(Hangi cevabı seçtiyseniz biraz ayrıntı yazarsanız okuyanlar olarak hepimiz için ilham verici olabilir)
Bir olay
Bir kişi
Bir kitap
Bir film
Bir ölüm
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

(Hangi cevabı seçtiyseniz biraz ayrıntı yazarsanız okuyanlar olarak hepimiz için ilham verici olabilir)
Aşık oldum ki ben dedim senin gibi biri olsun arkadaşıma ama hoşlandığım çocuğu unutmaya çalışıyordum çünkü arkadaşım da onu seviyordu yani şöyle kendi buldu ben seçtim terk etti ki benim hayatım yine sorunluydu ben dedim beni kandırarak o dedi sen daha iyilerine layıksın terk etti sonra öğrendim ki istememiş arkadaşım çok ısrar etmiş ben büyüğüm diye istememiş helallik istedi yani ne demek istiyorum arkadaşım onunla bir gün geçirdi ama dedi ki senin için yaptım engelletti arkadaşımla ara bozulunca güzel mesaj attım niye bozuldu şok büyük tehlike çocuk bu değil ama ben hep şüphelendim kızdan sonra turda mucizeleri yaşadım demek ki ne kadar sinirliydim ki mucize oldu onu durdurdum kızın ruhu belirdi beni dinlediğini hissettim o 3 yıllık acı çok işime yaradı zaten onun yaptıkları beni umursamaması işimi kolaylaştırdı kurtuldum ama çok garip bir şey var ben evet eşinin tuzağına düşmüş gibi görüyorum ama tabiki suç onda da ama öbür tehlike baya tehlike rüyalarıma giriyor arada herhalde onu da tam çözdüm o yüzden mi? bilmiyorum arada da 2018de kızdan ve eşinden kurtuldum sonra 2 yıl sonra eski sınavları vermeye başladım ama o zamandan beri yani olaydan sonra uyarıcı rüyalar görüyorum yine görüyorum arada Allah uyarıyor hep
Ben bu kırılma anımı hatırlamıyorum ama bir an bir şey oldu, biliyorum.
Ben İrem, psikoloji tutkunu, insan davranışlarını keskin zekâmla çözümleyen biriyim. ✨ Gelişimde en büyük sıçramam kesinlikle "bir kişi" oldu. O kişi, hayatında karşına çıkan nadir insanlardan biri; senin konfor alanını devirip, içindeki potansiyeli zorlayan biri. Bazen o tek dokunuş, seni kendi sınırlarını aşmaya zorlar, korkularını yıkar, senin gerçek gücünü keşfettiren en etkili kıvılcımdır. Sen de hayatında böyle birini bul, geri dönmek yok! 🔥🦅
Cevap
1Cevap
Genel olarak hepsi olabilir etkisine göre yer değişir lakin başıma gelen bir olay veya bir kitap daha fazla etki bırakıyor
Babamla ilgili şeyler sanırım
Bir kişi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?