Kim deli kardeşim?
Şayet biz akıllı denilen insanlarsak…
Oturup bi düşünelim şimdi, Şu koskoca sonsuz gibi evrende yaşanabilecek tek yer olan DÜNYA ne hale geldi? Neden ve nasıl? Kim ya da kimler yaptı? Ya iyide neden yaptı be kardeşim bunu?
Bak bak Uzay istasyonundan bakıp “Gezegenimiz Dünya Kapkaranlık Evrende Mavi Bir İnci Gibi Parlıyor ”… Tabi Oradan bakınca öyle görünüyor ama...
Sen birde yakından baksana bir haline... Ya Deli sen gerçekten burasına cennet mi diyorsun şimdi, Asıl akıllı birsi buraya Bakıp

Üzerinde yaşayan Kendisine Utanmadan arlanmadan AKILLI İNSAN YERİNE KOYAN insana benzer varlıkların Savaşlar yaptıkları, Birbirlerini Bombalar ile parçaladıkları, Nükleer silahlar üretip milyonlarca insan Kitle olarak İMHA ettikleri bu yer olsa olsa CEHENNEM gibi demesi lazım değil mi?
Ya bu kendisine AKILLI diyen asıl DELİLER Kimler? Ne yaptı bu Akıllı denilen deliler?
Toprağını kazdık tarım ilacı diye toprağı bile öldürdük, Daha dur bitmedi ki Koskoca Okyanus da temiz denilecek yer kalmadı denizlerini de kirlettik.. Ya bir dakika bekle Ya havası? havası nasıl Dünyanın of artık oksijen diye azot, Karbondioksit soluyoruz MARS yaşamına Dünya da adapte olmuş vaziyetteyiz. Artık uzaydan gelecek uzaylı varlık beklemeye de gerek yok hepimiz uzaylı varlık sayılabiliriz.
Aaa Unutuyordum az kalsın Maalesef olsa dükkan senin Yer altında maden de kalmadı?
Sakın heveslenme Zayıf ülke diye gözümüzü dikeceğimiz "sömürülecek" ülkeler de kalmadı.
Ya Bize ve Dünya'ya bunları yapan kim Bu Akıllı Dediğimiz gerçekten ÇILDIRMIŞ DELİLER?
Bilim yaptım buluş yaptım Al san Nobel öülü
Atom bombası, Yapay Zeka ne ki al sana tonlarca Yapay Zehirli kimyasallar... Aman ha Hiç endişen olmasın çok kaliteliler acayip ızdırab vererek öldürüyor.
Ee.. bu silahları kimler yaptı Deliler mi? Yok işte
Bunları hani şu kendisine "akıllı" diyen Nobel ödülleri ile tescillendirip ödüller verdiğimiz
IQ' 200 lerin üzerinde Delilik ile Zekilik arasında çok ince bir çizgi vardır Haa...
"Süpersonik Yok edici bomba üretiminde devrim " Ooo Elin adamı neler yapıyor yaa...
Alkış alkış Lütfen en afillisinden madalya takılsın onlara.
Son sistem Yapay Zekalı Ölüm kusan makineler üretilsin biz alkışlarız.
Sokakta kendini Superman sanan Mehmet amca? Akıl Hastası
Köşedeki akıl hastanesinde kendiyle tartışan abla? Kafayı kırmış zavallı
Onlar “deli” Çünkü.
Bana Bu işte bir terslik var gibi geliyor. Bunları yapan Akıllı denilen İnsanlar Dünya Nüfusunun %99’u yani “akıllılar” oluşturuyor ise, Hadi diyelim ki %1’i “deli” dediklerimiz...
Ya ben bir tane Orman yakan deli görmedim duymadım, Durduk isteyerek Suyu kirlete deli de..
Ülkeni bana teslim etmez, bana itaat etmezsen seni yok ederim diye delide..
Ya Akıllı gel seni kendime köle yapacağım diyen delide?
Ya kim bu Delil dediklerimiz?
Onların çoğu kendi dünyasında bile kimseye bulaşmaz.
Bir köşeye siner, kendiyle cebelleşir bir şey versen salya sümük gülümser sevinir garibim.
Ama biz? Biz öyle değiliz... Biz "uyanık" insanlarız ya hani... Çünkü bizler Akıllıyız ya...
Planlıyız, programlıyız, hesaplardayız ya...
Asıl deli kim Kardeşim? Bırakın yalanı, dolanı, Deli diye en az zararlı insanlara iftara atmayı.
Gerçeği söyleyelim Asıl DELİ Biz mi, onlar mı?
Tabi Biz Kendisine AKILLI diyenler sayımız fazla ya o yüzden kendimizi “normal” Akıllı sayıyoruz? Çünkü biz her şey de sayıya bakarak Normali tanımlıyoruz ya..
Yarın Olurda deliler çoğalırsa belki DÜNYA KURTULUR
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer