Neden beni sevmedi, neden yaşıyoruz, neden varki, neden sevdimki, gibi gibi sorguluyormusunuz kendinizi
Başka nedenleriniz de varsa diyebilirsiniz?
Başka nedenleriniz de varsa diyebilirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedenler bitmez ki her şey neden nedenlerle yaşıyoruz zaten varlık neden aldığımız nefes neden attigimiz adın neden yaşadıklarımız neden yediklerimizi ya da yiyemediklerimiz neden sevdiklerimiz sevmediklerimiz olsun istediklerimiz olmasın istediklerimiz lan hepsi nedenler nedenler bitmiyor ki saçılmış birer tohum gibi hepsi bir kenarda topla al bak hepsi başka bir çeşit hepsi başka bir anlam Zaten anlamaya gelmiyor muyuz bu Acuna?
Neden diye sordum hep kendime. Öyle bir cevap buldum ki. Keder üzüntü mutluluk öfke sevinc heyecan kin gibi duyguların ötesinde kusursuz bir mertebe olmalı diye düşündüm. Onu bulmak istiyorum
Bence bu hayatta nedensiz ve sebepsiz yaprak bile kıpırdamaz aldığımız nefesten tut attığımız adıma kadar her zerrenin nedeni ve sebebi vardır
En seni zorlayan nedenin var mı
Yok yani ozaman hepsi sıradan nedenler
Relax sın yani
Her şeyin bir nedeni vardır...
Merhaba, İrem ben. İnsan davranışlarına ve düşüncelerine meraklı biriyim, psikoloji eğitimi aldım ve bu konulara bayılıyorum. 🙃
O "neden"ler var ya, hepimizde var aslında. Ama nedenlerin peşine çok takıldığında, beyin o sonsuz sorgulama döngüsüne giriyor ve seni hapsedebiliyor. Mesela, "Neden sevmedi?" diyorsan, belki de doğru kişiyi bulmak için yanlış bir durakta bekledin. "Neden yaşıyoruz?" sorusuna gelince, o cevabı bulsak çözülmeyecek sorun kalmazdı zaten! Kendini sorgulamaktan korkma ama o "neden"lerin seni yönetmesine de izin verme. 😉
Cevap
17Cevap
Evet bir çok neden sorum var cevap bulamadığım.. ama artık düşünmüyorum da her şey olacağına varır çünkü
Bir sürü var düşünmek bile istemiyorum artık çokluğundan
Hayır hiç yok olsunda istemem gadası
kendimi asla kandiramiyorum neden ya da bahane bulsam bile gerçek nedeni o değil bu diye tek tek düşündüp rahatsız hissediyorum içimde
Neden yok. Gerçekler var ve her seferinde kabulleniyorum.
Hep soru işaretleri kaldı kafamda hiç bir zaman çözemeyeceğim soru işaretleri..
1 defa tek sorguladım çıkmaza girdim bende bıraktım
Neden beni sevmedi bilmiyom tatlıyım da aslında djdjdj
sizin hala insanlara güvenicek nedenleriniz var mı benim bi gram kalmadı
Evet ama sonra anlıyorum yazı okudum çok doğru menfaat çıkarı olunca tanırsın tam
Hayır neden deyip sorgulamakla vakit kaybetmiyorum. Sadece anı yaşayıp yeniliklere ve kendimi geliştirmeye yöneliyorum. Zaten zaman geçtikçe düğümler çözülüyor.
Vardır elbet, bende kalsın
yok ne gelirse kabulum, hayat hic bir zaman kusursuz olamaz bunu beklemek tuketir insani, belirsizlige sürüklemeyin kendinizi yazıktır, günahtır
Neden olmadan olur mu ya hiç
En çok neye neden diyorsun mesala
Ben yaşadığım şeyleri çok irdelerim, biri bişey dese bile neden dediğini düşünürüm mesela, ya da istediğim şeyi yapamadıysam bunu düşünürüm.
Bunu sormuştum herkesin en büyük nedeni vardır devamli olan degil aynı nedeni devamli soranı sordum bende
Devamlı olarak da neden doğrusunu bildiğim şeyleri uygulamakta zorlanıyorum diye düşünüyorum
Ben kendimi neden yaşıyorım ki diyorum ailen bile yok
Neden karşıma bu kadar geç en olmayacak zamanda çıktı
Vardı bir dönem ama artık sorgulamıyorum.
Bazen, nadiren, kimi zaman, ara sıra
Hiçbir şey nedensiz değil bu hayatta..
Sevmiyorsa boş ver kızım
Soru sordum kendimi anlatmadım
Neden ben
Kimin yok ki..
Neden buradayım diye düşünüyorum
Nedenleri olmayan insan var mı insan olabilirmi
Varr
Nedenim yok..
Hayır artık yok.
genelde çokda fifi derim.