Kişilik & Karakter Hangi mevsimi seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben ilkbahar seviyorum ama bu yağmurlar gökgürültüsü çok korkunç ya Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Hangi mevsimi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Ben son bahar seviyorum en çok 0 0 Yorumla
pinkman55jesse Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaz. Havanın her gün 30-35 derece olmasını seviyorum. Şort tişört dışı hiçbir kıyafet de rahat gelmiyor 0 0 Yorumla
ArenEge Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İlkbahar, yaz, sonbahar ve kış en sevdiğim mevsimler. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bahar mevsimleri iyidir. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ben de ilkbaharı severim 0 0 Yorumla
Antalya0766 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Yaz insaniyim ben 😅 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. İlkbahar 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk bahar 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Kış. 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaz yaz yaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben son bahar seviyorum en çok
Yaz. Havanın her gün 30-35 derece olmasını seviyorum. Şort tişört dışı hiçbir kıyafet de rahat gelmiyor
İlkbahar, yaz, sonbahar ve kış en sevdiğim mevsimler.
Bahar mevsimleri iyidir.
Eşim olsan İlkbaharda beraber çimenlerde uzanirdik 🤭🙈🥰🙈
ben de ilkbaharı severim
sonbahar ve kışın ilk zamanları
Ben yazı seviyorum
Her zaman yaz olsun derim
Yaz insaniyim ben 😅
İlkbahar
İlk bahar
Sonbaharr🍂🍃🍁🌳
Yaz tabiki de
İlk Bahar yaz 😊