Kişilik & Karakter Sadece bayram dan bayrama konuştuğunuz arkadaşlarınız da var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bugün bakayım mesajlara dedim sadece bayram dan bayrama mesajlarımız var mışş 😅 Sadece bayram dan bayrama konuştuğunuz arkadaşlarınız da var mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hayır arkadaşım yok 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Hiç konuşmadığım da var. Sadece lazım olduklarında konuşuyoruz :D 1 0 Yorumla
s Imponderabilia Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 384 cevap paylaştı. Hazır mesaj atan kişiler var ama toplu mesaj olduğunu düşünerek önemsemiyorum 1 0 Yorumla
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 2 arkadaşım var zaten biri askerde zaman buldukça arıyor diğeriyle habire hergün konuuyoz 1 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl böyle bir arkadaşlığım yok da intörnlüğümü yaptığım hastanedeki kızın biri hiç samimiyetimiz olmamasına rağmen her bayram, bayramımı kutluyor 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Engelle bari bu ne böyle sksksks bayramdan bayrama konuştuğum bi akrabalarim var 0 0 Yorumla
cerenncerenimm Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl mumkunse hicbirzaman olmasin sadece beni bayramlarda hatirlayacak olursa o benim arkadasim kardesim falan olamaz ya ben kardestwn ote bile saymam 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Buna konuşma diyemeyiz😀 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel işte bayram kutluyor Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Kötü demedim ki Yorumla Soran 1 yıl Emoji atmayınca ciddiye biniyor işler 😅, anladım seni zaten * Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Anlaştık o zaman 😀 Yorumla Soran 1 yıl . D yes Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Öylesi yok ya olacaksada olmasın 🙄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorum kendisini Yorumla myd1oez 1 yıl Sev ama daha çok ilgilenmeli sanki Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok böyle hiçte olmadi 1 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 83% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben hekesle konuşurum 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yok normalde konuşmadığımla bayramda da konuşmam 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. bişiler deniyor arkadaşın 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var en yakın arkadaşlarım 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yazmak isteyen bir şekilde yazıyor işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hayır arkadaşım yok
Hiç konuşmadığım da var. Sadece lazım olduklarında konuşuyoruz :D
Hazır mesaj atan kişiler var ama toplu mesaj olduğunu düşünerek önemsemiyorum
2 arkadaşım var zaten biri askerde zaman buldukça arıyor diğeriyle habire hergün konuuyoz
böyle bir arkadaşlığım yok da intörnlüğümü yaptığım hastanedeki kızın biri hiç samimiyetimiz olmamasına rağmen her bayram, bayramımı kutluyor
Engelle bari bu ne böyle sksksks bayramdan bayrama konuştuğum bi akrabalarim var
mumkunse hicbirzaman olmasin sadece beni bayramlarda hatirlayacak olursa o benim arkadasim kardesim falan olamaz ya ben kardestwn ote bile saymam
Buna konuşma diyemeyiz😀
Ne güzel işte bayram kutluyor
Kötü demedim ki
Emoji atmayınca ciddiye biniyor işler 😅, anladım seni zaten *
Anlaştık o zaman 😀
. D yes
Öylesi yok ya olacaksada olmasın 🙄
Seviyorum kendisini
Sev ama daha çok ilgilenmeli sanki
Yok böyle hiçte olmadi
Ben hekesle konuşurum
Kim bu ya çok gurursuz biri olmalı?