Kişilik & Karakter Gerçekten aptalmıyız? Yoksa aptal yerine mi konuluyoruz? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soru hakkım bitmiş. Güncelle😂 Gerçekten aptalmıyız? Yoksa aptal yerine mi konuluyoruz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bazı insanlar gerçekten o dediğinizden maalesef.. 1 0 Yorumla
Insane_40 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu ülkede aptal yerine konmayan bir kesim var mı 🙄 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok maalesef Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ikiside olabilir 0 10 Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣🤣 acaba ben hangisiyi Yorumla Hadiiyani +1 yıl Sana wptal diyemem sen uyanık kızsın kimse seni o kategoriye sokmaz Yorumla Yaban00 +1 yıl Yokbe. Cidden safim Yorumla Hadiiyani +1 yıl Kolay kandirilirmisin sen se o tür adamlara he falan de sal gitsin Yorumla Yaban00 +1 yıl Tm. Öyle yaparim Yorumla Hadiiyani +1 yıl Güzel mesela ben sana asilsam olur dermisin yoksa huyumu suyumu araştırıp oma goremi olur dersin Yorumla Yaban00 +1 yıl Adam akıllı asilmissan, bir huyunu suyunu ogreneyim derim. Ama asılmakla ilgilenmek arasında fark var Yorumla Hadiiyani +1 yıl Aynen yaniz ilgidende aşka dönüşüm olabilir Yorumla Yaban00 +1 yıl Olabilir. Yorumla Hadiiyani +1 yıl Buradan akıllı olduğun açık işte öyle olacaksin Yorumla
admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gerçekten aptalız. 0 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣🤣yada açız Yorumla admgk1 +1 yıl Aç dedin de bi menemen olsa offf Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İzin vermeyin sizde uyanık olun. 0 8 Yorumla Yaban00 +1 yıl Haklısın valla Yorumla Yaban00 +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu diye merak ettim 😄 illa bir sebep olacak Yorumla Yaban00 +1 yıl 🥴 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu da kaldır. Yorumla Yaban00 +1 yıl Nite Yorumla Yaban00 +1 yıl Niye, Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle. Yorumla
1gezenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ne yaşadığına bağlı 0 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Değişiyor diyorsun yani Yorumla 1gezenadam +1 yıl evett Yorumla Yaban00 +1 yıl Peki genelleme yapsan. Nasıl anlarsın mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazı insanlar gerçekten o dediğinizden maalesef..
Bu ülkede aptal yerine konmayan bir kesim var mı 🙄
Yok maalesef
Ikiside olabilir
🤣🤣🤣 acaba ben hangisiyi
Sana wptal diyemem sen uyanık kızsın kimse seni o kategoriye sokmaz
Yokbe. Cidden safim
Kolay kandirilirmisin sen se o tür adamlara he falan de sal gitsin
Tm. Öyle yaparim
Güzel mesela ben sana asilsam olur dermisin yoksa huyumu suyumu araştırıp oma goremi olur dersin
Adam akıllı asilmissan, bir huyunu suyunu ogreneyim derim. Ama asılmakla ilgilenmek arasında fark var
Aynen yaniz ilgidende aşka dönüşüm olabilir
Olabilir.
Buradan akıllı olduğun açık işte öyle olacaksin
Gerçekten aptalız.
🤣🤣🤣yada açız
Aç dedin de bi menemen olsa offf
🤣🤣
İzin vermeyin sizde uyanık olun.
Haklısın valla
Niye
Noldu diye merak ettim 😄 illa bir sebep olacak
🥴