Kızlar oturduk tanıştık o sevdi ben sevdim aileler tanıştı istendi herşey tam ilerliyor derken nişan bozuldu 1 günde değişti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu kadar kolay nişan atabilen biri için üzülmemelisin çiçeğim. Senin bu sevgini kesinlikle hak etmiyor. Neden nişanı atmış olabilir sorusuna gelecek olursam; bir şeyi veya bir şeyleri yanlış anlamış olabilir. Misal bir erkek arkadaşınla olan muhabbetini yanlış anlamış olabilir. Fark etmeden onu kıracak bir şey konuşmuş olabilirsin. Ailesine karşı bir saygısızlık yaptıysan bu sebepten de nişanı atmış olabilir. Aldatılıyor olabileceğin ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Kimse sebepsiz yere değişmez. İllaki bir sebebi vardır. Son zamanlarda yaşadığınız her şeyi etraflıca düşün.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim sosyal medyam yok ev kızıyım ne gibi yanlışım olacak ki
En İyi Cevaplar
+1 yılSelamlar, nişanlının bir günde değişmesini sağlayan şey neydi? Aşağıda yorumlarda gördüğüm kadarıyla kafa yapısı farklı demişsin. Fakat gerçekten sırf kafa yapısı farklı diye böyle bir yoldan dönülür mü? Nişanlının aklında başka sorunlar olabilir diye düşünüyorum. Onunla konuşmayı denemelisin bence. Eğer ki gerçekten başka sorunlar varsa çözmeyi deneyebilirsiniz. Fakat en önemli şey açık iletişim kurabilmek, umarım her şey gönlünce olur.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Üzücü bir olay yaşamış olabilirsin
Biraz aceleye geldi gibi yazmışsın
Bir günde değişen bir insan ile evlenmeyi düşünmüyorsun değil mi?
Eğer birşeyi çok istiyorsa ve bu olmuyorsa gerçekten ileride daha çok üzülme diyedir
Hayırlısı de ve zamana birak01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. nasıl ve ne şekilde ne zaman tanışıldı.. paldır küldür şimşek hızıyla mı nişan oldu? veya nasıl bir olay oldu da nişan bozuldu? artı ortada sevgi bağı varsa nasıl bozuluyor o nişan? üstelik bozamam dediğine göre, karşı taraf bozdu diye anlıyorum ama , seven bir erkek sevdiği kızı kolay kolay bırakmaz yani kolay kolay nişan atmam. .çok ciddi bir olay olmalıdır.. ayrıntı vermeden ne yapman gerektiğini nasıl söyleyebiliriz ki?
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yılSelam,
Bizler KS de araştırmacı görüş yazarları değiliz !
Hiç bir detay vermemiş olay örgüsü hakkında tek kelime yazmamışsın !
Senin ki nasıl bir şey biliyor musun?
Fıkra anlatıp sonunda evrenin sırrını sormak !
😒14 Yorumla- +1 yıl
Bende diyorum ki aşağıda tek tek yorum okumamız mı lazım? Açıklamaya neden eklemediniz?
Neyse artık geçelim onu.
Nişanlılık dönemi nasıl bir şey biliyor sunuz dimi anlaşma uyuşma ve kabullenme sürecidir. Yani nişan süreci evliliğe kesinlikle gider diye bir şey yok. Kırılmış ve incinmiş olabilirsin ama o seni kabullenmedi uyum sağlamadı ve seninle evliliği benimsemedi diye de onu suçlayamazsın, çünkü onun yerinde sen de olabilirdin.
O yüzden yoluna devam etmeni ve hayatını yaşamanı tavsiye ederim.
+1 yılYoluna bakman lazım Ahmet Kayanin da şarkısında dediği gibi bir yar gider bin yar gelir mutluluklar şimdiden
016 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın sonu değil ya şöyle düşünmek lazım sen belki aptal bir insanı kaybettin ama o da seni kaybetti üzülmesi gereken kim şimdi sen mi o mu
- +1 yıl
Sen çaresiz kalmadın bir tane gereksiz insandan kurtuldun
- +1 yıl
Çok zor bir durum ama kurtulduğuna sevinmelisin bence
- +1 yıl
Bir süre sonra iyi ki de kurtuldum diyeceksin geçecek her şey merak etme
- +1 yıl
Ders olsun sana işte yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Canını yakmak istemedim kusura bakma
- +1 yıl
Üzülme demiyecem çünkü desem bile faydasi olmaz dikkatli ol yinede
- +1 yıl
Ekler misin beni
- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılBende sevdim oda sevdi diyorsun insan anlaşabildiği insanla çiçek açar sebebi neydi ki
023 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun nişan atmak ayıp da değil günah da
Senin hayatın sonuçta ömrünü geçirebileceğin konuşmaktan sıkılmayacağın bir insan ile devam etmelisin her zaman seni yoran üzen kıran değil... - +1 yıl
Doğru bir karar almışsınız o zaman evlilik sadece yatağı paylaşmak değildir hayatı paylaşmaktır yükünü hafifletmektir eşinin derdine derman olmaktır düşmeden önce tutmak düşmüşse eğer tutup kaldırmaktır öfkeliyken sakin olmak ve sakinken öfkelenmemektir incitmemektir yüreğini evlilik eşine ailene sadık olmaktır yalnız bedende değil en önemlisi de kalp ile sadık olmaktır Rabbim herkese hayırlı bir eş nasip etsin evlilik bir maharet ya da beceri değildir nasiptir kısmettir sen hârika bir insan olduğun için iyi bir eşe sahip değilsindir o senin şükür imtihânındır çünkü nice hârika insanlar nice ahlâksızla evlidir ve onun evliliği sabır imtihânıdır
- +1 yıl
Seven insan vazgeçmez her zorluğa rağmen herşeye rağmen mücadele eder
- +1 yıl
Hayatında kaybettiğim sandığın insanlar kurtulduklarındır belki boşver üzülmeye değmez yani
- +1 yıl
Gözyaşlarını helal etmezsen cenneti hayal edemezler
- +1 yıl
Elbette bugün değil belki ama birgün pişman olacaklar ve sen o gün çok mutlu huzurlu olacaksın... Unutulmayanları bekleyerek yaşarsak ömre zaman yetmez
- +1 yıl
Lütfen ağlamayın bu senin suçun değil ve ilk nişan atan sen değilsin belki bir gün herşey daha iyi olacak ve iyi ki bitmiş diyeceksin
- +1 yıl
Bende yaşadım ama bir nişanlılık dönemim olmadı zor ama hersey iyi olacak emin olun
- +1 yıl
Daha aydınlatıcı konuşabilirim fakat size mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum fakat toparlanmaya ihtiyacınız var
- +1 yıl
Ben yazdım şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlayı daha detaylı anlatabilsen keşke. Neden atıldı?
011 Yorumla- +1 yıl
Ne denir ki bu durumda. Nişan da bir şekilde olan biten bir durum. Olmayınca olmuyor yani.
Umarım seni çok üzmemiştir bu olay. - +1 yıl
Söyleyebilecek sözüm olsa çekinmezdim. Dilerim kendini çabuk toparlarsın.
- +1 yıl
Benim de nişan yarım kalmıştı. Seninkinden biraz daha farklı bir sebepten bitti. Seninkisi zor. Benimkisi atlatılması çok çok zordu. Sen benim kadar geç toparlanma diye sana küçük bir tavsiye, seni gerçekten anlayan insanlara derdini dök. Seni gereksiz yargılayacak ya da "boşver takma" demeyecek insanlara.
- +1 yıl
Bunu yazmayı hiç sevmiyorum ama dilersen mesaj at. Oradan anlat derdini.
- +1 yıl
Xper yetmediği için mesaj atamayabilirsin. Takip at ben sana yazarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı değilmiş yoluna bak unut gitsin. Dünyanın sonu değil ya
021 Yorumla- +1 yıl
Anladım kendi bilir demek ki kendisine guvenememis ileriye dönük seninle bu hayatı paylaşmak acısından ya da farklı şeyler oldu senin haberin olmayan o sebepten kafa yapısı falan bahane uyduruyor olabilir hadi onu da geçtim bu zamana kadar kafa yapısı uymusta Nisan muhabbetleri olunca mi uymamış buda garip biraz sanki
- +1 yıl
Olsun yoluna devam et ne sen onun hayattaki son şansisin ne de o senin.
- +1 yıl
Aman ya ne ılişkiler bitiyor herkes herşeyi söyler çok da güzel ilerlemiş olabilir ama bitmeside gayet normal.
- +1 yıl
Ee zorluğu var acısı var hayallerin yıkılması var insanın zoruna gitmesi var haklı olduğun halde yaşadıklarını sindirememesi var var da var yani bunları düşünürsen işin içinden çıkamazsın bazen vurdumduymaz olmak gerekiyor umursamamak bunu ne kadar çok yapabilirsen o kadar çok az yarayla yola devam etmiş olursun
- +1 yıl
Kimsenin yaptığı yanina kar kalmaz eğer haklıysan inada birileri sana yasattiklarinin 40 katını yaşatır merak etme
- +1 yıl
Kabullen o zaman böyle bir düşüncenin devamında bir ilişki yaşanamaz artık çok zor kırılan bardak eski halini alamıyor malesef böyle düşün..
- +1 yıl
Zaman en değerli ilaç oluyor bu durumda senin zamana ihtiyacın var çok yeni daha duygusal boşluk durumları vs
Çok zorlanacaksin bundan kaçış yok ama zamanla herşey yoluna giriyor emin olabilirsin. - +1 yıl
Ilk zamanlar böyle düşünmen normal çünkü ben de yaşadım bu durumları çok iyi anlayabiliyorum dediğim gibi zamana ihtiyacın var güçlü olmak zorundasın.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun en yakın zamanda normalde dönersin inşallah 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişte yaşanan pişmanlıkları hissediyorum. Hayırlısı.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelki de o kişinin geçmişinde belirli şeyler oldu ve pişmanlık yaşadı bunu bilemeyiz. Eğer böyle bir insanı zorlarsanız geleceğinizden olursunuz size tavsiyem inceldiği yerden kopsun
Cevap sahibi+1 yılİlişkiniz iki ay sürdüğü için bu dediğiniz zor ama umarım hatasını anlar. Ümit vermek kötü bir şey çünkü
Cevap sahibi+1 yılHislerinizi anlayabiliyorum kısa bir süre de olsanız gelecek hayali ile yola çıkmışsınız. Sorsanız o kişi bunun farkında bile değildir belki. Kötüye Bir şey olmaması beni gerçekten üzüyor. Umarım ki ahınız çıkar çünkü yaptığı şey çok acımasızca
Cevap sahibi+1 yılBen bunları yapanların hem bu dünyada hem diğer tarafta pişmanlık duymasından yanayım. Her şey istediğimiz gibi olmuyor ama cezalarını çeksinler isterim. Umarım daha mutlu bir hayata başlarsınız. Sevgiyle kalın.
Cevap sahibi+1 yılBen de aynı durumdayım nasıl teselli verilir inanın bilmiyorum ama inşallah iyi olursunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAtildiysa atıldı yapacak bir şey yok
09 Yorumla- +1 yıl
Dertleşmek istersen dinlerim seni
- +1 yıl
İnsana çok zor gelir durum sonuçta bir yuva kuracakken herşey alt üst oluyor
- +1 yıl
İstersen özelden mesaj at
- +1 yıl
Anlıyorum seni
+1 yılUzuldum. Anlatsana sebep nedir?
011 Yorumla- +1 yıl
Sen mi ayrildin?
- +1 yıl
Bence aileler aradinda kalmissiniz. Her ikinizde pisman olursunuz. Cunku ayni seyleri tekrar yaşadığınızda dur diyecek biri olmayacak.
- +1 yıl
Sonuc onemli.
- +1 yıl
Intikam almak hos degil. Kendini yipratma. Yoluna bak.
- +1 yıl
Biraz aci cekeceksin ama bir iki ay sonra kapanir olay
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNişan bozulduysa daha uğraşma bitmiştir
05 Yorumla- +1 yıl
Boşver en iyisi olmuş
- +1 yıl
Geberisn boşver sanane
Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Belki de hayırlısı böyleymiş
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka bir nedeni vardır yani öyle bir anda olmaz
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPişman etmek sizin elinizde ve ailelere söyledi mi bozdugunu bu önemli güçlü olursanız ve bir kaç yöntemle pişman edersiniz
Cevap sahibi+1 yılBelki söylememiştir yani sinirle öyle demiş olabilir ders vermek isteyebilir hanfendi bir çok yöntem var detay gerekli takip edin isterseniz sonra silersiniz
Cevap sahibi+1 yılDetay gerekli yani takip edin yardımcı olayım sonra silersiniz
Cevap sahibi+1 yılİsmime tıkla açılan profili takip ete tıkla sonra da çıkarsın zaten mesaj gelecek sana
peki sebep ney?
05 Yorumla
+1 yılTüh nafaka kaçtı
11 YorumlaBüyüdür
07 Yorumla
+1 yılNoodu
01 YorumlaAtma ya yazık
02 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı