Üzülürüm, hem de sandıklarından çok daha derin bir yerden… Çünkü hayatımdan giden her insan, içimde bir iz bırakmıştır. Belki birlikte çok şey paylaşmadık, belki vedaları sessiz oldu ama varlıkları bir şekilde ruhuma dokunduysa, yoklukları da illaki sızlatır. Unutmak kolay değil, hele ki alışmışsan. Ama zamanla şunu öğrendim; her giden, illa eksiltiyor diye düşünmemek lazım. Bazıları gider ki, sen kendini tamamlayabilesin. Ama üzülürüm… Çünkü kalbim öyle kolay unutanlardan değil.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Kimin gittiğine ve neden gittiğine göre değişir. Bazen üzülürüm bazen de bir rahatlama hissi olur içimde gittiğinde boşluğu kolay dolar öylelerinin zaten kalırken de yok gibi olan insanların gidişi güzeldir ama varlığı çok şey ifade eden beni mutlu eden biri gidiyorsa bu beni üzer belki belli edemem ama yasını tutar acımı da çekerim
Ne için gittiğine bağlı bir de kimin gittiğine bağlı. Üzülürüm evet duruma göre. Hatta dönecek mi diye de beklediğim zamanlar olabilir. Ama yine de gittiyse çok da üzerine düşmem.
Beni kaybeden üzülsün cano.. ben gibi merhametli vicdan sahibi değer kıymet bilen acısıyla hüzünlenen sevinciyle neşelenen kendi canı gibi gören merak eden öz benliğini insanlığını kaybetmemiş korumuş yer mevki sahibi duruşu belli olanı kaybeden kendine bin yansın..
Bu zamana kadar hayatımdan çıkan hiçbir insan için üzülmedim ama insan alışkanlık kazanınca bi boşluğa düşüyor onu da hemen hallediyorum ben de fikirler aktiviteler bitmezz
Üzülürüm tabiki üzülmemek hicbirsey olmamış gibi yaşanmamis gibi davranmam bende akıl ve mantık pek işlemiyor bazen kalbim acısada agrisada razıyım o acıyı yaşamak lazim
Elbette insan ister istemez üzülüyor ama ben bir insanı hayatımdan çıkartmamak veya çıkmaması için gerçekten çaba sarf ederim çünkü her insan değerlidir benim için benim çabam karşısında hayatımdan da gitmişse yapabilecek bir şeyim yok yolu açık olsun...
Hayatımdan giden insan nasıl gitti acaba geride kalp kırdımı beni bir üzüntü içerisinde bıraktımı ona bakarım eğerki bu şekilde yüzüstü bırakıp üzüp gitmeyi layık görüyorsa gitsin, ama helallik alıpta kırmadan dökmeden gidebiliyorsa baştacıdır
Ölünce gitmek mi kalmak mı diye düşünürüm. Geçmişe gidebilsek onlara kavuşuruz. Onlar geleceğe yolculuk yaparlarsa onlar bizle kavuşur. Bir bütün olarak bakarsak ast olan canlı varlığımızın devam etmesidir. Ölüm bir geçiş tazelenmedir. Hayatı iyi tahlil edip yaşarsak düşüncesel olarak kendimizi geliştirirsek. Tüm zamanları yaşarız. Bedenimiz ölse bile ruhumuz düşüncelerimizle her daim yaşanır.
Yani verdiğim değerler paralellik gösterir. Bazen anında bazen belli süre sonra zaten iyi ki gitmiş diye şükür ediyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Üzülürüm çünkü hayatımda ise değer verdiğim biridir. Verdiğim değerin kayıp olmasına üzülürüm. Karşılık bulmadığından gitmesi çok koymaz mesela ama hayatımda yer aldı ve gittiyse sağlam üzülürüm. Balık burcusuyum lan ben, üzüleceğim tabi😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Üzülürüm, hem de sandıklarından çok daha derin bir yerden… Çünkü hayatımdan giden her insan, içimde bir iz bırakmıştır. Belki birlikte çok şey paylaşmadık, belki vedaları sessiz oldu ama varlıkları bir şekilde ruhuma dokunduysa, yoklukları da illaki sızlatır. Unutmak kolay değil, hele ki alışmışsan. Ama zamanla şunu öğrendim; her giden, illa eksiltiyor diye düşünmemek lazım. Bazıları gider ki, sen kendini tamamlayabilesin. Ama üzülürüm… Çünkü kalbim öyle kolay unutanlardan değil.
Kimin gittiğine ve neden gittiğine göre değişir. Bazen üzülürüm bazen de bir rahatlama hissi olur içimde gittiğinde boşluğu kolay dolar öylelerinin zaten kalırken de yok gibi olan insanların gidişi güzeldir ama varlığı çok şey ifade eden beni mutlu eden biri gidiyorsa bu beni üzer belki belli edemem ama yasını tutar acımı da çekerim
Ne için gittiğine bağlı bir de kimin gittiğine bağlı. Üzülürüm evet duruma göre. Hatta dönecek mi diye de beklediğim zamanlar olabilir. Ama yine de gittiyse çok da üzerine düşmem.
İllaki üzülürüm ama kimsede vazgeçilmez değildir bazı duygular zaman aşımına uğrar senin gidenler aklına bile gelmez
Kim olduğuna göre değişir. çok değer verdiğim biriyse üzülürüm tabi ki de.
Yani üzülürüm tabi ama sonra şey diyorum onlar kaybetti ben niye üzüleyim
Kahrolurum şıpşıp ağlarım
Sjsj
Gidenler benim için biter
Gidenleri hiç üzülmem, yolun açık olsun derim.
Beni kaybeden üzülsün cano.. ben gibi merhametli vicdan sahibi değer kıymet bilen acısıyla hüzünlenen sevinciyle neşelenen kendi canı gibi gören merak eden öz benliğini insanlığını kaybetmemiş korumuş yer mevki sahibi duruşu belli olanı kaybeden kendine bin yansın..
Canım ♥️
Canım♥️
Sahtelerle huzur bulsunlar mümkünse eğer 🤭🤣
😂😂🧘
Süresini doldurup, gitme vaktinin geldiği anlayanları gözünce gözlerim yaşarıyor bazen ama çözemedim gülmekten mi hüzünden mi? 😕
Neyse ya giden gittiği yerde daha iyisini bulsun (inşaallah) 😌
♥️
Bu zamana kadar hayatımdan çıkan hiçbir insan için üzülmedim ama insan alışkanlık kazanınca bi boşluğa düşüyor onu da hemen hallediyorum ben de fikirler aktiviteler bitmezz
Evet 🧘
Üzülürüm tabiki üzülmemek hicbirsey olmamış gibi yaşanmamis gibi davranmam bende akıl ve mantık pek işlemiyor bazen kalbim acısada agrisada razıyım o acıyı yaşamak lazim
♥️
Yok arabic şarkısı açar iki göber atip kurtlarımı dökerim ayoll 😂 en yakınım bile gitse çokta nanay sjsja
https://youtu.be/06ju0qnKMwc?si=GisIVDCZebdXaD90
😎😂😂
Elbette insan ister istemez üzülüyor ama ben bir insanı hayatımdan çıkartmamak veya çıkmaması için gerçekten çaba sarf ederim çünkü her insan değerlidir benim için benim çabam karşısında hayatımdan da gitmişse yapabilecek bir şeyim yok yolu açık olsun...
Hayatımdan giden insan nasıl gitti acaba geride kalp kırdımı beni bir üzüntü içerisinde bıraktımı ona bakarım eğerki bu şekilde yüzüstü bırakıp üzüp gitmeyi layık görüyorsa gitsin, ama helallik alıpta kırmadan dökmeden gidebiliyorsa baştacıdır
ne gatif hayın insanları hayatımdan cıkarırım arkama bile bakmam
Bravo 😎💥😘
❤️🌺
Gerekli olsalarda kalırlardı demek ki gereksizler. 😄
Sjjdjd
Ölünce gitmek mi kalmak mı diye düşünürüm. Geçmişe gidebilsek onlara kavuşuruz. Onlar geleceğe yolculuk yaparlarsa onlar bizle kavuşur. Bir bütün olarak bakarsak ast olan canlı varlığımızın devam etmesidir. Ölüm bir geçiş tazelenmedir. Hayatı iyi tahlil edip yaşarsak düşüncesel olarak kendimizi geliştirirsek. Tüm zamanları yaşarız. Bedenimiz ölse bile ruhumuz düşüncelerimizle her daim yaşanır.
Üzülmem ben nerede doğru yaptım acaba diye düşünürüm
https://www.youtube.com/embed/0B5rfamzgfEEğer bana zarar veriyorlarsa gidişlerine üzülmem. Ama aniden sebebsizce giderlerse bir kırgınlık üzüntü olur.
Bikaç insan dışında fazla üzülmem
Daha anne baba kardeşlerim sağ
Ama çekirdek dışı ölümler oldu tabii
Yani verdiğim değerler paralellik gösterir.
Bazen anında bazen belli süre sonra zaten iyi ki gitmiş diye şükür ediyorum
Üzülürüm çünkü hayatımda ise değer verdiğim biridir. Verdiğim değerin kayıp olmasına üzülürüm. Karşılık bulmadığından gitmesi çok koymaz mesela ama hayatımda yer aldı ve gittiyse sağlam üzülürüm. Balık burcusuyum lan ben, üzüleceğim tabi😀
Bana zararı oluyordur ki hayatımda değildir. Üzülmem ama emek verdiğim kişilerde de emeklerime üzülürüm.
Kimse için kendimden ödün vermedim. Hayatımda kalsın diye kimseye de yalvarmadım. Hayatıma girene hoş geldin hayatımdan çıkana elveda...
Kim olduğuna bağlı sevdiğim biriyse zor biri olduğum kadar mücadelem de büyük elimden geleni yaparım.
10 tane 10 kurusta , iki tane 50 kuruşta bir lira ediyor o yüzden patavatsız, görgüsüz ne oldum delisi olanlar ile yollarımı çabuk ayırıyorum
Gidene bağlı bu ne verdi ne aldı bazısının biletide bavulu hazırlaması da benden bazılarıda var önünde koca bi dağ olursun gitme benide götür diye
Kıymetimi bilememiş bir insan için ilk başta üzülsem de kendimi fazla kaptırmam. Beni kaybettiğine yansın.
Gidenlerin yolu açık olsun.. üzülürüm tabii ama kimse kaldığı yerde durmuyor sonuçta benimde kendime çizdiğim bir yolum hedeflerim var😌
Üzülürüm önce. Sonra da unuturum. Önemli olan bırakman gereken insanı bırakmak. Sonrasında unutmak kolay zaten.
Dönüp arkama bakmam o karakter olarak böyle bir insan niye üzülüyorsun dersen verdiğin emeklere
Yoo hiç kimsenin önünü yolunu kapatmadım gitmek isteyen sessiz sedasız ortadan kayboldular.
Giden gitmiştir bana bi şey katabilmişmi ona bakarım sadece
Eskiden üzülürdüm gidene ama şu an kendim itiyorum gitsinler diye yalnızlık kötü alışkanlık mis
Üzülmem olması gereken insanlar yanımda istemeyen varsın gitsin yoluna umurumda değil
Sevdiğim bir insansa üzülürüm gittiği zaman sevmediğim biriyse üzülmem
Asla üzülmüyorum demek ki süresi dolmuş güle güle
Yolları açık olsun derdim ama hayatımdan giden uçuruma gider 😂
Bi anda giderse evet üzülyom da alıştıra alıştıra yapıyosa üzülmem. Alışınca geçiyo
üzülüyorum ama eskisi kadar değil gidenin yolu açık olsun. Herkes hakettiği gibi yaşasın 😉
Geride bırakıp gidene uzelmeyene değmez
Sadece harcansn zamana uzulurum
Bir ayıp etmediyse veya etmediysem hayatımdan kimse gitmez gidemez 😂
harcadığım zamana ve sevgime üzülürüm gerisi sektirsin gitsin
Benim hep 3 er 5 er kıyıya köşeye attığım olur ondan pek üzülmem
Hayır artık üzülmem kim isterse gitsin
Evet insan üzülüyor bazen gereksiz konulardan ötürü olunca vede epey emek varken birde
Belli bir zamana kadar elbette ama sonradan unuturum
Giden insanlar hakettikleri için giderler üzülmem o yüzden
Gittiğine üzüldüm ama üzülmediklerimde oldu
Birileri zannetmesin ki bu günler, devamlı sürer... Zor günler elbet bir gün biter.
İnsan neyi unutmazmış bilir misin
Üzülürüm, kalbim var sonuçta ama şunu da bilirim. İnsanlar bellirli süreçler içinde gelir belirli süreçler içinde giderler...
Giden gitsin kalan sağlar bizimdir 😂
Yani 😎
😎😎
Afiyet olsun bal. Herkes için üzülmüyorum
Teşekkür ederim şekerim 😘
Üzülürüm evet, afiyet olsun ablam 🥰
Teşekkür ederim canım 🥰😎
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...
Helal kız
😌💅
Eğer değer verdiğim bir insansa üzülürüm. Ama değeri yoksa salla gitsin😁
İlk zamanlar üzülüyorum sonra umrumda olmuyo
Senin gibi güzel ve hanımefendi birini kaybetsem üzülürfüm evet