Ön görüşlerimin aşırı tutmasıyla beraber gelen özgüven patlaması sizin geleceğinizi tahmin etmemi söyledi jsjs💕🤪🤣
Yazdıklarımı kenara not edin seneler sonra tuttu mu tutmadı mı yazarsınız (tabi burada olursak hep beraber🥲)
Ön görüşlerimin aşırı tutmasıyla beraber gelen özgüven patlaması sizin geleceğinizi tahmin etmemi söyledi jsjs💕🤪🤣
Yazdıklarımı kenara not edin seneler sonra tuttu mu tutmadı mı yazarsınız (tabi burada olursak hep beraber🥲)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
söyleyebilirsin evet
Gelecekte bir iş sahibi olacaksın, bu siteyi terk edecekmişsin gibi geliyor.
Sen medyum falanmısın? Hadi bir tahmin et bakalım 🤔
Huzurlu ama hareketli bir gelecek bekliyor seni, ama attığın adımlara dikkat et herkesle eğlenemezsin ayağını kaydırmak isteyen var gibi hissettim. Herkesle arkadaşlık kurmamanı tavsiye ediyorum gelecek için çünkü yanına yaklaşacak bir insan topluluğu görüyorum. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Teşekkürler hayırlısı
Söyle bakalım
Çok sağlam bir gelecek var burada, hatasız sorunsuz bir ilerleme kendini biliyorsun tanıyorsun kararları kendin ver her zaman şimdiki olduğu gibi. Ayağını kaydırmak isteyen kiskanç biri var etrafında ya da hayatına yeni girecek hemen güvenmemeni tavsiye ediyorum. Önüne güzel bir fırsat çıkacak, o kişi sana engel olmak isteyecek gibi ama sen kalbini ve mantığını dinle kararların ve sezgilerin çok iyi onlara güven. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Cok teşekkürler güzel analiz 😊
Ricalar 😇😇
aha ben ayağını kaydırcam kesin 🤣
@portakallıjöle influanza da bir kişilik bence virüs kaldıracak beni 🤣🤣
@portakallıjöle hahah koruma duası yaptım olmaz bişi 😂
inşallah olmaz ama bence hayatı yakında kayar gibi 🤣
@portakallıjöle buz patenlerimi hazırda tutayım 🤣
normalinide hazırla belki yazın kayar 🤣
O da hazır xd
Bana da sıra gelirse söyle
Durgunluk var gibi ama geçecek çokta üstünde durma yani, biraz kafa dinlemek ve yalnızlık iyi gelecek sana ruhuna çok iyi gelecek ama kısa süren bu yalnızlığın güzel bir arkadaş sohbeti ve gezisiyle bitecek. Birbirinizi özlüyorsunuz gibi gördüm o hasrette sona erecek. Aşk konuları biraz daha uzaklarda gibi kendine odaklandığını görüyorum. Bu seni daha iyi hissettirecek gibi duruyor. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Kimle birbirimizi özlüyoruz yok öyle bir şey ama diğerleri doğru
Dur kız daha gelecek olmadı 😂
Tarot mu baktın naptın sen
Hahahs ay söyle bakalımm çok ihtiyacım var 😂
Ay yoruldum geleceğin çok hareketli ama iyi anlamda keyif alacaksın sen, benim tempoma göre biraz hızlı ama sen iyi ayak uyduracaksın. Gülücükler kahkahalar havada uçuyor biliyor musun çok mutlu görüyorum seni. Ve bunu yalnız başarıyorsun birine ihtiyaç yok bu yüzden birini arama boşuna kendi kendine yeteceksin. Her şey gönlünce olsun, unutma hayatın merkezinde sen varsın kimseyi vazgeçilmez sanma 🥹🦋
Ya inşallah her şey güzel olsun, güzel insanlarla olsun 😍
Olur dinlemek isterim 😄😄
Yaaa çok şirin bir gelecek. Bir beyefendi görüyorum sana çok değer veriyor el üstünde tutuyor bir dediğini iki etmiyor tam bir prens prenses hikayesi. Ayrıca naif olan ruhun onunla tamamlanacak. Geleceğinde bolca aşk gördüğüm için diğer konulara değinmiyorum. Yine de unutma başrol sensin. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
🥹🥹🥹🥹🥹🥹 yaaa cidden mi
Kız nasıl istersen öyle olur😇😇😇🌸
🤗🤗🤗
Söyle
Dengeli bir gelecek var, bi inişler var bir de çıkışlar ama ne kadar inersen çıkışın bir o kadar kuvvetli ve güçlü olacak. Seni üzmek isteyen mutsuzluğunu isteyen bir küçük çevren var aman dikkat diyorum yüzüne gülüp arkana kuyu kazıyorlar. Sakın arkana bakma daima ileriye doğru yürü. Bu yolculukta kimseyi dinlememeni tavsiye ediyorum. Zirve yalnızdır unutma, başarı insanın içindedir. Geleceğin bu yüzden dahada parlak harika gözüküyor! Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
Teşekkürler
😇😇😇
Evet falciwoman yine iş başında
Ya jsjs senin geleceğimi yorumlamıyorum o zaman istemiyorsan :d 😂
Ooo emen suda yetişme kıvırcık marul yaptı ya yorumla. diye geldik eralde
Şakacı seni jsjs. Senin geleceğin aydınlık, kelebekler görüyorum güneş açıyor. Bir ara bulutlanıyor gibi ama doğru yönetirsen o zamanı güneş yeniden acacak. Umutsuzluğa kapılma, bu sürecte mantığını değil kalbini dinlersen kazanacaksın. Cesur davranırsan o güneşin altında birisi ile yılların musmutlu geçecek. Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
Azrail ile 70 yaşına kadar anlasma yapabilecekmiyim :))
Ne anlaşması be allah uzun ömürler versin🌸
Danke falciwoman :) o güneş bı açsa güneş kremi sürmeden gezeceğim sanada sağlıklı ve uzun versin :(
🙏🙏🙃
Açacak o güneş güven bana ☀️
söyle bakalim ndnejeheh
Siteden gitmişsin ama geri döneceğini gördüm. Kararsızlık seni biraz boğacak gelecekte bu yüzden yanlış bir adım atacaksın, biraz zor olacak senin için ama hizli fark edip geri doğru yola gireceksin. Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
Ay olur. Görüşlerine güveniyorum😄🌸
Sende bol renk ve gülücükler gördüm, güzelliğinle beraber geleceğininde güzel olduğunu gördüm. Tamamen doğru yoldasın hiç sapma sağa sola, hayatın akışına bırak kendini başarılı olacağını hissediyorum. Aşk seni ama 5 yıl içinde bulacak gibi biraz sabırlı ol, beklemene değecek! Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
Bi tık yanlış tahmin ettin ahaj
Sağlık olsun beee 😂😇
Teşekkür ederim yine de❤️🌸
Harika bi sezgi söyle jakalim neymiş
Bol gülmeli huzurlu bir döneme giriş yapacaksın az kaldı. Belki yeni bir dost ya da yeni bir sevgili bekliyor seni eğer bekarsan. İkiside sana çok değer verecek ve sanki aradığın o boşluk dolacakmış gibi, bunca zaman sabırla beklediğin şeyin gerçekleşmesi olacak az kaldı 3 sene içinde en fazla yepyeni bir dönem seni bekliyor. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Hahah evliyim kiz ama guzell dilekler için tesekkutleeer
Ayyyy olsun sağlık olsun 😂😇
18. Hissimi kullancam diyorsun ha sjsjjs
Hareketli bir döneme geçiyorsun. Yanındaki insanlara dikkat et hepsi çokta iyi niyetli değil. Bu sefer sadece kendini dinlemeni tavsiye ediyorum. İstediğin şey gerçekleşecek ama eğer kendini dinlersen ve yoldan sapmazsan. Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
Yanımda ki insan az ama. Bi de hangi istediğim o acaba (: Teşekkürler seninde her şey gönlünce olsun..
