Gerek burada gerekse de normal hayatta sürekli birileri kullanılmaktan yakınıyor. Neden kullandırtıyorsunuz ki kendinizi. Sorun kullananlarda mı yoksa kullanılanlarda mı sizce.

Gerek burada gerekse de normal hayatta sürekli birileri kullanılmaktan yakınıyor. Neden kullandırtıyorsunuz ki kendinizi. Sorun kullananlarda mı yoksa kullanılanlarda mı sizce.

Önce hata insanlarda oluyor çünkü yetiştirme tarzı farklı emirler veren sorumluluk vermeyen önce kendi yapıp sonra veren takıntılı ve hasta annen var eleştirmen tabiki aileden kaynaklı belki de annesinden kaynaklı çünkü oda değişik bana karşı evet arada savunur ama herşeyin onun elinde sanki bebeksin mükemmeliyetçi tabiki yanlış seçimler ve yaşadığın kötü şeyler düşmanlarına fırsatlar sunuyor bu yüzden de kullanıyorlar bende çok kullanırdım ama bu aileyi anladıkça dersler aldıkça yaşadıklarından o fırsatı vermiyorum o yüzden zaten kötü ben oluyorum düşmanlarımın gözünde
Cevap
1Cevap
Bence kendileri izin veriyor buna
Sorun kullanılanda iyi niyetten hayır diyememekten oluyo hep🥲
Sorun insana insan gibi davranmayanda yanar döner olanda
Kullanan pçlerde. Kulandırmak diye bisey yok kimse kendini kullandirtmak istemez sadece o pçe guvendigi için hatalidir
Sorun mecburiyetler o da bi yere kadar ötesi silkelemek
Kendi izin verenlerde var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?