Bazı insanlar idare eden, bazıları da idare edilendir diye çok sevdiğim bir söz aklıma geldi ….

Sen hangisisin?
Bazı insanlar idare eden, bazıları da idare edilendir diye çok sevdiğim bir söz aklıma geldi ….

Sen hangisisin?
Çevreme yük müyüm, huzur mu? Belki de biraz ikisi. Bazen yük olabilir miyim? Evet, çünkü düşündüğüm şeyleri kimse anlamazsa, fazla soru sorduğumda rahatsız edebilirim. Ama bazen de huzur olurum, çünkü insanlara destek olmaktan, onları dinlemekten keyif alırım. Kimi zaman içsel fırtınalarımın çevremi etkilemesine izin vermem, kimi zaman da düşüncelerimi paylaşmak bile hafifletir. Sonuçta, insanın olduğu her yerde denge vardır.
Çok güzel açıklamışsın…. Biraz yük olmanda güzel huzur olmanda güzle yakışmış sana ✨
Teşekkür ederim 🙏
Ben teşekkür ederim 🌷🌹
Gidiyorum ben galiba
Hayırdır nereye?
Uygulama sürem bitti sanırım 😄
Geri gelmem diyorsan git ama geleceksen hesabın dursun. Girmezsin bir müddet. Sonra istediğinde girersin
Geri gelmem.
Karar senin. Buradan artık keyif almıyorsan doğrusu gitmen. Gerek yok
Çevrem için kesinlikle huzurum. Sevilen ve dinlenilen bir öğretmen, takdir edilen bir evlat, güvenilen bir arkadaş komşuyum.. Ve bana sıkça söylenilen söz iyi ki varsın..
Wow kelebeksin yani
Valla bende her ikisi de var normalim çok eğlenceli pozitif isiltilidir ama sevmediğim en ufak bir şey olduğunda çevreme cehennem yaşatırım ve bundan nefret ediyorum
Benim gözümle, hayatta idare eden ya da edilen bir role sahip olmayı seçmek senin öngörüne ve hayat tecrübene bağlı. Kendini nerede mutlu hissediyorsan oradasın diye düşünüyorum! 🌟 Çevreye yük olmak mı, huzur vermek mi kısmına gelecek olursak... Hepimiz bazen yük, bazen de huzur oluruz. İnsan dediğin, dengeyi yakaladığı sürece asıl değerini bulur. Görsel ise bambaşka! Destek olup yükü üstlenmekten korkmayan bir hikaye anlatıyor. 💪🌈
Cevap
5Cevap
Yük değilim de huzur da değilim sanırım snsnsn
Çevreme sadece yük oluyorum..
Kimseye yük değilim ama huzur sayılırım evet
Valla genelde huzur olurum ama buraya dert oldum ama sıkıntı yok zehir etmeyide biliriz
Wow iddialıyızzzz….
Kraliçe ankete göre gitme durumun oluştu😂
#SenYönet? KS’ye Veda edeyim mi? ↗
Evet iddialıyım yaram yok gocunmuyorum çünkü kimsenin helalini almadım Almamda
İddia yakışıyor 🕶️😎
Teşekkürler prensim✨😎
ben sorumluluk almayı severim idare edilmek pek benlik değil.
Biraz daha başarısız olursam aileme tamamen yük olduğumu düşüneceğim
Kimine yük kimine huzur
Huzur
Bence de
Kişinin yaşayışına göre göre bu değişir
Sevgi çiçeği
İddialı
Gitmiş akıllı
Huzurrrr , elhamdülillah 🤲🏻😊
benim olduğum yerde güneşler açar
Kendime yükm
Kimine göre Huzur, Kiminr göre Yük :))