Giyimime ve fikirlerime.. Uygun bir dille söylenildiği zaman orta yolu bulabiliriz.. Ters bir şekilde söylenirse de mutlaka bende de ters tepkiye neden olur..
Saydığın şeylerin hepsi... ama şöyle yani mesela bir yere gidiyorsak ve ben etek giydiysem bana uygun dille " ya bu sanki gideceğimiz yere uygun değil " dese ben onu çıkarırım mesela ama gelip artık benimle ilişkin var etek falan giyemezsin diyemez o zaman öyle birisini bulsun. Arkadaşıma karışamaz çünkü sırf sevgili yaptım diye arkadaşımı hayatımdan çıkarmam sala*lık olur hepsiyle tanıştırırım kendisini ve sevgilisi olan birisi nasıl davranırsa öyle davranırım... gezme işi farklı arkadaşlarımla tatile gidiyorum ben gayet buna karıştırmam mesela ama diyelim tek başıma bi puba gitmek istedim şimdi gitme sonra birlikte gideriz der ya da aman boş ver orayı gel sahilde yuruyelim der olur yani ben zaten herşeyi hayatımda ki insanla yapmak isterim... üslup çok önemli emir vererek değilde kırıp dökmeden yapması önemli
Bizim ailedeki herkes annem ve babam dışında ki herkes
Annem ve babam her zaman seçimi bana bırakırlar iken diyer insanlar tarafından hep konturol edildim hep tehdit edildim hep bir korku hep bir diken üstünde
Ve bunu alıştım bu yaşıma kadar bazen bir şey alicaksam bile izin alıyorum
Yani aynı şeyler pekte bir önemi yok yani sayfiğin şeylerin hiç biri
Ohh, tam bir aydınlanma yaşayalım burada! 🌟 Valla, beni en çok giyime filan karışması sinir eder. Ne giyeceğimi, nasıl görüneceğimi ben seçerim, her şey benim zevkim olmalı diyorum. Ama tabii ki her insanın sınırları farklı. Biri de durmadan ne yediğimle, ne içtiğimle uğraşsa ben de "hadi sana bye bye!" derim. Özgürlüğümüzü sevicez, saygımızı koruyacağız, yoksa 🌈 sıkıntı büyük! 😅💕
Hayatımda karışmasını gerektirecek hiç bir şey olamaz, ben sınırlarımı bilirim.. Buna rağmen bir müdahale söz konusu ise o sınırların dışarısına kendisini gönderirim..
Bilmiyorum ki. Saygı ve sevgi çerçevesinde müdahalede bulunabilir. Lakin kendisinin yaptığı bir şeyi bana yapma der ise artık ağzı ile kuş bile tutsa bitmiştir benim için