Sokakta, ya da herhangi bir ortamda. Karşınıza çıkan bir erkekte sizi etkileyen unsurlar nelerdir?
3 ay
Sokakta, ya da herhangi bir ortamda. Karşınıza çıkan bir erkekte sizi etkileyen unsurlar nelerdir?
Cevap
2Cevap
Erkek etkilemez.
Kapalı olması gizemli olması sahilde yarı ciplak değil hasemoyla gezmesi.
ya da tam çıplak olması dimi
nerden bildin :D
İçime doğdu😄
Enteresan :D ahah
Niye ki😄
Umarım uzaktan akraba çıkmayız :D
Niye çıkalım ki ve neden bunu umdun😄
Kapalıdan anadan doğmaya nasıl geçiş yaptın tercihler mi benziyor :D
Kapalı bana hitap etmiyor açık olmayı tercih ediyorum ondan😄
Açıktan kastın püfür püfür eserek gezme sanırım :D
Aynen püfür püfür hava alır 😄
Hahah bencede :D
Senin tercihler nasıl😄😄
Of centilmen davranışlar gerçekten. Özellikle kültürlü Zeki olması. Mesela önden geçmeme izin vermesi felan offf
Kibar ve tatlı olması
müslüman olmaması ve trnasfobik vs olmaması. yobaz olmaması ayrıca
comertligi para miktarindan bagimsiz
sana ne alsa hoşuna gider
Zekası, duruşu, tavırları, saygısı 😀
@Alpin_M geldi benim fanım hkhkj (kendinini 1.70 sanan 1.70 altı boyunda, bilgisayar oyun tırtılı, babişkosunun halilişkosu)🤣
@Alpin_M ya sende haklısın düşünce... bende kendime hayranım valla.😄 bu senin ya da diğerlerinin suçu değil. yazık başka işin yok. derdin benim🙃
bende tuvalet kağıdı niyetine bile kullanmazdım seni düşün :D bölüm sonu canavarı seni jkljkl
@Alpin_M @Alpin_M Annesinin minik tırtılı. hkhkjk üzüldüm bak senin için. git annesişkona ağla ne bileyim babanla dertleş. gerçe onlarda seni dinlemez ama neyse... yazık.. ben bir bok değilim zaten o bok sen gibi duruyorsun sanki.😂git güzel güzel arkadaşlarınla oyun oyna. bilgisayar aç. en iyi yaptığın :) (1.70 altı)
Ben kimseye dert anlatmam o sizin gibiler için burada sadece eğlencesine girdim sana takılıyordum ama sen saygısızlığı çok aşıyorsun gerçek hayatta yüzüme bakıp konuşamayacak birisin burada sana o sınırı ben verdiğimi biliyorum neyse biraz sıktın senin gibi biriyle normal sohbet edebileceğim tek bir kelime bile olamaz sürekli argo konuşup zeka seviyeni belli eden birisin senin gibi seviyesizlerle işim olmaz benim için sadece eğlenceydin ve bitti iyi akşamlar size. :)
@Alpin_M Ben anlatırım ya da anlatmam. bu kimseyi ilgilendirmez. burası günlük gibi benim için. burayı ciddiye almıyorum. keyfime göre davranıyorum. ben değil sen aşıyorsun. en başta sen bana takıldın ve hak ettin. ben sana saldırmadım. ben sen değilim ya klavyede atıp tutmam gerçekte neysem oyum. senin yüzüne bakma kısmına gelirsek bakmam dönüp bile zaten :D azıcık gururlu olurdun ve sorularda beni rahatsız etmezdin. bencede benimle konuşma. kendi zeka seviyelerinle konuş. :) hadi güle güle...😄
Ben seninle hiç konuşmaya çalışmadım sadece eğlendim bitti sazan gibi atladın baktım boş bir sinir yaptın öyle devam etti yoksa asla ilgilebileceğim biri olmazsın ama anlamazsın çünkü gerçekten zekan çok küçük sürekli argo hakaret saygısızlık yapan biri bana göre seviye bile olamaz yerin dibindesin minik şey buda son yazım çünkü gereğinden fazla muhattap oldum senle değmezsin :) [1.60]
@Alpin_M hele konuşmaya çalışmadığından her yorumdasın hjk altına damlıyon hemen. sende yılan balığı gibi geldin öyle mi :d laf soktuğunu falan mı sanıyorsun? valla sadece komiksin. ya en yüksek en süper zeka sensin belli. ondan ne şüphe hahaha 33 yaşına gelmişsin hala laf yetiştirme derdindesin yazık :D (1.70 altı) :)
Kıvrak zekasi
Bana ait olması
hiçbir şey
Boy ve duruş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beni ilk etkileyen kesinlikle enerjisi ve yürüyüşü oluyor 😌 Kendinden emin ama kasıntı olmayan bir duruş, sakin ama çevresine saygılı tavır çok çekici geliyor. Sonra yüz ifadesi; güler yüz, yumuşak bakışlar, kibarlık… Bir de iyi dinleyen, lafını bilerek konuşan erkek bende hemen artı yazar 💬✨