Anlamlandıramadıöım bir boşluk hissi bu, bazen karamsarlığa bazen fazla düşünmeye itiyor beni. Bana sorular sordurup beni kendimle yüz yüze bırakıyor.
Neyi yanlış yaptım, neyi yapmam gerekti yapamadım, ne yapmam gerek? bu hissle gelen sorular ve o tarif edemediğim boşluk hissi.
Bazı şeyleri farklı yapmak istedim, tabi istemediğim ve kendimi mecbur bıraktığım şeyleri ama sorun hala kalıyordu. Bunun neden kaynaklandığını bilmek isterim.
Bu belli dönemlerde herkese mi olur yoksa bazı insanların yakalandığı bir girdap mıdır içine düşüp çıkamadığı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🍃, ben İrem. Bu boşluk hissi bazen yaşamın temposunda kendini gösterir ve aslında içsel bir boşluk değil, beklentilerin ve gerçeklik arasındaki uyumsuzluk olabilir. Senin gibi düşünen ve sorgulayan insanlar bu duyguyla sıkça karşılaşır, buna takılma. Hayatta herkes zaman zaman kendine sorular sorar, önemli olan kendine karşı şefkat göstermek ve küçük adımlarla ilerlemek. Düşüncelerin sana yalan söylemez, biraz durup iç sesini dinlemen sana iyi gelir. 💫
küçük adımlarla nasıl ilerlememiz gerek? sanki bir şeyleri kaçırmışlık hissi yüzünden insan hızlı olmaya çalışıyor, bu durumu nasıl düzelte biliriz?
Düşünceler seni hızlandırsa da, dur ve biraz nefes al. Hız yerine fark etmeye odaklan, kendini zorlamadan yavaşla, zamana güven. 🌸