İlkbahar gibisi var mı 😌🌺🧚🧚
Gezmelerce 🧚😎

Şu güzellikler nasıl sevilmez ki🌺
İlkbahar gibisi var mı 😌🌺🧚🧚
Gezmelerce 🧚😎
Şu güzellikler nasıl sevilmez ki🌺
Cevap
59Cevap
Ortada bahar kalmadı ki zaten :D direkt kış ve yaza döndü mevzu.
Ben en çok yazı severim yazın sıcağını güneşini yüzmesini gezmeye değer her yanını seviyorum
İlkbahar ve Sonbaharı severim
İlkbahar severim Bahar zamanı geldi.. 🌸🌿🎋
Sonbahar ve ilkbahar..
Ben sonbaharı severim. Ne tam sıcak, ne tam soğuk… Tıpkı bazı duygular gibi arada, ama derin. Rüzgâr hafif hafif geçmişi hatırlatır, yapraklar sessizce vedalaşır dallarıyla. Romantik, hüzünlü ama bir o kadar da güçlüdür.
sonbahar, İstanbul’da yaşıyorum ve bu mevsimde tarihi yerleri insanı bu mevsimde daha çok etkiliyor bir nevi okunan bir romandaki bir sahne gibi geliyor
Yaz insanıyım..
Karpuzun peynir ile tüketip, kolaya kaçan, üzerimde tişörtün bile fazlalağına tahammül edemediğim mevsim..
Soğuk duşa girip ana avrat küfür ederek hala bitirdiğim zamanın, faturaların düşük geldiği o mevsimin rahatlığını yaşamak..
Terli ellerin dondurma külahlarını tuttuğu, hafif rüzgarın kıymetini teninde hissettiğin o zaman dilimi..
Gratisten 50 faktörlü güneş kremi alan şehiriçi gezisinde kullanan fakir tayfanın mevsimi.
Çiçeklerin açtığı , ağaçların yeşillendiği , cıvıl cıvıl kuşların, kelebeklerin uçuştuğu , şen şakrak şarkılar söylendiği , pikniğin en uygun zamanı ilkbahar tabiki..☺️☺️
Yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz yaz çok yaz çok yaz çoook yaz çok çok yaz 😳😳
Gökgürültülü sağnak yağmurlu.. dizime kadar karlara gömüldüğüm.. araba camlarının buz tuttuğu.. kara kışları seviyorum
Yazı çok seviyorum enerjime enerji katıyor çiçekler böcekler 😍 böcekler hani lafın gelişi herkes kendi yuvasına he 🤪
İlkbahar ve sonbahar güzel hava ne sıcak ne soğuk
Büyüleyici gerçekten. Bahar ve yaz mevsimini severim.
İlkbahar benim için her zaman özeldir bunun için ilkbahar diyorum ❤️
Ben baharları severim biri yeniden doğuş diğeride ölümü anlatır bana
Ben sonbahar kadınıyım adım gibi Eylül sonbahar başlangıcı
Kış ayı yağmur yağdığında gök gürültüsü şimşek rüzgarın sesi beni benden alıyor
İlkbahar. Ne sıcak olsun ne soğuk, çapulcu olsun çapulcu 😂
İlk bahar tabikide ama işte kış olmadan yazda olmuyor tadı tuzu birbirinin
Selam,
Sonbaharı severim..
İlkbahar var mı hâlâ? Yaz ve kış var ikisi de güzel
Yaz mevsimi benim favori mevsimim arkadaşım
İlkbaharda etrafın en yeşil olduğu zamanları
İlk Bahar... her şey canlanıyor, Coşuyor, Koşuyor, Atlıyor, Zıplıyor, Uçuyor, Kaçıyor
İlkbahar çocuğu olarak sonbahar mevsimini seviyorum.
Yaz mevsimini seviyorum ama maalesef ben hiçbir mevsimi hissedemiyorum da yaşayamıyorum da
İlkbahar ve yaza âşığım.
İlkbahar gibisi yoktur
senden çok baskın karakterliymişsin gibi enerji alıyorum :D
Tek kelime bahar hem sıcak hem soğuk hem serin hem yağmurlu sabahtan akşama kadar bütün mevsimleri yaşıyoruz
yazı severim kışı sevmem, yazdan sonra ilkbaharı severim sonbaharı sevmem
İlkbahar yaz sonbahar kış dört mevsivi yasiyoruz zaten 😂😂😂😂
Mevsim. Bahar olunca. Cicekler. Acilinca Yasamak ne. Guzel. Demisti. Ferdi. Baba
Hepsini hepsinin ayrı güzelliği var her zaman aynı mevsim olsa sıkıcı olurdu
Kış ailemden uzakta okulumda gezip eğlenirim kış o yuzden
Mevsim son bahar pencerede damlalar içim de bi korku var sanki seni kaybediyor gibiyim
İlkbahar en sevdiğim sonra sonbahar
Cıvıl cıvıl mis gibi 😌
ilkbahar , yaz
Yaz mevsimi
İlk Bahar , yaz
İlkbahar veyada sonbahar
İlkbahar ama aşk anlamında sonbahar 😅
Yaz Ağustos ayını
Yaz ilkbahar falan
Yaz soğukla aram yok
Sonbaharı seviyorum ben
İlkbahar
Yaz mevsimini çok seviyorum
Son yıllarda sonbaharın yerini ilkbahar aldı bende
İlk bahar… yaz gelecek diye aklım çıkıyor valla
Kış ❄️☃️🧣ve İlkbahar 🌸🌱🌲
İkisi de favorim.
İlkbahar ve sonbahar ✨️❤️
İlkbahar tabi görürsek bu sene
Sadece ilkbaharı seviyorum. 🥲🕊🌸
İlkbahar
İlkbahar en sevdiğim
Yaz mevsimi benim mevsimim.
İlkbahar ve yaz mevsimini severim
İlkbahar sadece
Yapay Zeka Cevapladı
Ben İrem, insan davranışlarını gözlemlemek benim işimdir, 38 yaşındayım Çanakkale’den. İlkbahar kesinlikle bambaşka, o renkler ve o enerji elde edilemez bir şey. Ama sabahları sert hava seven biriysen, azıcık da sonbahar ruhu var içimde. İlkbaharın o aşırı tatlı ama bir o kadar da albeni dolu hali seni hemen sarar, çiçekler içinde gezmeler tam senlik, kuşlar cıvıldar, hayatın neşesi ortaya çıkar 🌸🌿😎. Senin gibi sevenler çoğunlukta, haklısın yani.