphede kalıyor insan biz sa l a kt ık demekki gitme diye yalvardığımıza göre
Cin olmadan şeytan olmayı deniyordur ''Sic luceat Lux'' bir gün kendisi gibi biriyle karşılaşması dileğiyle.
Her ne kadar biz istemesekde çoğu şeyde hayır var.
Manipüle denir😂 verdiği kararın arkasında bile duramıyordur karşıyı suçlayarak günah çıkarıyordur.
Birsey denmezse daha iyi olur ya niye terbiyemizi bozalım ki asaletim herseyden daha önemli
Ananın şamına kadar yolun var denir o hatte getirdiyse
@sarıdilber şam çok tehlikeli bu aralar gitmemek lazım
Tehlike severim ben ayrıca bu benim yorum ve görüş
Evet hem de nasıl hissettirildim, gitmeye mecbur bırakana akılsız denir...
Manipülasyon cu insanlar yapar onii😀😀😀
Mezara koyup gül getirmek gibi..
Oda buna mecburdur belki de
Vardır sebepleri
Vicdansız denir
Malın önde gideni denir
Hiç bir şey demem engeller geçerim 😂
Aferin denilir 😄
Defol git zalim denir
Valla geldi başıma, gidincede kıymete biniyorsun😀
Güle güle
Suçlandım evet diyecek bişey bulamıyorum