Öngörü nu alayım
O diğer soruda burada geleceği açıklıyorum sjs, gelecekte biraz durgun gördüm seni, birileri üzüyor seni sanki sana iyi gelmeyen insanlarla iletişimini direk kesmeni tavsiye ediyorum. Ne kadar erken o kadar iyi. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Güzel şeyler söyle bari 😂
Fena bir aşka tutulacaksın gibi geldi bana ve sanki çokta uzaklarda değil bu 2 sene içinde gibi gibi🥹🦋 bir ömür sürecek bu ona göre hazırlıklarını yap🤪
sen de başımı yakacaksın anlaşıldı :D
Jsjsjs aşk kadar güzel bir şey var mı yaa
Söyle sen eğlenceli birine benziyorsun
Daha sakin bir döneme adım atacaksın. Huzuru bulacaksın tam anlamıyla, buna ya çok iyi bir arkadaşla seyahat ya da yeni bir ilişkiye başlayacaksın. Bu sana çok iyi gelecek, doğru insanı bulmuşsun gibi gözüküyor. Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
İnşallah sende istediğin gibi yaşama imkanı bulursun umarım
Amin inşallah 🌸
Sade bir yaşam
Eğlenceli günlerin
Ale bahçen
İnancın için
Nerede güzellik
Anı yaşa
We mutlu ol
O yüzden takma
Mutlu ol
Adını kalbine yazacak
Nerede olduğu önemsiz
Biraz saçma oldu daha iyisinide yazarım bi ara
Hahahah merciiii 🌸
Beğenmedinmi
Ay beğendim tabi zaten yazdıklarının bir çoğu uyuyor bana 😇
Yaa bi ara daha iyisini yazarım ismin harfleriyle yazdım
Yaaa oha yeni fark ettim ama L eksik. 🥹🥹
Bir dahakine düzeltirim hiç farketmedim
Çok teşekkür ederim emek vermişsin 😇
Rica ederim daha iyisini bir ara yazarım
Meraklardayım:)
Sessiz sakin bir yerden ev veya arsa sahibi olacaksın, huzuru bulacaksın tamamiyle. Eğer evliysen eşinle beraber değilsen yalnız yaşayacaksın orada gibi geldi bana. Yeni bir aşka yelken açacağını düşünmüyorum yakın zamanda, belki bi tanışma süreci olabilir ama uzun sürmez gibi. her şey gönlünce olsun🥹🦋
Geç kaldım galiba
Huzuru bulacaksın ama çok arayacaksın baya bi çaba sarf edeceksin tam bitti derken bi ışık parlayacak ve huzur seni bulacak: bir hanımefendi var o seni yeniden gençleştirecek hayatı beraber yaşayacaksınız ona sahip çık kaybetme. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Oyy canim benim teşekkür ederim 🌸🌸🌸
Ricalar ifindim🦋
Sen kahin misin
Evet KS nin kahini benim sjsj. Senide eğlenceli deli dolu yıllar bekliyor şimdi biraz sakin ilerliyorsun ama bu değişecek. Hızlı tempolu bir döneme gireceksin ama çok keyif alacaksın. Arkadaşlarınla seyahatler geziler eğlenceler seni bekliyor çok güzel vakitler geçireceksin önümüzdeki 2 yıl içerisinde. her şey gönlünce olsun🥹🦋
Bol bol seks
Doğru yolu bulacaksın düzgün sessiz sakin huzurlu bir hayat bekliyor seni. Hatta baya böyle sessiz sakin izole bir hayat kafanı dinleyeceksin daha sonra yavaş yavaş hayata seyahatlere açılacaksın. Musmutlu yıllar seni bekliyor. Her şey benim sana dediğim gibi olsun🥹🦋
Sen degil
Seni mi kırcam
Kırma tabi
Kırmadım ve yapmadım 🤪
Hadi yapp
Yapmicam kaybettin o şansı artist 🤪🤪
Uuuu
Tabikiiii
Deli dolu güzel eğlenceli keyifli bir gelecek. Bi gün orada bir gün orada olacaksın kuş misali gezilerin olacak ama çok keyif alacaksın yanındada bir arkadaş gözüküyor tam bir dost değil kardeş! Dikkat et önüne engeller çıkabilir seni çekemeyenler var dinleme onları bildiğini yap! Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Çok zengin bir hayat bekliyor.
