Hayatta, aile ile çıktığımız yolda yeni kişiler tanırız. Kimisi bize aile gibi olur, kimi dost. Bazı şeyler alırız. Onlara manevi değerler yükleriz. Birinden hatıra bir hediye de olur bu. Bunlardan hangisi ya da hangilerine zarar gelse olay çıkarırsınız?
Ailem, sevdiklerim bunlar başta gelir zaten. Değer verdiğim herhangi bir şey olabilir kayıtsız kalmam için.
Gururum, onurum; hakkım bunlara gelecek saldırı beni kayıtsız bırakmaz mutlaka karşılığını veririm. Onun haricinde çabucak cellalenen biri değilim. Çizgilerim aşılmasın yeterli. Şunu da eklemesem olmaz... Geçmişe dair; anılara yapılan saygısızlıklar beni tekrardan kayıttan çıkarmaya sebeptir.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Benim için bana, karakterime, değerlerime, tercihlerime, aileme yapılan herhangi bir yanlış olursa kayıtsız kalamam.. Ben oldum olası böyleydim.. Değer verdiğim herhangi bir şey de olabilir bu.. Neticede benim değer verdiğim en ufak şey bile benim için kıymetlidir.. Birinin hakaret etmesini, zarar vermeye çalışmasını vesaire asla tolere etmem.. Benim benimsediğim bir şeyi başkasının benimsemesi gerekmez elbette ama her anlamda ve konuda birbirimize saygı duymak zorundayız bana göre.. Bir başkası için kıymetli olan bir şeyle alakalı da ben yorum yapmam veya kötü konuşmam.. Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Değer verdiğim herşeye zarar gelmesini istemem. Ne olursa olsun kayıtsız kalmam. Mesala biri bana hediye mi aldı. Maddiyat olarak çok değerli olmasa bile manevi olarak en değerli şeyden bile daha değerlidir benim için. Ve kişiliğime, aileme değer verdiğim her şeye ufacık bir zarar gelmesine müsaade etmem ve asla kayıtsız kalmam.
Bana ait, benim dediğim her neye zarar gelirse duramam.. Ailem de olur, gururum da.. Arkadaş da olur bana emanet edilen herhangi bir eşya ya da insan da..