Hep ''neden ben'' sorusunu sorarız.. Peki neden sen? Karşı taraf seni neden sevmeli? 🖤

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hep ''neden ben'' sorusunu sorarız.. Peki neden sen? Karşı taraf seni neden sevmeli? 🖤

Görseldeki hanım üşümemişti, sıcaklığa da ihtiyacı yoktu. Ama onlar birbirinin kaderine yazılmıştı, kaderlerinin bitişi de aynen birlikte oldu...
Çok hazin bir parça ve filmdir.
Neden ben?
Bilmem, zamanı gelince ancak kaderdeki izah edebilir bunu bana, ben değil.
Evet çok etkileyici bir film ve parça kesinlikle.. 😊
Çünkü benim bu yeterli bir açıklama benim için sdfgsdf aslında sevilesi bir yanım yok ben kız olsam da kendimi şu an sevmezdim. ama karakterim iyi sadece günümüz ilişkilerde de zaten karakter maalesef yeterli gelmiyor kimse için. yani illa dışı güzel olmalı veya zengin olmalı gibi şeylere bakıyorlar genelde
çok iyi arkadaşım, çok iyi sırdaşım, çok iyi dinleyiciyim, çok iyi yoldaşım, çok iyi içki içerim, çok iyi sarhoş taşırım, çok iyi kahvaltı hazırlarım, çok iyi akşam yemeği ve kaşık salata yaparım, ızgarada mangalda çok iyiyim, ha birde çok güzel sevişirim
Ben kendime neden beni sevmesi gerektiğini söyleyemem ki onun söylemesi gerekir. Ben de ne buldu ben ona nasıl geliyorum gittiğinde ne hissediyor hepsini o yaşıyor ve biliyor. En çekilmez anımda benimle kalıyor bazen ona acıyorum o anlarda 😅 sonunda neden hala benimle mesela bilemiyorum
Cevap
23Cevap
Hiç bir fikrim yok 😬😂
Selam gadası 🙃
İçten samimiyetle gülmenin ne demek olduğunu öğrenmek isteyenler için ben diyorum 😜
Saygılıyım. Disiplinliyim. Korumacıyım. Nispeten varlıklıyım (7-8 orta sınıf araba, 4 ev, 3 arsa, bir adet büyükçe fabrika). Tip 7.5/10. Boy 1.78. Ve hanımlar sizin için ennn önemlisi ben bir tipik boğa erkeğiyim (sadık ev tipi uysal egoist). Taliplerime buradan selam da göndereyim tam olsun ahshhshss.
bilmem
o nedeni beni sevmek isteyen bulmalı sanırım nedenler onda gizlidir:) yoksa çekilmez dengesiz ruhsuz adamın tekiyim ben yaw
İnsan birisini seviyor ise eğer onu nedensiz, koşulsuz, şartsız, düşünmeden sever gerçek sevginin altında bir şey yoktur saf sevgidir aşkdır bu günümüzde aşk denilen şey aşk değil çoğu insan aşkı yanlış biliyor aslında aşk bambaşka birşeydir
Çok güçlüyüm. Yük değil destek olurum. Ait olmam, sahip olmam, biz oluruz. Şeytan tütüne taş çıkarır bi etkim ve enerjim var.
Ama yine de bu sebepler olmadan da bi bakışımla bile beni tercih edebilmeli. Sebepsizken bile isteyebilmeli.
Bende sorarım bunu ama karşı taraf bu zamana kadar hiç tatmin edici bir cevap vermemiştir bana. Bunun cevabını bana karşı taraf versin. Belki bu sefer tatmin edici cevap veren birisi olmuş olur.
Buna o cevap versin neden beni kabul etmiş ya da neden seçmiş. Ben kendim anlatırsam egoistlik olur. Egoistlrri sevmediğim için egoist olmak istemem. O söylesin en iyisi
Elle tutulur cevap düşünüyorum lakin kendimi övecek de savunacak da bie yanım da yok. Ama, severim hani, güzel severim.
Sevgi beklemek kadar ahmakça bir şey yok nazarımda.
Nefret edilen veya sevilmeyen olmak istemem ama, kimse sevmese de olur.
Çünkü herşeye rağmen iyi biriyim. Hisettiğimi yansıtırım yüzüme de tavırlarıma da...
Çünkü çıkarsız severim, ilgiliyim, tutkuluyum, fazlacada fedakarım.
Ben incitmem severim mutlu ederim. Maceralara girmem
Çünkü ben mükemmelim, daha zekiyim, daha güçlüyüm, daha iyiyim
"Sevmek için sebep aramadım, sesi yetti.."
Bu soru oldum olası bana çok saçma gelmiştir. Sevmenin aşık olmanın bir nedeni yoktur bence.
Neden beni seçmeli sorusunun cevabı yok çünkü seçmemeli. Ama neden beni seçmemeli sorusunun bir sürü cevabı var. En önemli ve geçerli olanı da "tipsizim". Kadınlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor.
Açikcasi ben severim hemde cok guzel ama baskasi beni sevince korku aliyo içimi sebebini bilmiyorum ahahhahah
Beni seviyorsa akıllidir bencd
Bilmem hiç düşünmedim
Güzel sevdiğim için aga bee
Çok gereksiz bi cümle
Gereksiz de olsa bazı şeyleri sorgularız..
Neden ben bunu hiç düşünmedim..
Neden ben?
Düşünmek için güzel bir zaman olsa gerek 😄
Hadi bismillah 😂
Kolay bağlanırım ince düşünürüm her şeyi şiir yazarım çokcsey var da değeri bilene
BEN OLDUĞUM İÇİN, SAHİPLENDİĞİM İÇİN, KORUDUĞUM İÇİN, HER ZAMAN YANINDA OLDUĞUM İÇİN...
Saymıyım şimdi burada aşık falan olursunuz uğraşamam 😊😁
Cünkü bir kadının bacak arasından çok daha sıcaktır ruhu ... 🦂 '
Ne bileyim neden ben 😅
bilemedim neden ben, hiç düşünmedim. :)
Elması elmasla yontarsın 🙂
Değer, kıymet bilirim..
Bunu kendime çok sordum ve ikna oldum da
Sıkıcı hayatına eğlence gelmesi için jdjsmxmd
Bilemiyorum neden acaba
Çünkü neden olmasın?😀
Çünkü bende güzel severim
:) bilmem benim için bir sebep yok.
Çok aptal olduğum kesin ondan ben derim...
Sevilesi bi yanım yok bshdhd
Derin duyguları olan tutkulu biri olduğum için
Meali: "öv beni" olan soru.
Tutkulu seviyorum
Kıymet bilirim çünkü
Güzel his için
Ben olduğum için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?