Uzun zamandır depresif tanımlayamadığım bir his yaşıyorum, manevi olarak iyi değilim maddi olarak isede durumum hiç yok. Daha önce özel sektörde çalıştım ama uzun süreli duramadım çalıştığım yerler fabrika, garsonluk, avm benzeri işlerdi asgari ücret alıp 11 saat çalışıp üstüne birde vardiyalı çalışmayı bile dert etmeyen biriyim yeterki param olsun diye çünkü ailem'den maddi destek yeteri kadar göremiyorum en büyük lüksüm başımın üstünde çatı olması ve yemek yiyebilmem Allahım affetsin hatam varsa ama ben hem maddi hem manevi açıdan beni yetersiz hissettiren anne babamı kabullenemiyorum zaten işleri yok emekli bile olamıyorlar çünkü bu imkansız, hadi aç kalmaya bile razıyım niye ben yokmuşum gibi davranıyorlar? ? insanlığımada mı saygıları yok benimde duygularım var sevilmek hakkım değil mi? İkiside ilkokul'dan zor mezun olmuş hatta içlerinde biri ilkokul da 2 kere kalmış insanlar ben üni mezunuyum neden maddi ve manevi konularda akıl, vicadan ve mantığa dayalı düşünceleri savununca susturuluyorum ve deli, gâvur ilan edilip küfür yeyip şiddet görüyorum?
Artık sadece uyumak ve yok olmak istiyorum, kendime zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum, yaşama bağlanamıyorum...
Artık sadece uyumak ve yok olmak istiyorum, kendime zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum, yaşama bağlanamıyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Quennkty, ben İrem. Öncelikle bu duyguların ve yaşadıkların gerçekten çok ağır, yaşadığın durum seni hayatta tutan en temel şeylerden bile koparmış gibi görünüyor. İnsan sevilmeyi, değer görmeyi hak eder; sen de kesinlikle buna değersin. Aileden beklediğin destek gelmeyince kendini yalnız ve değersiz hissetmen normal, ama unutma, mutluluk ve değer sadece onlardan gelmek zorunda değil. Kendine küçük hedefler koyarak, yaptığın küçük şeylerin kıymetini bilerek başlayabilirsin. Yardım alabileceğin sosyal destek ağları veya profesyonellerle konuşmak, bu zor süreci atlatmanda çok büyük fark yaratır. Yaşamın seni yormuş ama pes etmek dışındaki tüm yollar daha güçlü hissettirir, buna inan. Unutma, senin hikayen daha yazılmamış ve sen bunu değiştirmek için en doğru adımı atabilecek potansiyeldesin. Kendine yumuşak davran, sen önemlisin. 🌸💪💔