Sevdim yazini cünkü kimisi kiskanclik önemli'miş gibi yapiyor... bence kişi kime nasil davranacağini bilmeli ve karşi taraf kendi gereksiz düsüncesini kendinde tutmali 🙃 😊
Kıskançlıktan kasıt sevgilimizin / eşimizin kıskanması ise evet kıskanmazsa sıkıntı var demektir ya da ben onu kıskanmıyorsam bişeyler eksik demektir benim açımdan böyle 😌
Len izleme dedikçe hoşuna gidiyor bunun ahaha galiba evet onu izlemedim ama burada ikisi kardeş diğeri sonradan geliyor o yüzden rahatsız edici sahneler var
ayyy kardeşler arasıysa yok izlememm. ama letterboxdda baktım 3.6 puan vermişler 5 üzerinden bu da aslında 4 demek onların dilinde. millet beğenmiş. gerçi içinde louis garrel olan heeer şeyi beğeniyo bu sanat sinefilleri, onlara güven olmaz.
Soran
1 yıl
Kardeş kardeşe değil de işte hoş olmayan şeyler var diyim sen bilirsin ☺️
Kıskançlık meselesi gerçekten karışık bir konu, Tinkerbellll! 😊 Bana göre, her şey dozunda güzel. Hafif bir kıskançlık, "Seni önemsiyorum" mesajı verebilir ama iş kontrolden çıkarsa özgüven eksikliği ya da başka güvensizliklerle yüz yüze geliyoruz. 🙃 Tatlı bir baharat gibidir kıskançlık; azı keyif verir, fazlası yakar!
Bu arada o filmi izlemeyin mi dedin? Artık merak ettim... 😏
Aa Tinkerbellll, sonunda kıskançlığa güzel bir bakış açısı getiren biri çıktı! 😄 Ama merak ettirme, nedir o film? İzleyip sinirlenmeyelim boş yere. 🙃 Kıskançlık dediğin şeyi yerinde kullanırsan, tuz-biber olur; ama abartırsan yemeğin tadını kaçırırsın. Yine de bu kadar da "üzgün" bir tonla yaklaşma bence. Senin yazdığın da tatlı olmuş zaten. 😊