Hadi inşallah kız 777
Buyrun olur tabiki
Ay tam huzur kokuyor geleceğin! Kelebekler kuşlar uçuyor üstünde bereket ve bolca mutluluk geliyor. Değişim var gibi sende daha bi açılacaksın hayata daha keyif alacaksın ve geziler kitaplar havada uçuşuyor! İçini ferah tut her şey istediğin gibi olacak 🥹🦋
Hepsi de doğru allah razı olsun😍😇😇🥰😎😎🥳🥳
Hislerin kuvvetli gerçekten burcun neee
İkizler ya da akrepmi
Ayy ne demek inşallah olur😇😇Evet ikisinden biriyim 🤪
Harikasınnnn
Çok teşekkür ederim canımmmm
Rica ederim ya nedemekk neyse o💖
Adım tuğçe dua eder dua beklerim🥳🥳🥳🥳
Söyle bakalım
Şimdiki gibi eğlenceli hareketli bir hayat bekliyor seni. Aynı tempoda ilerleyeceksin, yoluna çıkan taşları engelleri sen zaten yok ediyorsun. Ha tek ilgi çekici olan şey büyük bir gezi gözüküyor ilerde hazırlıklara başlayabilirsin. Yalnız gidiyor gibi gözüküyorsun ama çok eğleneceksin ve kafa dinleyeceksin. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Teşekkür ederim
Söyle bakalım
Önüne iki secenecek sunulacak 1,5 yil icinde o karar aşamasında mutlaka yanında birini bulundur. Fikir al tavsiye almanı tercih ediyorum. Büyük kısmet var ama kararı doğru verirsen. Doğru kararı sen biliyorsun ama dediğim gibi destek almakta fayda var. Ayrıca güzel bir hanımefendi kapıda bekliyor içeri almanı tavsiye ediyorum. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Teşekkür ederim ❣️
Söyleyin
Dünyanın senin etrafında döneceği bir döneme gireceksin. İnsanlar tarafından çok sevileceksin , başarılar peş peşe gelecek. Bu yolda sana eşlik eden arkadaşın seninle aynı duyguları paylaşıyor olacak, onunla iletişimini kesme çok şanslısın. Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
Teşekkür ediyorum
😇😇🌸
Olur söyle.
Sana çok değer veren biriyle bir seyahate çıkacaksın bolca kahkahalar ve eğleneceksiniz. Sonra biraz durulacaksın gibi seni vile isteye kırmak isteyen biri olacak sen ama farkına varacaksın bunun kopman zor olacak o kişiden ama istikrarlı davranmanı tavsiye ediyorum. Hayatın iplerini eline al. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Senin yalanların beklemiyo orası kesin
Pff
Buda bı başarı senin icin
Olur söyle
Sakin ve durgun bir dönem bekliyor. Bu dönemde moralini bozma, çıkılın anahtarı sende. Vereceğin karardan çok kararsızsın bu yüzden zorlu bi dönem ama unutma en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Hızlı karar vermeni tavsiye ediyorum. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Olur
Eğlenceli ve başarılı bir gelecek bekliyor seni. Emin adımlarla ilerleyeceksin ve doğru kararlar vereceksin kimseyi dinleme bildiğini yap, doğru olan o. Ayrıca çok istediğin şeyin gerçekleşmesine az kaldı gibi gözüküyor. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Teşekkür ederim ☺️
Olur söyle
Sessiz sakin huzurlu bir gelecek bekliyor seni. Hayatına alacağın yeni biri seni bebek gibi sevecek ve sen bunca yıl onunla var olmuşsun hissi yaşayacaksın. O kişiye sahip çık elinden tut kaybetme bir daha gelmez böylesi gibi. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Söyle
Yaaa aşk dolu bir gelecek var burada. Aşk aşk aşk diyorum, tam anlamıyla o seni bulacak. Sen sadece kabul etmek gerekiyor, beklenmedik bir anda kapını çalacak o kişi. Sen reddetsende o ısrarcı olacak, kabul edersen mutlu bir gelecek görüyorum. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Söyle
