Sert kizlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Samimi olun!
Tesekurler!
Samimi olun!
Tesekurler!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl sert şu orasını burasını açıp havalı tipler mi onlar hakkında yolu belli işim olmaz diye düşünüyorum
Bide efendi sert mizaçlı arkdaşlar var onlarda iyi insanlar ancak biraz kabalar diye düşünüyorum oda normaldir toplumda gereksiz yaklaşan insanlar çok niyetler bozulmuş.
Sert bile olsa onun icinde urkek ve siginmasiz bir kadin ruhu yatar ve muhakkakki bir erkege ihtiyac duyar amma velakin bunu bulmasi guctur cunku gunumuzde erkek kadin misyonu yer deismistir.
sertlik derken kast etttiğin ne tam olarak gizli
bir de erkekten bozma tipler var
bir sert görünen mesafeli tipler var
Yaratılış itibariyle yumuşak başlıyız maalesef. Ha tehlike anında sert olurum o ayrı.
Sadece tehlikemi?
Cok iyi, tesekurler!
Cevap
17Cevap
kızlar sert olmaz.
hanımefendi olur
bir evde 2 ağa olmaz.
sen ağa o ağa
bu inekleri kim sağa?
İtici itici ve yine itici ! Hele bide lanlı lunlu konuşuyosa alttan aparkatı koyup dilini dişlerinin arasında sıkıştırıp kopartasım geliyo
Ben daha cok boyle aciksozlu, kiz demek istedim..
Açık sözlüye eyvallah ama patavatsız olmamalı kadınlığını bilmeli
Dominantlıktan bahsediyorsan tapılır. Küfür vb. erkeğimsi ise uzaklaşılır.
Domikantlik? Daha acik konusurmusun?
Dominantlık zaten bir kavramdır, daha açık nasıl ifade edebilirim bilmem fakat hükmetmeyi, emir vermeyi seven ve sözünde birilerinin olmasını sevip ona kayıtsız şartsız bağlı olan birilerinin olmasını isteyen kişidir. Baskındır ve sadece bakışlarıyla bile karşındakini domine eder, yani etkisi altına alır. Serttir ve karşı konulmazdır. Bu genellikle bneim gibi kişilerin tarzına uygun olduğu için ben severim fakat başkasının görüşleri elbette farklıdır. Bahsettiğin şey küfür, kabalık ve erkeğimsi kızlar ise iticidir. Fakat dediğim gibi dominantlık çok özel ve eşsiz bir kavramdır.
Domikantlik demek istemistim, ben yani o anlamda sert, boyle guclu, acik sozlu falan,, erkeksi kizlar cok ituci gercekten.. Sevmem
Aslında bakıldığında açık sözlü olmak dominantlığa girmez fakat bahsettiğim "dominant kadın" kavramı şudur; Güçlü ve sözünü geçiren. Bu bağlamda dominant kadın karşısındaki kişiyi -ki bu genelde erkek olur- domine etmiş yani etkisi altına almış ve kendine kayıtsız şartsız itaat ettiren kişidir. Bu cinsel sözlükte fetişizm olarak geçer ve genelde dominant kadınlar denince akla bu gelir. Lakin bahsettiğin güçlülük kavramı bakış açısına göre değişir. Yani her zorlukta ayakta durmakta güçlü olmaktır, sözünü geçirmek ve o anki ortamda üstünlük göstermekte güçlü olmaktır. İticilik konusuna gelirsek, ben gibilere dominant kişiler çok ilgi çekici gelir fakat farklı düşüncede olan insanlara göre "erkek fatma" diye tabir edilen kişi konumundadır.
Anliyorum,
Severim
Özellikle hiç kimseye yüz vermeyen kızlara hastayım :/
Sebep?
O sert kız, alırım bir karton aa pardon sigaram varmış başka zaman artık
seni anlayan kişi ben çıkarım sanırım dominant derecede sertse güzel ilgimi çekiyor.
en sert kızın bile içinde çok yumuşak bir yürek vardır.
sert derken.
neresi sert.
kalcası memesiyse baş tacıdır. :) :) :)
sert olduklarını... bir defa gördüm gerisi sertim demesin...
Valla erkek gibi kizlar daha cok beni cekiyo nedenini bilemiyorum
serseri kızlara bayılırım, tüttün çiğneyen falan west... west
Gelsin de kavgaya gidelim.
Kız Nahif Olur- Olmalı.
çok ateşli oluyolar... :)
Korkuyorum :(
sevmem..
kustah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar