Ben merak etmem. Bana bulaşılmadığı sürece isteyen istediğini yapsın. Beni ilgilendirmez.

Ben merak etmem. Bana bulaşılmadığı sürece isteyen istediğini yapsın. Beni ilgilendirmez.

Milletten banane? Yaptığında heleki kat kat banane. Zerre ilgilenmiyorum. Benim bir hayatım var. İçinde mücadele, acı, tatlı her şeyi barındırıyor. Başkalarının yaptığını merak etmeye ne vaktim, beynim ne de hevesim var.
Milletin ne yaptığını çok merak etmem herkesin kendi hayatı kendisini ilgilendirir sonuçta insanların bu hayatta yaptığı ya da yapacağı şeyler veya tercihleri kendi seçimidir dünyaya bir şekilde geliriz ve dünyadan bir şekilde gideriz Allah'ın takdiridir dolayısıyla çok da merak etmem, ancak Benim için değerli bir insansa kıymetli bir insansa yaptığı yanlış konusunda onu uyarmak için elimden geleni yaparım ama sözümü dinlemiyorsa o dakikadan sonra ona da bir şey yapmam
Cevap
6Cevap
Beni ilgilendirmiyor kimin ne yaptığı, bana ve çevreme bi zararı dokunmuyorsa. Dedikoduyu sevmem zaten
Cıks hayır. Bir yakınımla ilgili bir konu olur konuşuruz falan ama öyle meraklı dedikoducu biri değilim şükür
hayır umurumda değil kimse.
Niye merak ediyim sadece ilgi alanima gireni merak ederim😌
o nasıl oluyor 🤔
aile arkadaş sevgilim vs yani ilgi alanıma giriyo ya hani onun dışında banane milletten
geriye başka kimse kalmadı zaten :D
Hiç ilgilenmedim kim ne yaptığı ile… Başkalarını herhangi bir sebeple düşünmek bile yük bence…
meraksız bir insanım @Catutigernos 👓 kendi evimde mutluyum çok insan sevmiyorum bir de boş insan sdg🧐
Sevdiklerim hariç diğerlerini zerre umursamam. Ne halt ederlerse etsinler
Hayır vallahi şu anda bir peri gelip yemek yapsa bana ortalığı toplasa
Çok meraktan bela gelir ben merak etmem kim naparsa yapsın
İlgimi çeken biri değilse umrumda olmaz banane milletten 😏
Genelde onları dinlemeyi severim çevremdekiler sık sık izlerim onları daha iyi tanımak için
inan umrumda değil ya
millet koalisyon kurup laf arıyor :O meslek haline gelecek neredeyse 🤣
Hayır, kimin ne yaptığı önemli değil.
ne önemli peki 🤔
Benim hayatım önemli
gayet mantıklı 👍
Hiç etmiyorum pugfhgg
Yapılan bir çalışmaya göre yapmıyorum derken hiç yapmıyorum diyenlerin büyük bir kısmı dediği şeyi yapıyormuş İngiliz bilim adamları öyle diyor 🤔
En azından sen demiyorsun palyaço 🤣
İngiliz bilim adamları konuşunca ben susarım :D
Bende merak etmem. Belki biraz ederim
Bir karar ver 🤔
Merak etmem🙂
cıks ilgimi çeken biri olmalı
Sadece sevdiğim insanı merak ederim.
Hayır
Hayır hiç merak etmem.
Yok kendimle meşgulüm🤙
Kimsenin ne yaptığını merak etmiyorum
İlgilendiğim biri ise evet ederim.
Ben ederim aşırı
Sebep 🤔
Kaba bir tabirle ne tamam yesinler dlsksm
ne yesinler ne yesinler :D
Tabiki merak ederim yalan yok.
Dedektif gibi irdeleyecek kadar mı 🤔
Herkes kendi pisliğinde boğulsun, umursamıyorum..
Etmem ya aman boş insanlar insan eleştirir
Etmem
İlgilenmem
Katılıyorum
Beni ilgilendirmez.
Yok bana ne
Umrumda değil kimse
Umrum dışı ya
Hayır banane
Banane milletten
Hayır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?