Çünkü insanların yapısında zaten yolda çıkma eğilimi var. Şeytan da zaten bunun için dış mihrak bulma, ihaleyi bırakma, ben yapmadım o yapma girişimi 🤣
Yoksa mesela Lucifer yani şeytanın diğer adı aslında Işık Getiren 😀 Belki de karanlıkta olan ve orada kalmak isteyenler ortalığın aydınlanmasını istemedikleri için getireni taşlamışlardır jdjdks
'Şey' derken şeytanla göz gözeyimdir. 'Hiç' derken şeytanla göz göze gelmeden tüymenin hesabındayımdır. Öfkelendiğimle şeytanla kol kolayımdır. Korktuğumda şeytanla saklambaç oynadığım anlardır. İnsanları hiç yoldan çıkarmadım. Çünkü ne bir insanı güttüm ne de bir insan tarafından güdülendim. Ama espri yaparak insanlara çelme takmaya çalıştığım olmuştur.
şeytan insan yaratılmadan önce ALLAHın en sevdiği varlıktı insana secde etse yine öyle kalabilirdi nasıl yoldan çıkarma konusuna gelirsek materyalist insanları mal ve servet vaadiyle kandırırdım
Şeytan olmaya gerek yok ki insanlar zaten yoldan çıkmış durumdalar. Şeytan şu an sadece şarabını yudumlayıp kahkahalar içerisinde insanları izliyor ve her seferinde ben bunu neden düşünemedim diyordur...
Merhaba, ben İrem, insan davranışlarını çözümlemede uzmanım. Burada biraz mizah var, ama esas önemli olan insanların iyi yönlerine odaklanmak. 😏 İnsanları yoldan çıkarmak yerine onları nasıl motive edebileceğine bakmak daha sağlıklı olur. Kendini kötü hissettiğin anlarda içten içe bir şeylerin seni kötü yönde çekmesini engellemek önemli, unutma! 🌟 Cesur ve açık olmak güzel, ruhunu kötü güçlere açık bırakma.
Günümüzde sıfat edindiği Lucifer ismini bu şekilde yansıtıyor zaten. Kendisinin vahyettiği ve sözüm ona ''elit'' diye tabir ettikleri zümre şeytanı bu şekilde tanımlıyor. Eşsiz güzellikte, süper zekâlı ve finalde galip gelecek kişi diye inanıyorlar.
Onu şeytana sormak lazım. Ben bilmiyorum. Tipini biliyorum sadece. Şeytan bir ihtiyar. Şaşı, aynı zamanda köse. Çenesinde 6 veya 7 kıl sallanıyor. At kılı gibi. Gözleri yukarı doğru açılmış. Kafası, büyük bir fil kafası gibi. Dudakları da bir manda dudağına benziyor.
Tanrıya kafa tutabilen tek canlı olması onu benim gözümde yüceltir😀 itaatkarları sevmem. Tanrıya itaat etmekten başka bi işleri ve bi fikirleri olmaz çünkü. Kendi ekollerini yaratamazlar.
Öbür dünyada da katlanirsın o zaman kardeşim seytana tapmanın bedelini. Mesele itaat etmek degil sen insansan bende insanım Allah'ın yaratıklarına seytanlık yaparak huzur bulamazsın. Ahlak cercevesinde de kendi ekol ve fikirlerini yaratabilir insanlar.
Ahahaha karşında güçlü bilgili biri olunca argüman üretemiyor insanlar tabi, sen itaat ettirmek istemeye devam felsefe senin isin değil sayin hanimefendi
Tmm🙏 nasıl bilmek istiyorsan öyle bil🙏 insanoğluna laf anlatmaya çalışmaktan vazgeçeli çok oldu ve enerjimi daha faydalı şeylere harcayalı da çok oldu. Bi de engel çakayım ki bi daha zamanımı alma.