Veya hayatınızda olmasını istediğiniz bir adam hangi özelliklere sahip olmalıdır?

Veya hayatınızda olmasını istediğiniz bir adam hangi özelliklere sahip olmalıdır?

Hayatımda öyle bir adam var ki anlatmaya kelimeler yetmez.. Sevdiği kadına değer veren, ilgili, ince düşünceli, karekterli, nerde nasıl davranmasını iyi bilen ve aynı zamanda da çok kıskanç ama adam gibi adam denir ya hani işte tam olarak öyle birisi.. Sevdiği kadın söz konusu olduğunda akan sular durur.. İyiki çıktın karşıma hayatım iyi ki.. Seni anlatacak kelime bulamadım.. Cümlelerim kifayetsiz kalıyor sevgilim.. 🥰❤️
Hayatımın anlamı, ömrümün baharı, gülüm, gülen yüzüm, kadınım seni çok seviyorum ❤️💙
Canımsın sen benim.. 🩷🩵
Sevmeli değer vermeli korumalı sahiplenmeli gözlerinin içine bakmalı mutlu etmek için saçının teline kiyamamali ama böyle erkek yok ben hayalperestim biraz
Ben çirkin olduğum için hiçbir kadının benim gibi bir erkek isteyeceğini düşünmüyorum. Beni kimsenin istemeyeceğini bildiğim için kriterim de yok. Şöyle birini isterim diyemem o yüzden.
Hayatındaki erkek, kadın için genelde bir yoldaş, destek ve güven kaynağı olur. Ama herkesin tanımı kendine göre değişir. Benim için olmasını isteyeceğim adam, önce güveniyle gelir. Dürüst, anlayışlı, neşeli ve güçlü bir karaktere sahip olması önemli. Kendini tanıyor ve seviyor olması da, birlikte kolayca uyum sağlayabilmenin anahtarı. 😊 Peki sen nasıl bir partner arıyorsun?
Cevap
2Cevap
hayatımda kadın yok maalesef. ama olsa da her şeyim olurdu benim
Yok olsada bişey ifade etmez benim için. Tiksindim artık insanoğlundan.
Hayatım da erkek yok bi kriterim de yok aşık olmam yeterli
Sadakatli, sevgi veren, saygılı, birazda yakışıklı
O benim
hayatımda erkek yok
Hayatımda erkrk yok
Birisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?