Yakında buralarda yoksun ona göre, aşkı bulup bir ömür boyu mutlu olacağını görüyorum. Siteyide sileceksin anında. Her şey gönlünce olshn🥹🦋
Soyle
Yorucu bir dönem başlıyor ama korkma bu güzel bir yorulma. Baya aktif şeyler görüyorum, seyahatler geziler yardımlar kalabalık bir gelecek var. Ama kendini çokta yorma, daha yoğun bir dönem geçirebilirsin dengeyi koru unutma herkese aynı anda yetişemezsin. Bu yorucu dönemde yalnız değilsin diye gördüm, sanırım hayat arkadaşınla beraber eğlenceli günler geçireceksin. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
teşekkür ederim
😇🌸
Buyrun merak ettim müneccim hanım ☺️
Sakin bir gelecek bekliyor şimdilik. İlerleten 4 sene içinde kendini dinlemeni tavsiye ediyorum kendi kararlarını kendin verdiğin müddet daha hareketli bir döneme gireceksin. Bu aralar hayatını başkaları yönetiyor gibi buna izin verirsen daha maalesef çokta eğlenceli şeyler beklemiyor seni daha sakin ve sessizlik bekliyor. Unutma hayat senin. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Teşekkür ederim yorumunuz için ❤️
Söyle bakalım
Deli dolu bir aşk yaşayacaksın kendin bile şaşıracaksın ama hızlı ilerleyeceğiniz için çabuk sıkılacaksınız bu yüzden tavsiye yavaş ilerleyin çünkü siz ruh ikizisiniz yazik etmeyin bu aşka. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Öyle mi dersinnn
Sen nasıl istersen öyle olur 😁😁
Teşekkürler bakalım 🤩🌸
Tövbe tövbe şaşırdı fkfkkf
Sjsj hızımı almışken dur,
Eğlenceli bir gelecek bekliyor seni rengarenk hareketlilikler var, hayatın akışına bırak kendini ve hiç bir şey için zorlama kendini, hayatın rengi seni doğru yola sokacak. Her şey gönlünce olsun 🥹🦋
Kız bizi 2 dakikada yanlış yolda yorumladı ya 😂
Olurrr…
Çok güzel bir seyahat gözüküyor sevdiğin bir arkadaşınla. O kadar eğleneceksiniz ki yeniden doğmuş gibi olacaksınız ve bağlarınız dahada güçlenecek. Ona güvenebilirsin her konuda o samimi ve dürüst bir arkadaş. Her şey gönlünce olsun🦋🥹
Olur söyle 😊
Ay sanki güzel bi araban olacakmış gibi hissettim, ayrıca mutluluk ve başarı hep üstünde olacak dileklerin kabul olacak bu yüzden ne dilediğine dikkat et. Bence aşkı da yakın zamanda bulursun gibi ama sonsuz süreceğinden emin değilim şahsen, her şey gönlünce olsun🥹🦋
İnşAllah 🤲😊
Evet
Attığın adımlara dikkat et, hızlı karar verip yanlış adımlar atıyorsun gibi görünüyor. Daha emin adımlar at hızlı karar verme. Eğer dediğimi uygularsan tertemiz bir yol gözüküyor hiç zorlanmadan başarmak istediğin şeye ulaşıyorsun. Bu yolda yalnızsın odağın daima dileğin olsun sağ sola sapma zaten en fazla 2 sene içinde dediğim o dileğine kavuşacaksın eğer emin adımlarla ilerlersen. Her şey gönlünce olsun🦋🥹
Soyle neymiş
Fazla bir değişim gözükmüyor, hayatından memnun gibisin. En büyük değişiklik belki yeni bir eve taşınıyor olabilirsin ya da yeni bir arkadaş edinebilirsin ama çokta umutlanma. Hayatın düz bir şekilde devam edecek bu önümüzdeki 3 yıl içinde ama unutma kendi kaderini kendinde yazabilirsin monotonluktan çıkmak istiyorsan daha cesur davranmalısın. Her şey gönlünce olsun 🦋🥹
salla bakalım:)
