Dokunduğun şeyler zarar mı görüyor, huzur mu? Neye elimi uzatsam parçalanıyor bu aralar. Millet mi çok duygusal olmuş, ben mi kafayı yedim anlamıyorum.
Dokunduğun her şeye zarar mı veriyorsun, huzur mu?
Ben faydam olsun diye dokunuyorum bazı insanlara ve insanların hayatına. Zararını görüyorlarsa bu benden kaynaklı değildir. Onların yarar ve zarar kavramlarına yüklediği anlamdan kaynaklıdır. Benim niyetimi yanlış manada algılıyorlarsa onlar zarar görmeye programlamışlardır kendilerini.
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Dokunduğum her şey güzelleşir. Bir bitkiye dokunduğum zaman o bitki bana meyve verir. Bir insana dokunduğum zaman o insan bana saygı verir. Bir kaleme dokunduğum zaman destan olur. Bir hayvana dokunduğum zaman o bana sevgi verir. Bir fırçaya dokunduğum zaman resim olur. Dokunmak: nasıl dokunduğunun önemi ile birlikte dokunuşlarına kattığın iyi hislerin geri dönüşü ile insanı bu cevval hayatta cevahir kılar.
Birazda dokunduğum şeye bağlı. Ben zarar vermek amaçlı hareket etmem asla. Genelde huzur odaklı yaşarım. Buna göre davranırım. Tabi bazen ister istemez zarar verdiğim anlarda olmuyor değil.
Sanırım kendimi onarma dönemindeyim. Zarar vermek demeyelim de hak edeni yerine yolluyorum diyelim. Malum belki yaşayacak bir bu kadar senem var olmayabilir. Kimseyi alttan almıyorum. Zararsa evet zarar
Gençliğin toyluğu ile çok zarar verdim. Verdiğim zararın fazlasıyla da zarar gördüm. O yüzden artık kimseye & hiçbir şeye elimi uzatmıyorum. Gerisi nasip artık.
Kime ve ne için dokunduğuma göre değişir. Kırmak istemesen bile kötü bir dönemden geçiyorsa insan istemeden bile kırıyor. bu durumlarda da karşılıklı alınganlıklar yerine karşı tarafın alttan alması gerekir dengeyi kurmak gerekir
Insanlar yanımda sakinleşiyorlar genelde. Sadece erkek kadın ilişkisi olarak söylemiyorum. Ve ironik olarak benim anksiyetem var. Kendime faydam yok yani.💀
Hiç bir insan kafayı yemez, çünkü kafanın ne olduğunu bilmiyor kafayı yedim derken.
Mesela sen neye zarar veriyorsun? Kendine mi karşıya mı?
Soruyu kendine sorup bura da cevap arıyorsan hem kafayı yiyorsun hem huzursuzsun hem de zarar veren sensin bu sebeple şimdi böyle düşünerek daha fazla kendine zarar verme olur mu kral.