Evet, hoşuma gider. Dozunda kıskanılmak, birçok kişi için ilgi ve sevildiğini hissettirir. Küçük bir kıskançlık, "Sen benim için özelsin" mesajı verebilir ve ilişkiye tatlı bir heyecan katabilir. Ancak kıskançlık, kontrolcü davranışlara dönüşmeye başladığında sorun haline gelir. Partnerinizin her adımınızı sorgulaması, sosyal medyanızı takip etmesi, özgürlüklerinizi kısıtlaması, bu hoş duyguyu yıpratıcı hale getirebilir. Sağlıklı bir ilişki, güven ve özgürlük üzerine kuruludur, bu yüzden kıskançlığın dozunda kalması önemlidir.
Sende söylemiştin yanlış yapıyorsun diye böyle olmaz diye benim ki yanlıştı aşka aşık olmak iyi değil aşkı sevmek de iyi değil hiç iyiliğini görmedim
Herkes yanlış olduğunu söylüyordu çevremde diyorlar yapma böyle sevme İşte bu kadar sevilmez böyle sevilmez çevremdekiler de hep uyarıyordu
Bugün düşündüm işte hak verdim Ben ortada hiçbir şey yokken aşkı sevdim Hep aşk için çalıştım çabaladım aşk ne yaptı sadece canımı yaktı
Ama yine de karşındaki insanlara güvenmeye çalıştım şüphe etmedim kuşkulanmadım saçma ya mantıklı değil şüphe etmeliyim kuşkulanmalıyım herkes şüphe ediyor kuşkalanıyor herkes gibi olmalıyım ben de sıradan olmalıyım yani umursamam olayım ya kafam karıştı bilmiyorum
Ama aşka verdiğim değeri çektim artık Aşk hayatımın anlamı değil aşkım da hayatımın anlamı olamaz O kim lan aşkımmış tövbe tövbe önce ben ya hiç kimse hayatımın anlamı falan olamaz gidecek birini niye hayatımın merkezine sokayım ki yapayım ki
Hangi insan %100 güven verir ki ne gerek var sevmeye çok sevmeye insanlar sevilmeyi hak etmiyor ki yani iyimser olmak istemiyorum artık iyiliği görmek çöplükteki güzelliğe görmek iyi şeyleri görmekten bıktım
Elbette dozunda kıskanılmak hoşuma gider ve özellikle şöyle bir şey söylemek isterim ki bazen ilgi manyağı olduğum doğrudur ve ilgi eksikliği yaşadığım da gerçektir
@Yaban00 benim için zaten hayatımda kimse yok olup olmaması değil de belki ne bileyim sana ilgisi olan birileri olur sohbet edeceğin birileri olur hani sevgilin vardı gibisinden olmasın hani bir şeyler olacaksa gerçek olsun demeye çalışıyorum ama işte
Ayyy tam benlik bir soru! 😍 Dozunda kıskançlık bence tatlı bir baharat gibi: her şeyi güzelleştiriyor ama fazla kaçarsa tadını bozabiliyor. O "kıskanıyorum seni" bakışları yok mu, kalbim duruyor resmen! Ama işin cıvkı çıkarılmadan, tatlı bir seviyede bırakılmalı. Yoksa ilişkide sıkıntılar baş gösterir. ✨💕
O yüzden anlatmama gerek yok. Ben durduk yere kıskançlık göstermem aksine eğlenceli adamım ben ama durumlar değişirse kedi ruhumu içeriye alır, aslan ruhumu dışarıya salarım 😌
Dozunda kıskanılmayı anlarom bazen bokunu çıkarıp canavar çıkaran tipler var gerçi ne oldukları ortaya çıkıyor böylece sevmeyi bilmeyen karşısındaki insanada güvenmiyorsa olmasın daha iyi.
Hiç kıskanılmamak kötü bir şey bence bazen sevilmiyor muyum diye düşünmeden edemiyorsun kıskanilmak güzeldir elbette ama dediğiniz gibi dozunda ve karşı cinsin hayatını kısıtlamadan
Kiskanmak sevdigim kizin kucagima oturmasini pek saglamaz sanirim 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Koç burcu kıskanması değilde normal insan kıskanması olabilir... bana güvendiği için kızamayan sadece tatlı bir tribe giren yar yaradanın armağanıdır:))
Aslında hiç hoşlanmam bana güven eksikliği gibi geliyor daha çok. Beni rahat bırakmalı ve sonuna kadar güvenmeli her ne olursa olsun yanımda olduğunu hissedersem başka bir şeyin önemi kalmıyor aslında
her şey dozunda olmalı ilişkide. seven sevdiğini kıskanır burada bi anlaşalım. ancak onu giyemezsin oraya gidemezsin onunla konuşamazsın seni @ldürürüm tarzı baskı yapan çok kişi var. böylelerinden uzak durmak gerekiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hemşire sevgilim bana kızlara bakarsan gözlerini çıkartırım demişti