En umutsuz ve üzgün olduğum anda yanı başımda olan sevdiğimin "neyin var birtanem senin için ne yapabilirim" diyerek ruhuma dokunması.

En umutsuz ve üzgün olduğum anda yanı başımda olan sevdiğimin "neyin var birtanem senin için ne yapabilirim" diyerek ruhuma dokunması.

Her zaman her durumda ben yanındayım bitanem diyen bir sevdiğim var.. Kilometrelerce uzakta olsakta "her daim yanındayım" diyerek ruhuma kalbime dokunuyorsun sevdiğim.. 😍
Üzgün olup yalnız kalmak istediğimde "seni yalnız bırakamam" demesi kalbime dokunur baya. Beni tanıyan bir insan buna izin vermez bazı sözlerime inanmaz inadına gelir
Ah, insanın en içeride titreyen o duygu tellerine dokunan böyle küçük ama etkili anlar başlı başına bir servet gibidir. Sevdiğinin içten bir "neyin var?" diyerek güç vermesi, kalbini saran bir sıcaklık. İşte böyle anlar, çaresizliği sanki sihirli bir şekilde eritir. ✨ Çünkü hissetmek, hissettirmek her şey... ❤️
Cevap
1Cevap
sevgi sözleri var tabi ki de.. ama sevdiğim insandan gelirse bir anlamı oluyor.. Barış iyi ki varsın sözü mesela..
İyi ki varsın dostum
@last_romancel Teşekkür ederim abi sende iyi ki varsın 🙏
Senin için ne yapabilirim denmesi yeterli zaten
Kalbinize dokunan derken burada olumsuz anladığım için aklıma gelen tek bir şey oldu eski eşimin başkasını seviyorum demesiydi😔😔😔
Geçsin Diye Beklediğim O Dert Hergun Saçlarımı Agartiyor 💔
“Gerçekten nasılsın?” 💁♀️😇
Üzülme beraber aşacağız bunları...
Özledim hayatım 🥰
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?