Kişilik & Karakter Yüzünüzde gülecek kadar bir dudak payı bırakıyor musunuz? r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 711 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl SS teşekkürler 🙏🌺 Yüzünüzde gülecek kadar bir dudak payı bırakıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ben zaten güler yüzlü biriyim 😊 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Seni gülüşünü sevsinler 🥰❤️ Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Senin Yorumla u 27esmerim 1 yıl Canım 🥰😘 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 💖❤️🥰 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet, sen gülünce güzellikler saçıyorsun.. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim canım 🙏🥰 Yorumla u Bahar_555 1 yıl 🙏😇🩷 Yorumla
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Genelde bırakmıyorum, anca birileri hatırlatırsa aklıma geliyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bırakıyorum tabi ki de 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Gülmeyi seven bir insanım.. Ama asıl yüzümdeki gülmenin sebebi @last_romancel beyefendi.. 😍❤️ 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Harikasın 👍🌸 çünkü güldüğün kadar varsın bu hayatta bol su içmeyi ve gülümsemeyi unutma çiçeğim 🌺👍❤️💖 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Teşekkür ederim tatlım.. 🥰 İyiki su dedin ben su içmeyi unutuyorum ya. 😅😅 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Bende içmeye özen gösteriyorum bu sıralar Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Benimki kahkaha atacak kadar, arap dudağı payı 😂 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ohhh misss en güzeli 👍 Yorumla superpsikolog 1 yıl 😊😊 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gülmeyi tebessüm etmeyi unuttum. Senin gülüşün güzel 👏🧿 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Neden unuttun peki Yorumla Kürekçi47 1 yıl 99 depreminde annem vefat etmişti nasıl güleyim Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Sorunun cinsellikle alakası nedir anlayamadım. Evet genelde dişlerimi göstermeden gülerim. Kahkaha attığım zamanlar ayrı tabii ki. 1 8 Yorumla gunyss 1 yıl çok alakası var sen anlayamazsın 🥲😃 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @gunyss değişmiş ama konu etiketi gördün mü bir karakter olmuş 🤣Haklısın ben çok tecrübesizim bu cinsellik konusunda belki de. Rengarenk bilir beni çok safım ben 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @zorundamiyimefsane aynen alakasız bir şekilde cinsel kategoride yayınlandi ama şonra düzelttiler Yorumla gunyss 1 yıl 😂 gördüm gördüm Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @gunyss ben senin cevabını göremedim beğeni atacaktım ama 🤣 Yorumla gunyss 1 yıl ya aslında cevap verdim ve cevaplandı diye gözüktü ama nerelere kayboldu bilmiyorum Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @gunyss aaa ilginç. Yorumla gunyss 1 yıl hallettim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gülmem ben, gülmeyi unuttum. 😑 Bele veya😏veya😒 bele geziim. 1 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlayamazsınız Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Üzdün 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzülme kendi somurtkanligimi bulaştırmak istemem. Siz bari gülmeye devam edin başarabikiyorken. Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Buna Hergün ihtiyacımız var o yüzden biraz pay bırakmaya çalışıyorum 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Süpersin 👍 çünkü güldüğün kadar varsın bu hayatta gerisi hikaye Yorumla Drmarco 1 yıl Kesinlikle öyle gülmüyorsak hayatta olmuyor zaten Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bana Nazar değmez... Mavi gözüne mi güveniyorsun bilmiyorum Bak ben sana Allah nazarlardan sakınsın sana 40 bin kere Tüt tüt tü Maşallah diyorum.. 0 0 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben bırakmıyorum , o var ediyor, gönlümün sultanı, biriciğim, prensesim 🫂❤️💙🫶❤️ @tatlıkızzzz34 aşkım 1 1 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Canımsın.. 🩷🩵 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çok güzel yüz maşallah diyelim saba her zaman payımız olur evet güleç yüzlü olmak çoğu kapıyı acar 0 0 Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Yok canım bırakmıyorum 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Bırak ozaman 😂 Yorumla Driz_Can 1 yıl Gülmeyi unuttuk 😊 Yorumla
felsefemeraklısı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Selamün aleyküm. Evet guleryuzluyumdur 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Harikasın 👍🌸 Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Abla dudak payını çay ve kahve bardağımda bırakıyorum olur mu 1 2 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl O zaman bizde beğenelim halloduysa. ✌️ Yorumla gunyss 1 yıl @ZorundamıyımEfsane 😂 Yorumla
Revna_22 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet sizede gülmek yakışıyor 🌷 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️ Yorumla Revna_22 1 yıl 🌷 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Evet ben her zaman gülerim, ağlarken bile 🤣 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl En güzelini yapıyorsun canım güldüğün kadar varsın bu hayatta gerisi hikaye Yorumla Edameda06 1 yıl Evet 🤗 Yorumla
işinsanı Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Dudak payı pardakta olurdu ya :) 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Dudakta olmaz mı 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bırakmıyorum 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Hayda niye ki Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok 😂 r_engarenkyollar 1 yıl Pikii 😊
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. kanki senin gibi güzel değiliz ki 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bir dudak payından fazlası var. 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende baya var ikizlere dikkat 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Yok ben somurtkan çiçeğim aşkım 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Yok borç gibi silme dolduruyorum 😂 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mecburen canim mecburen 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gerekirse bırakırız.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Abla sen gülme en iyisi 0 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl tamam pikiii 😊 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her daim 🙂 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bırakıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben zaten güler yüzlü biriyim 😊
Seni gülüşünü sevsinler 🥰❤️
Senin
Canım 🥰😘
💖❤️🥰
Evet, sen gülünce güzellikler saçıyorsun..
