Kendimi uzun süredir hiç iyi hissetmiyorum! Nasıl düzeleceğim?

32 yaşındayım ama 32 yaşında bir adamın yaşaması gerektiği yaşam tarzına sahip değilim. 9 senedir işsizim ondan önce liseyi geç bitirdim zaten ve sadece 1 sene yüksek okula gittim tabii tam gittim denilirse.

Yıllardır asosyal bir hayat yaşıyorum, kimseye faydam yok kendime bile. Sesimin enerjisi yok, ruhumu heyecanlandıran bir şey yok, kalbim karardı gibi hissediyorum, hiç motivasyonum yok. Sürekli geçmiş ve gelecekle ilgili kötü düşüncelerim oluyor.

Ailem de ellerinden geleni yaptılar düzelmem için, psikiyatr lara gittim, hala gidiyorum, antipsikotik bir ilaç alıyorum paranoid düşüncelerimden dolayı.

Kafam bir tuhaf, hiç enerjim yok ya da hissetmiyorum. Bu hayat böyle devam gitmez gitmemeli. İnsan gibi hissetmiyorum kendimi, sanki yaşayan bir ölü gibiyim, konuşmak dertleşmek istiyorum ama arkadaşım yok. Mesleğim de yok. İçimden bir ses yanına az harçlık al Türkiye'ye git diyor, değişiklik olsun hayatın değişsin ama kafam değişmedikten sonra gittiğim yer bir değişim sağlamaz herhalde

Cidden bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi çok faydasız hissediyorum kimseye faydam yok en çok beni üzen bu
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımla ben ne yaptım? Ne yaptım ben? Nasıl geçirdim yıllarımı boş ve anlamsız?
Kendimi uzun süredir hiç iyi hissetmiyorum! Nasıl düzeleceğim?