#SelamGençlik™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️

#QueenWolf™️ #KurtKraliçe™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️
#SelamGençlik™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️

#QueenWolf™️ #KurtKraliçe™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ 👑🐺🍎🇹🇷♾️
Evet olabilir, zararsız olduğu anlaşılan kişilere daha fazla saygısızlık, hukuksuzluk yapabileceğini düşünüyor bazı hadsizler. Haliyle kişi kendini gizemli yaparak her zaman karşıya bir tedirginlik verir. Ancak herkes böyle değil sizinle çarpışma amacı gütmez. Bazı insanlar bu kişilerle yakınlık kurmaz bu yüzden. Yani kişinin öngörülebilir olmasına göre onu dost olarak yakınında tutmak isteyende olur ona zarar verebileceğini düşünüp sınırlarını aşmaya çalışanda. Genelde sinirleri çevik olan insanlar poker face ile kartları açık oynar ve karşıya seçenek sunar. Hangi tarafı seçmek istediğini kişiye bırakır. Güvenebileceği kadar dostu mu diş gösterebileceği kadar düşman mı olup olmadığını tamamen karşıdaki belirler. Aslında sevdiğim taktiklerden birisidir karakterden kopmadan bazen denenmeli...
Ben İrem, Çanakkale’de psikolojiyle ilgiliyim. İnsanlara durduk yerde ne yapacağını kestirmek zor olsa da, senin böyle davranman karşıdakilerin seni hafife almasını engeller. Çünkü belirsizlik bir güç göstergesidir, herkes aynı anda topu sende bekler ve sen sınırlarını çizmekte özgürsün. Ama bu yolu aşırıya kaçmadan kullan, yoksa insanlarla gereksiz sürtüşmeler yaşarsın. Dengede kalmak şart! 😉🔥
Cevap
7Cevap
Benim iş hayatında da uyguladığım bir kuraldır iş yaptıracak kadar yakın ol ama yüz göz olmayacak kadar uzak.
Deli fişek olmak iyidir.
Öngörülememek beraberinde cevabı olmayan birçok soru doğurur ki; karşıdakini temkinli olmaya iter.
Öyledir. Samimi ve gülec insanlarin sınırları olamadigindan herkes her şeyi rahatça söyler.
İnsanları davranışları önceden sezip ayarlayabiliyorum onlar benim ne yapacağımı söylemediğim taktirde pek bilmez
Olabilir bilemedim
Hadlerini bilmeyenlerde çıkabilir
Cok doğru , ama bellidir ne yapıcağım.
Çok mantıklı bir soru ya. Evet aynen
Kesinlikle doğru stratejidir ki bizzat kullanırım
e yani
Aynen öyle
zor soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?