yaw benim sinifimda bi kiz var bide grubumuz var bide zengin kiz var grubumuzda ama baya canım falan hepimiz onu kullaniyoruz yuzsuz gibi (kendimden nefret ettim su an udviudfvhiduf) sonra ben kullanmayi biraktim acikladim kiza kendi yaptigimi tamam dedi o da ondan sonraki gun arkadas grubumuzdaki en yakin kisi oldugum bi kiz (x diyelim hade) bana garip davranmaya basladi selam falan veriyorum yuz vermiyo bende bi overthink moduna gecmedim degil yani neyse ondan sonra yazdim telefondan x'e neden bugun sadece bana karsi soguktun falan diye. dedi ki senin bana temasindan rahatsiz oluyorum falan filan ama bahane uydurma biseyler benden cok o bana sarilirdi da neyse sonraki gun yine okulda karsilastik ama bu sefer grupla beraber takiliyo bende cekindim tabii oyle boyle degil cok fena anlatti ben bile inandim 'reflekslerim var ailem bile biri sana dokunmus" diyo cok garip bi kiz oldu bi anda benim gozumde oysaki hic dokunmam sormadan. butun grubun arasi bozuldu benimle bi kisi haric. kisacasi dunya senin etrafinda donmuyor sozzunun tam tersi x'de gecerli dunya onun etrafinda donuyo sanki gercekten ve sinir bozucu bisey insanlarin duygularini aldatmasi ben sahsen uzuldum ve sirf boyle bi bahane kullandigi icin acayip overthinkler yasayip kendimden nefret ettim baya iz birakici bi kiz nefret ediyorum su an zaten self-h@rm yapiyo ve ilgi bagimlisi bandaji dusmus gibi davranip digerlerine baglatiyo benim oyle bisey yapmaya gururum yetmez mk herneyse siz ne dusunuyosunuz ve sizce nasi arami duzeltebilirim x'le cunku boyle yanliz kalmak skici isdbciudfviudfnv.
x hakkinda bilgiler>>> kendisi self-h@rm yapiyo ve bildiginiz parol paketinin yarisini bi gunde ayni anda kullaniyo yemek yedkten sonra kusuyo genelde (bi hastalik kendisi yapti) ilgi manyagi bi abisi var kendisinden kucuk gorunuyo ve baya exleri var ama bayyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa var neyse simdi ben napabilisim psikolojimi duzeltmek icin :0 ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer