Selamin aleyküm arkadaşlar piskolojik takinti hakkinda?

Arkadaşlar ben herşeyi kafaya takıyorum ilaç kullanıyorum ama yine takiyorum herşeyi ufacik bir olay oldu onu takiyorum bugun sabah olay oldu onu taktım agladim lütfen birisi bana yardimci olur mu babam diyor takma kafana diyor kaç senedir diyor yine takiyorum 17 yaşinda ilaç kullandım takıntı vardi umursamiyordum ama takıntı geldi 20 yaşından sonra birde alınganlık oluştu ilaçlari 2 aydır kullanıyorum yaklaşık takıntı hala geçmedi en kotusu de üzülmem çabuk sinirleniyorum 2 ay once daha kotuydum birisi kufur etse takıyorum birde sanayi de çalıştığımdan dolayı herkes küfür ediyor sabah ailevi sorun yaşadik abim 28 yaşinda kız arkadaşı var et yemiyor bende yemiyorum abim ikisi et yemiyor dedi küfür etti bende sinirlendim bgrdm oda erkek leniyor dedi filan ne erkeklencem sonra agladim işte kapiya vurdum sen gelme işe dedi ailem de sen böyle olursa evlenemezsin dedi kafaya takarsan uşutursun babam gilin orada çalişirken birisi geliyormuş deli mehmet gibi olursun dedi kafam çok karişik napmam lazim yardimci olur musunuz bana doktorün bana verdiği ilaç keday xr 150 mg paxil 20 mg abizol 15 mg

Selamin aleyküm arkadaşlar piskolojik takinti hakkinda?