Seçen admine sevgiler, nasıl silcem şimdi sjsjsjs
Dozunda kıskançlık hoşunuza gidiyor mu?
Seçen admine sevgiler, nasıl silcem şimdi sjsjsjs

Ya ben böyle sorularda detaylara bayılıyorum işte. Kıskanıyor mu, korkuyor mu bişey derken bilemedim değişik :) Dozunu biliyorsa, aslında daha çok bunu güvendiği halde yapıyorsa daha iyi hissederim kendimi. Çünkü her insan bi noktada gururunu okşar kıskanılmak ve sahiplenilmek. Ben o şekilde düşünüyorum en azından...
Her şeyi ile katılıyorum.
Dozunda olan her şey güzel, sevgide güzel kıskançlıkta.
Teşekkür ederim 😊🎈
Ben teşekkür ederim 🥰
Çevremde çok kız olmadığı için kıskanılacak bir hayatım olduğunu düşünmüyorum. Zaten sevgilim kendi arkadaşlarının hesaplarından falan bana yazıp beni denemişti birkaç kere , ben sadakatimi ispatladığım için kıskanacağını düşünmüyorum. Zaten bilir yani onu aldatmayacağımı. Benim için dünyanın en güzel kadını da en çirkin kadını da o çünkü benim için tek kadın o 😂
En güzel kadını anladıkta en çirkin ne arkadaşım sjaksjsn
Tek kadın işte.
Kıskançlık bakımından dozunda olması cidden çok hoşuma gider. Umarım bir gün dozunda kıskanılırız :D
Umarım 😅
Teşekkürler :)
Ne demek sjskd
Tabi ki. Kıskanmayan insan sevmiyordur ya da ilgilenmiyordur. Şahsen sevdiklerimin yakınından bile birinin geçmesine izin vermem. Hele toplu taşımada yanına bir başkası oturduğunda gözlerimle lazer yollarım ₪
Yok artık 😅
Bir tık kıskanç olabilirim 🥺 ama ne yapayım kimseye veremem sevdiklerimii
😅Seni arkadaş olarak kabul etmem bu kıskançlıkla, sevgiline bol şans djsjskd
hdjbsvfds sağool
🥰💐🤩
Teşekkür ederiiim bu arada pp değişmiş, uzun bir aradan sonra. Çok hoşuma kaçtı yeni resim
😅 Beğendiğine sevindim.
Aslında değiştirmeyecektim, fakat profile yazdığım açıklama çok hoşuma gitti, sırf onun için değiştirdim 😂😂😂
🤣 bende de oluyor bazen yazdıklarımdan ötürü değiştiresin geliyor ama sonra vazgeçiyorum. Hani cuk oturmuş derler ya sende öyle olmuş resmen profilin tamamlandıı ✨
Hadi yaa o kadar mı beğendin kız😂
Sen beğendikçe ben de beğeniyorum 😂
Hep kalsın madem, geçici yapmıştım sjskzksjd
Ne bileyim ya güzel geldi bana hem komikte bajsjdj
😂He heh eğlence benim işim 😎😂
Cevap
19Cevap
Kıskançlık iyidir ama genelde bizim toplumda erkek kıskanınca sorun olmazken, kadın kıskanınca "amma abartıyorsun, kendi kafanda kuruyorsun" oluyor.. 😃 E hal böyle olunca da değil kıskançlık, hiç bir duygum kalmıyor.. Uğraşamam.. Keyifli günler..
Dozunda kıskançlık fazlaca hoşuma gidiyor. Kıskançlık, sevgi yoğunluğundan gelir. Beni sevmesi, herkesten/her şeyden kıskanması sevgiyi göstermenin farklı bir yoludur. Bence bu durum çoğu kişinin hoşuna gider ancak bazıları hoşuna gittiğini belli etmez, etmek istemez.
Kıskançlık gerçekten dozundaysa iyidir. Ancak devamlı, boğan, baskılayıcı hatta çiftlrri tartışmaya sürükleyen bir boyutta ise tahammülüm yoktur.
Kıskançlık dozunda iyidir, çok tatlıdır. Aşırı olunca sonu iyi bitmeye bilir.😊
Yerim ya🥺😂 yok ki böyle kıskanan. Medeni (!) kıskanmayan insandan nefret ederim
gidiyor ama dozunda. Fazlası olursa aşırı gerilirim ben ya
Her şey dozun tatlı oluyor gerçekten. Fazla abartmaya ve kasmaya gerek yok..
Sadece sevgilim kıskanır onun haricinde olan kıskançlıklar saçma gelir bir yere kadar.
Kıskanmam, hem de hiçbir şeyi. Kıskandırmaya çalışmak da aptallık ve özgüvensizlik gibi geliyor bana.
Bir insan kıskanıyorsa ya kendine güvenmiyordur ya da karşısındakine.
kıskançlığın dozu falan yok bana göre hiçbir halde ve şekilde hoşuma gitmiyor nefret edilesi irrite edici tilt bir durum iğrenç ötesi
Cidden belli bir yaşa gelince bu tür şeyler çocukca geliyor..
Tadında olan her şey güzeldir
Aşırısınıda seviyorum
Kıskanılmanın her halini severim.
Çok lezzetli olur diyorum...🦄🍀❤️
Kimseyi kıskanmadım hiç.
Kim kimi kıskanmış 😂 bunlar kim amaçları ne 😁
Sadece sevdiğim adamin kiskanmasi hosuma gider
Dozunda olursa hoşuma gidiyor..
Kıskanılmak hoş bir şey dozunda olursa...
Dozunda veya değil hiç hoşuma gitmez.
Dozunda olması evet hoş olabilir.
Kıskançlık hoşuma gitmiyor
Dozunda severim ama fazlası zarar.
Yorum yok o zaman
Evet severim
Bu 1. level gibi 😀
Bayılıyom yha
Dozu acı biber gibi
Hayır gitmiyor
Evet
Olabilirr