Aşk İlişkileri Bir erkekte sizi ne çeker, neyi etkiler? Tarik67677 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlar Güncellemeler+1 yıl Guncell Bir erkekte sizi ne çeker, neyi etkiler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her şeyinle beni kendine çekiyor olman @cilgin-haritaci ❤️ 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zekasını bana kullanması güzel adamlığı insanlığı önemli benim için.. 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elleri, tarih bilmesi. 1 2 Yorumla Tarik67677 +1 yıl Tarihciyiz sanirim Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Tarih okumuyorum ama ilgim var. Ondan dolayı. Yorumla
Irmak_arpa Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Fiziksel görünüş kıvırcık saç esmer 180 boy Ama gerçekten sevmesi önemli 2 günlük geçici birini severse aci çeker insan 1 1 Yorumla Ömerr61 +1 yıl Aferin tek dürüst cevap Yorumla
isimsizcano Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ağır başli aynı zamanda mizah anlayışı olan birazda tipi güzelse okeydir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ppdeki sensen çeker 😂😂 1 9 Yorumla Tarik67677 +1 yıl Bnim başka kim olacak saol bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyisin maşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın büyük olmasa ne guzel olurdu Yorumla Tarik67677 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek ne demek Yorumla Tarik67677 +1 yıl Bisey olmazdi küçük olsada cano sevgili aramıyorum arada soru sorar çıkarım yinede saol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi akşamlar cano Yorumla Tarik67677 +1 yıl 😘 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kariyeri etkiler. 1 0 Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sarıp sarmalayışı. Düşünceli davranışları ❣️ 0 0 Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ciddi anlamda zeka 2 1 Yorumla ælfidæ +1 yıl Hala zekaya değer veren kadınlar olduğunu bilmiyordum! Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl SES SES SESS 1 1 Yorumla Tarik67677 +1 yıl Gel atayım sana sesimi nasıl merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Konuşma şekli
Jest ve mimikleri
Gözleri
Her şeyinle beni kendine çekiyor olman @cilgin-haritaci ❤️
Zekasını bana kullanması güzel adamlığı insanlığı önemli benim için..
Elleri, tarih bilmesi.
Tarihciyiz sanirim
Tarih okumuyorum ama ilgim var. Ondan dolayı.
Fiziksel görünüş kıvırcık saç esmer 180 boy
Ama gerçekten sevmesi önemli 2 günlük geçici birini severse aci çeker insan
Aferin tek dürüst cevap
Ağır başli aynı zamanda mizah anlayışı olan birazda tipi güzelse okeydir
Ppdeki sensen çeker 😂😂
Bnim başka kim olacak saol bu arada
Çok iyisin maşallah
Yaşın büyük olmasa ne guzel olurdu
Teşekkür ederim.
Ne demek ne demek
Bisey olmazdi küçük olsada cano sevgili aramıyorum arada soru sorar çıkarım yinede saol
🥰🥰🥰
İyi akşamlar cano
😘
Sadık, anlayışlı ve erkeksi olması
Kariyeri etkiler.
Karakteri bana olan davranışları.
Sesi elleri bakışı kaşi
Vicdanlı ve merhametli olması.
Sarıp sarmalayışı. Düşünceli davranışları ❣️
Memeleri
Ciddi anlamda zeka
Hala zekaya değer veren kadınlar olduğunu bilmiyordum!
SES SES SESS
Gel atayım sana sesimi nasıl merak ettim