Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Ben küçükken yaşadıklarıma derdim neden ben niye bunlar başıma geldi niye kimse bir şey yapmıyor bir 21 yaşındaydım ilk sorunun cevabını aldım arkadaşım gibi biriyle olmazmış ve güneşi beklerken ki gibi olurdu durum diye herşeyin yarıda kaldı Allah seni korudu bunu anladım Allah'a çok şükür ettim ikinci 30 yaşında kuzenin arkadaşını 23 yaşındaydım gördüm baktım başka yere bakacağını sandım bakmadı süzdüm gittim kuzen de yanındaydı 8 yıl sonra düğünde yol kesti 5 kere beni tanıdı ben üçüncü yol kesmesinde tanıdım hemen olmadı tabi anı canlandı öyle kurtuldum demek o yüzden o çocuğu gördüm sınav olmak için yine kuzen yanındaydı sonra 31 yaşındayım bu sene kuzenin bana küçükken yaptığı şeylerin fuzuli olmadığını anladım Allah bana yardımcı olmak istemiş bu sene kuzeninin gerçek yüzüne tanık ol kendini koru kolla diye bunları yaşatmış gerçekten sezgilerimle kurtuldum ve maalesef bana benziyor ve babamın gençliğine benziyor yani amcasına bu sene hep eski anıları hatırladım iki rüya gördüm bunlar hep işaret dikkatli ol diyor 7. inci defa olmasın
Geçmisten kalan nedenini merak edip öğrenemedigim kişisel sorular var tabiki.. onun dışında şu an gündemde olan savaşlar için neden diye sorup aslında cevabını bildiğim ama kabul edemediğim sorularım var.. öyle işte..
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet çok var olmaz olur mu hiç.. ama artık bıraktım neden demeyi. çünkü anlamı yok cevapları bulamadıktan sonra.. sadece anı yaşıyorum artık. ne geçmişi düşünüyorum ne de geleceği düşünerek stres yapıyorum. olacağı varsa olur hayırlısı neyse