Teşekkür ederim canım 🙏🥰
🙏😇🩷
Genelde bırakmıyorum, anca birileri hatırlatırsa aklıma geliyor
bırakıyorum tabi ki de
Gülmeyi seven bir insanım.. Ama asıl yüzümdeki gülmenin sebebi @last_romancel beyefendi.. 😍❤️
Harikasın 👍🌸 çünkü güldüğün kadar varsın bu hayatta bol su içmeyi ve gülümsemeyi unutma çiçeğim 🌺👍❤️💖
Teşekkür ederim tatlım.. 🥰 İyiki su dedin ben su içmeyi unutuyorum ya. 😅😅
Bende içmeye özen gösteriyorum bu sıralar
Benimki kahkaha atacak kadar, arap dudağı payı 😂
Ohhh misss en güzeli 👍
😊😊
Gülmeyi tebessüm etmeyi unuttum. Senin gülüşün güzel 👏🧿
Neden unuttun peki
99 depreminde annem vefat etmişti nasıl güleyim
Sorunun cinsellikle alakası nedir anlayamadım.
Evet genelde dişlerimi göstermeden gülerim. Kahkaha attığım zamanlar ayrı tabii ki.
çok alakası var sen anlayamazsın 🥲😃
@gunyss değişmiş ama konu etiketi gördün mü bir karakter olmuş 🤣
Haklısın ben çok tecrübesizim bu cinsellik konusunda belki de. Rengarenk bilir beni çok safım ben 😂
@zorundamiyimefsane aynen alakasız bir şekilde cinsel kategoride yayınlandi ama şonra düzelttiler
😂 gördüm gördüm
@gunyss ben senin cevabını göremedim beğeni atacaktım ama 🤣
ya aslında cevap verdim ve cevaplandı diye gözüktü ama nerelere kayboldu bilmiyorum
@gunyss aaa ilginç.
hallettim
Gülmem ben, gülmeyi unuttum. 😑 Bele veya😏veya😒 bele geziim.
Neden peki
Anlayamazsınız
Üzdün 🥺
Üzülme kendi somurtkanligimi bulaştırmak istemem.
Siz bari gülmeye devam edin başarabikiyorken.
Teşekkür ederim 🙏
Buna Hergün ihtiyacımız var o yüzden biraz pay bırakmaya çalışıyorum
Süpersin 👍 çünkü güldüğün kadar varsın bu hayatta gerisi hikaye
Kesinlikle öyle gülmüyorsak hayatta olmuyor zaten
Bana Nazar değmez... Mavi gözüne mi güveniyorsun bilmiyorum Bak ben sana Allah nazarlardan sakınsın sana 40 bin kere Tüt tüt tü Maşallah diyorum..
Ben bırakmıyorum , o var ediyor, gönlümün sultanı, biriciğim, prensesim 🫂❤️💙🫶❤️ @tatlıkızzzz34 aşkım
Canımsın.. 🩷🩵
Çok güzel yüz maşallah diyelim saba her zaman payımız olur evet güleç yüzlü olmak çoğu kapıyı acar
Yok canım bırakmıyorum
Bırak ozaman 😂
Gülmeyi unuttuk 😊
Selamün aleyküm. Evet guleryuzluyumdur
Harikasın 👍🌸
Abla dudak payını çay ve kahve bardağımda bırakıyorum olur mu
O zaman bizde beğenelim halloduysa. ✌️
@ZorundamıyımEfsane 😂
Evet sizede gülmek yakışıyor 🌷
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
🌷
Evet ben her zaman gülerim, ağlarken bile 🤣