Yeni biriyle tanışacaksın sen aceleci davranacaksın bu da o kişiyi kaçıracak bu yüzden aceleci olmamanı tavsiye ediyorum şimdiden. Daha ağırdan almalısın unutma hızlı koşan çabuk düşer. Eğer dediğimi uygularsan uzun bir mutluluk ve aşk dolu gelecek bekliyor seni. Her şey gönlünce olsun🦋🥹
:)) sen nasil bi bilemeyen kralsin ya :)
jshjs
:)
Söyle
Wow şaşırdım, cesur birisin. Gelecektede bu cesaretin çok işine yarayacak emin kararlar veriyorsun ve bu da hayatını aşırı başarılı kılacak. Kimseyi dinleme en doğrusunu sen biliyorsun. Aklına başka fikirler sokmaya çalışacaklar ama sen kendi bildiğini yapmanı tavsiye ediyorum, dediğimi uygularsan başarıyla beraber gelen hareketli bir dönem bekliyor seni. Her şey gönlünce olsun🦋🥹
Tebrik ederim
😇😇😇
Söyle kız
Aaa aşk kazanacak. 3 sene içinde büyük bir aşk bekliyor seni. Hayatının anlamıyla tanışacaksın, hemen evlilik olmayacak sakin olmanı tavsiye ediyorum acele etme ve onu kaybetme. Elbet bir gün evleneceksiniz sabırlı olmanı tavsiye ediyorum. Yaaa çok tatlı bir çift olacaksınız gibi, birbirinize sahip çıkın. Her şey gönlünce olsun🦋🥹
🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱 Sağ ol güzel hikayeydi
Jsjs 3 sene sonra cevabını merakla bekliyorum😂🤪
49 yaşında ölecek birisi için anlamsız 3 sene sonra görüşürüz
Söyle bakalım
Başarılı ve aşk dolu bir gelecek var burada. Hayatının aşkına kavuşmuşsun gibi duruyor. O puzzle parçası tam olarak yerinde gibi. Duygusal bir dönem var önünde iyi anlamda. Onunla birlikte gelen mutluluk iş hayatında başarıyıda getirecek yüklü miktarda para var. Dikkatli olmakta fayda var. Her şey gönlünce olsun🦋🥹
İnşallah.
Teşekkür ederim
😇😇 cevabı bekliyorum seneler sonra ona göree
İnşallah öyle mutlu bir hayat olur da her gülümseme de hatırlarım. Cevabım her tatlı tebessümde belli olur ☺️
Mutluluk peşini bırakmasın🕊️
İnşallah
Senin de. Ne güzel temenniler ediyorsun teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederim 😇
☺️
Çok isterim.
kahin misin sen :D
İş hayatın mükemmel olacak gibi gözüküyor uzun süredir beklediğin o takdiri alacaksın çok gururlanacaksın. Onunla birlikte gelen başarı sana aşkıda getirecek ve hızlı bir evlilik gözüküyor burada 2 sene içinde. Acele etmemeni tavsiye ediyorum iyice taniyin birbirinizi. Eğer evliysen aşkınız tazelenecek gibi bu bi tatil olabilir. Her şey gönlünce olsun🦋🥹
Bekliyorum
Evlilik görüyorum, şöyle temizinden 5 sene içinde bi evlilik var eğer evli değilsen, evliysende aşk tazeleme var eşinle yeniden birbirinze aşık olacaksınız. Sen aşk adamısın gibi, bu yüzden aşkı yoğun görüyorum burada ama dikkat et gözün kör olmasın gerçekleride gör fazla kaptırma kendini. Her şey gönlünce olsun🥹🥹
Ciddi misin
söyle knk
Of of of hareketli bir gelecek var burada yoruldum cidden. Sen yorulmayacaksın çünkü hareketliliği seviyorsun, baya yoğun olacaksın. Bu yoğunluğun arasında birileri evine sızmaya çalışıyor ona dikkat et lütfen, iyi niyetlisin ama herkes öyle değil. Herkese güvenme, bir kişi sana samimi değil, kim bu bilmiyorum dikkatli ol. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
atakanla evlenicemmi peki?
Bilmiyom
şöyle
Attığın adımlara dikkat et lütfen, herkese çabuk güveniyorsun bunu yapma. Birinin sana verdiği bir tavsiyeyi tartıdan geçir önce. Her şey gönlünce olsun🥹🦋
Et bakalım