Eskiden beri genç kızlara karşı itaatkar ve kılıbık karakterli bir adamım. Lisedeyken en küçük bir karşılık beklemeden bir kızın ödevlerini yapmak, misafirlikte bulaşıkları yıkamak, ofiste sürekli mesaiye kalıp kadın iş arkadaşımın sorumluluğundaki işleri yapmak, bir kadının sözünü dinlemek, evini temizlemek, masraflarını karşılamak, yemeğini alışverişini ödemek, hediyeler almak, şoförlüğünü yapmak ve benzeri hizmetler beni inanılmaz heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Tatil masraflarını ödediklerim bile oldu. Özellikle nasıl biri olduğumu anladıktan sonra bir teşekkür bile etmeyip bana daha fazla iş buyurmalarına çok yükseliyorum.
Halimden de gayet memnunum açıkçası. Yalnızca başka neler yapabilirim o konuda fikir almak istiyorum. Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sokakta Tanımadığın birine çiçek al çikolata al biz kızlar çok severiz
Çok isterdim ama yanlış anlaşılır gibime geliyor. Bazen mağaza, cafe ya da market sırasında alışverişlerini ödemek istiyorum ama henüz cesaret edemedim.
Kolayi var hayrına verirsin annem ablam hasta gb şeylerle yurtdışında da var bu tür insanlar bir iki kez karşılaştım
Bu aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Sizce nerede denemem daha uygun olur?
Nerelisiniz?
İstanbul
İstanbulun neresinden? Bir alışveriş merkezine git. alışveriş yapan birins diyebilirsiniz uygun bir dilde memlekette ihtiyacı olan çok kişi var
Şişli. İlk fırsatta deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Üsküdar sahiline git çiçek al gördüğün güzel bayana ver içimden geldi diyerek ya fırça yersin ya da mutlu olur kadın
Hayali güzel ama yanlış anlaşılabilir. Kimseyi tedirgin etmek veya rahatsızlık vermek istemem.
Vermezsin yaninada kahve ya da küçük postalardan al ablam iyileştide onun için yapıyorum de
Yabancı birinin yiyecek içecek vermesi şüphe uyandırabilir ama siz uygundur diyorsanız bir şekilde denemeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim.
Bu biraz hastalık gibi geldi
Niye hastalık olsun? Ne kendime ne başkalarına hiçbir zararım yok. Aksine mutlu oluyorum ve mutlu ediyorum.
Tabiki zararın başkalarına ama kendini kullandırtmak ne kadar doğru
Kendimi kullandırtmayı seviyorum. Beğendiğim kadınları mutlu edip bir işe yaramak kendi varlığımı da daha faydalı ve anlamlı hissettiriyor.
Sadece kadınlara kullandırtılınca mı seviyorsun
Evet. Kadınlara hayranlığımı ve minnetimi bu şekilde somutlaştırarak ifade etmek hoşuma gidiyor.
Köle sahibe ilişkisimi peki
O da ilgimi çekti açıkçası ama biraz ruhsuz ve sahte görünüyor. Bunu iş olarak yapan birine değil kendi kişiliği olan normal bir kadına hizmet etmek istiyorum.
Güzel
Teşekkür ederim.
Mesela bir kadınlar dışardaysan ve yere falan oturacaksınız ya orayı temizle ya da ceketini yere ser
Elbette, bunları her zaman yapıyorum. Benimkisi centilmenliğin biraz daha ötesinde.
Ayakkabısının bağcıklarını bağla veya ıslak mendille sil
Evet bunları da yaptım :))
Evlerinin önünü süpür
Mesela bir arkadaşımın evine gittiğimde "Ben ev temizlemeyi çok seviyorum, istersen yarın sen dışarıdayken bir süpürüp sileyim" diye teklif etmiştim. Sonra dip köşe temizledim. Birkaç kere daha yaptırdı.
Cinsel şeyler teklif ediyormusun
Hayır tabii ki. Böyle şeylerin imasını bile yapmam.
Ayaklarını yıkamayı teklif ettin mi
Yanlış anlaşılabileceği için pek böyle konular açmadım ama isteseler hayır demezdim tabii ki.
Bence yanlış olmaz sor
Ya "bu biraz hastalık gibi geldi" derlerse? :) Böyle bir şey sormak haddim değil ama benden bunu isteyebilecekleri kadar güven ve cesaret verebilmek isterim tabi.
Çamaşırlarını yıkıyormusun
Çamaşırlar biraz özel olabildiği için hassas bir konu ama üniversitedeyken yurtta kalan bir kız yıkatmıştı. Taksiyle gidip alıp yıkayıp ütüledikten sonra geri vermiştim. Devamı gelmedi maalesef.
Sen bana yazsana