Gelecekteki sen, sana ne söylemek ister?

Gelecek taşa yazılmış değildir!

Bak kendim veya bak aso🤭

Karamsarlık ve kıskançlık duygularının seni kontrol ederek değersiz hissetmene, endişelerini artırmana neden oluyor. Gelecek için çok endişeleniyorsun, gerçekten bu gün sana baktığım da hem üzülüyorum hem de bu kadar korkuyor olmana kızıyorum çünkü kafanda halbuki tüm mesele duygularını görmek, ifade etmek, kabul etmek ve desteklemek. Gece uyuyamadığında lütfen yatakta oyalanma kalk birşeyler iç veya yaz, geceleri bazı mesajlar alıyorsun ama zihinsel olarak kendini sıkıştırılmış hissettiğin için rehberlerin sana ulaşmıyor, negatif senaryoları durdur. Şu an hayatına bir çok şeyi çekiyor olduğunu bil sadece sana keyif veren şeylerle ilgilen ve birşeyler üret, yarat, kendinden ve olduğun şeyden memnuniyet içinde ol. Yakında çok güzel bir haber alacaksın. Ve sana bunu yaptığın için teşekkür ediyorum göz önünde olacak ve taktir edileceksin. Bazılarını çoook şaşırtacaksın🙂✌🏻

Hayatının sorumluluğunu almadığın taktirde, hiç bir şey olmayacak. Bu sebeple umut tacirlerine karşı dikkatli ol!
Hayatının sorumluluğunu almadığın taktirde, hiç bir şey olmayacak. Bu sebeple umut tacirlerine karşı dikkatli ol!
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru teşekkür ederim 🤍
@KürkMantoluHayri
Gelecekteki sen, sana ne söylemek ister?