Kapalıyım ve sevgilim vesile olmuştu kapanmasan olmaz dedi benim de içime heves koydu kapandım ama şimdi açılmak istiyorum ve o ztn gitti hayatımdan beni kapattırdı onu bunu giyme dedi ve açık saçık kızlarla koştu o kdr dedi ailem öyle böyle nasıl kızlarla sevgili oldu ve beni sürekli bırakıyor gidiyor artık yoruldum kendimi çirkin özgüvensiz hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseye göre hayatını sekillendirme
Icinden geleni yap
Açılsam gözden düşerim
bence içinizden geçeni yapın
Açılmak istesem ailem reddeder beni
gözlerinden düşerim 2 senedir kapalıyım
sevgililerine göre açılıp kapanacaksan kendi aklın yok demektir
hakaret olarak algılama ama birinin onayına ihtiyacın yok. bu tür insanları zaten üzerler. kendi duruşun olsun :/
Evet doğru ama o anki akılla öyle oldu napayım pişmanım bi daha bir erkek için öyle yapmam ama şu an napacam
Srnin hayatını neden o şekillendiriyor bunu Bi kendine sorarmısın?
İşte öyle oldu o zmnlar çocukluk aklıyla şu an zaten gitti benden yok hep manipüle etti beni gitti napacam bilmiyorum
Kendi hayatına devam edeceksin istediğin gibi giyinip istediğin gibi yaşayacaksın hayatını ve kimseye takılı kalma Bi defa geliyorsun ve zaman akıp gidiyor
Ee açılırsam ailem beni reddeder resmen onlarda kapalı çünkü 2 yıldır kapalı kaldım
Ee açılırsam ailem beni reddeder resmen onlarda kapalı çünkü 2 yıldır kapalı kaldım herkesin gözünden düşerim
Açıl demedim zaten ama bildiğin gibi devam et hayatına güzel olmak için illaki açık olman şart değil kapalı kızlar günümüz de daha güzel gözüküyor
Evet işte neler yapabilirim herşeyde pahalı zaten ama kendimi çirkin hissediyorum gerçekten
Zamanla herşeyi düzeltirsin paran oldugun da yeni kıyafetler bakım ürünleri alırsın bu kadar takma kafana hayatta daha önemli amaçların oldun
Hmm haklısınız tabi de zor walla pişman olsun istiyorum olur mu bilmem ama onu çok farklı sevdim umarım anlar kimsenin benim gibi olmadığın
Neden ayrıldınız
3 senedir toksik bayağı hani son zmnlarda dedi artık bişi hissetmiyorum doğum günümde o yazmıştım barıştık o gün bile kızla konuşmuş ve tekrar ayrıldık sonra kızla fotosunu attı bitti dedi bana bak kızla fotosunu görünce mahvoldum zaten direk ben 5 gün sonra bir gün tek konuştum baktım paramı yiyor ayrıldım dedi yine de affettim ben onu sonra 2 hafta konuştuk instasını verdi bi şekilde bi sabah bi kızdan mesaj geldi bana dedi neden arkdşını çıkartmışsın şifreyi değiştirdi o akşam da gitti tekrar dedi hissetmiyorum bişi git yazma ardıl bana deme özledim kafama gitme öyle işte
Yani beni cebe koymuş bildiğin
Ve sen hala onu mu istiyorsun?
İşte nedense bilmiyorum ve tanıdık hani yabancı değil o kdr karşıma illa çıkıyor halasının kızı bi ara ondan hoşlanmıştı onlar olursa ben biterim yani karışık cidden benim durum
Seni zerre sevdiği yok sen hala onu istiyorsun ne dim senin hayatın buyur ziyan olmaya devam et
Şu dizi özele çagıranlarada kulak vermeyin olayları farklı
🥹🥹🥹🥹evet gerçekten öyle ama gözümde onu çok büyüttüm önceden dedim ben buna asla bakmam özgüvenliudim şimdi tüm enerjimi kendine aldı bende böyle söndüm ama artık kendime gelmek istiyorum güzelleşmek eskisi gibi olmak kapandım bi tek ona pişmanım hayatımı güzelleştirmek istiyorum ben artık ama nasıl olacak bilmiyorum bir akraba var annemin yeğeni çok istiyor olmamızı ondan iyisi olmaz diyor haklı da iyi de çocuk ama kuzen gibiyiz hani bilmiyorum npcm
Bunu kendin başaracaksın ilk başta onu hayatından silme işe başla
Evet ya onlar farklı cidden bi tek siz düzgün yardımcı oldunuz helal olsun size
Kendine sürekli sebeb yarat onu hayatından kafandan silmek için
Ben sadece bir gün pişman olmasını istiyorum onun o kdr ve ben nasıl onu silecem bilmiyorum ki napayım mesela
Ne yapacagını ben söylemeyemem seni tanımıyorum nasıl biri oldugunu bilmiyorum yorum yapamam yapsam da boşuna aslında senin karar vermen lazım
Hmmm tamam da fikir olarak yani çünkü nen bişi yapıp düşünemiyorum yani cidden o yüzden böyle yardım istiyorumm zaten yani sizce ondan olmaz dımı beni haketmiyor
Senin anlattıklarına bakarsak cocuk arada seni bırakıyor başka kızlarla takılıyor sonra onlarla olmayınca yinr sana geliyor sence Bi düşün olur mu
Olmaz tabi pişman olsun yeter bana olur mu sence
Kapanmayın knk ya, tamam karışmak bize düşmüyor da kötü..
Evet kendimi açık daha güzel hissediyorum kapalı çirkin beni şekillendirdi ve gitti
Kesinlikle açıl, kendine güzel bir tarz yarat takılar tak saçını boyat ve anarşinin tadını çıkar.
Ama ailem reddeder beni gözlerinden düşerim 2 senedir kapalıyım
Bu hayatı sen yaşıyorsun ve Ailen senin kararlarına saygı duymak zorunda bebişim.
KEşke aldığımız kararları tamamen kendimiz alsak. Ben de bu konudsn dolayı iyi değilim ama beni babam kapatmıştı o yüzden açılamıyorum
Siz en önce psikolojik destek alın
Nasıl istiyorsan öyle giyin
Senin özgüvenini yemiş bitirmiş
Ayn öyle hem de bak açıkken bakımlı özgüvenli biriydim deliriyordu şimdi aldı herşeyi benden
Bunu aşabilirsin ama çok rahat bir şekilde
Nasıl ya lütfen yardımcı olsanız
Burdan yazamıyorum takip ederseniz dm atabilirim size
Diğer mesajlar kısmına bakarsanız görebilirsiniz
bir erkek icin kapanmak cok sacma