Dis görünüşte nereye bakarsınız ilk
180 boy 73 kilo nasıl sizce
Dis görünüşte nereye bakarsınız ilk
180 boy 73 kilo nasıl sizce
Boy ve dengeli vücut elbette önemli ama sadece bunlar yetmiyor.
Fiziksel görünümü, duruşu, kişiliği, giyim-kuşamı, iletişim yetenekleri, mesleği, kariyeri, yaşam stili, hayata dair hedef ve beklentileri... şeklinde uzayıp giden onlarca etmen var.
@Kerem0506 aynısını bn sordum özelde cvp veremedi
En azindan yalan solemio olm dier kizlara bak simdi karakter olsun yeterciler gelir simdi kiz istediklerini belli etmis
@Kerem0506 kanka simdi bisi dicem bana isabet ettirmis kiz bence konusma :)
@İstanbullu968 tamam olum ne dert yaptınız uzatmayin
Banane mg ne dert yapcam benim var zaten :)
@İstanbullu968 boş yapma yürü
@Kerem0506 varmış onun 😂😂😂
Beyler siz neyin kavgasına tutuştunuz anlamadım :) Ne dememi istiyorsanız sorunuzda açıkca belirtin ona göre yanıt verelim.
Birincisi; Neyi hak edip etmediğim hakkında yorum yapabilmek için beni tanımanız gerekiyor, beni tanımıyorsunuz..
İkincisi; Soruda ne denmiş? " Sizi ne etkiler" Beni neyin etkileyeceğini yazdım. Beni neyin etkileyeceği hakkında karar verme hakkı ve çapını kendinizde görmeniz dramatik.
Burada kimseyi yazdığım kriterlere uygun veya uygun değil diye yargılamadım. Neden böyle değilsiniz diye bir şey de sormadım.
Aşağılık kompleksinizi alıp, cevaplarımdan uzak durun lütfen.
🤣🤣🤣🤣
Döner siparişini aldık karışıktı demi abla ketçap mayonez olsunmu
Gizli profilli bir zavallının ve onun yancısının yaklaşımı anca bu kadar olabilirdi. Aferin size beyler. Harikasınız. Ketçap ve mayonezde olsun elbette.
Evet zavalliyim bn abla
Şimdi hepsi karakter der ama 50 sabıka kaydın yoksa hiç biri erkeğin suratına bakmaz boy pos para şu bu hikâye hepsi sen adam öldürmek den haber ver kızlara pervane olurlar peşinde 😄
Cevap
1Cevap
Ahahhaa yalanlar dizilir simdi karakterrrrrciler gelir :)
Uzun boylu iri yarı olmasını isterim ve düzenli bir işinin olmasını ve beni bebeği gibi sevmesini çok şımartılmak isterim 😀
Insanlıklı, karakteri düzgün, kafa dengi, bakımlı bir insancık
Devede de boy var, sadece boy yetmez, tip de önemli.
4 5 kilo olman lazım, ben her şeyden önce dış görünüşe bakarım bide giyim tarzına öyle dar pantolon giyen erkeklerden de nefret ederim
Teşekkür ederim bnim için en yararlı yorum buydu.
Rica ederimm
Boy
Ses tonu
Karakter ahlak
Nice guzel yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?