Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Söyle bakalım
21 Yorumla- 10 ay
Duran bir gezegenin durmayan afacan çocuğu misali eğlenir durur hayatla. Hayatta seni sever defalarca. Hayatı seven insanın hayatını sevende çok olur.
10 ayBanada söyle ne yazıyormuş
12 Yorumla- 10 ay
Sana seni anlatmak o kadar zor ki ama seni hayata anlatmak daha neşeli ve egzotik. Sen hayatla bütünleme bir kadın olarak güçlü bir aslan, kuvvetli batı rüzgarı, bütün zorlukları yerle bir eden pehlivan gibisin. Karakterinin hırçın sularında rafting yapmaya devam et bu seni tanımlayan en güzel detay olacak
- 10 ay
Raftingide çok severim zaten, teşekkür ederim
- Kültür & Sanat konusunda 388 cevap paylaştı.
10 aySöyleyebilir misin
13 Yorumla- 10 ay
Ardına baktığında gördüğün geçmişin iluzyonist sihirbazlar senin düşlerini şapkadan tavşan olarak çıkarmaya çalışıyorlar ama ve lakin oysaki asıl sihirli ruh senin tam kalp merkezinde atıyor. Geleceğin umut meşalesi elinde yürümek senin baş hedefin ve buna erişim sağlayarak mutlu olacaksın
- 10 ay
Aaa cok guzel yazmışsın cok teşekkür ederim
- 10 ay
Rİca ederim meşaleyi unutma :)
Söyle bakalım 😄
13 Yorumla- 10 ay
Vurur yüze ifadesi sen çok güzelsin birtanesi yazıyor dxdd
- 10 ay
💐🍫
11 aySöyle bakalım hocam.
15 Yorumla- 10 ay
Yükselir yüreğinde ekonomik veriler. Aşk verileri yükselirse batar aklın güneşi. Kalbinin güzelliği yüzüne vurur ve yankılanır Ege Denizinde...
- 10 ay
Egeliyiz ondan hocam.
Emeğine sağlık. 😀 - 10 ay
Yes hocam bende gizli Egeliyim
- 10 ay
Seni de kafileye alacağız hocam.
- 10 ay
Alın hocam xd
11 ayKısa bişey olsun skfjjd
15 Yorumla- 10 ay
Falım sakız gibi sen istedin bunu bdbwbsbh
Akar gözden yaş
Gezersin Finike Kaş
Sevdiğin oğlan taş
Gece yiyeceksiniz lavaş xgsvs - 10 ay
Sabah sabah ne okudum ya skgjjd
- 10 ay
Mani xbdb
- 10 ay
Mani maniiii jfgjjd
- 10 ay
Money money sbsb
11 ayOlur söyleyin..
141 Yorumla- 10 ay
Tatlı bir hikayenin ortasında kalmış ve hangi yöne gideceğini düşünen, rota arayan, doğru konum bulmaya çalışan neşeli bir insanın kararlı duruşunu görüyorum.
- 10 ay
Teşekkür ederim.. Beni anlatıyor tek fark ne yapmam gerektiğini biliyorum.. ☺️
- 10 ay
O zaman her güzel şey senindir 😊
- 10 ay
Çok teşekkür ederim.. ☺️
- 10 ay
Rica ederim günaydınlar 😊
- 10 ay
Size de günaydın.. ☺️
- 10 ay
Cok güneşli bir günün günaydın ışınları perdeyi bile deliyor 😊
- 10 ay
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz..
- 10 ay
Kibar feyzo izleye izleye bu hale geldim centilmen kibar nazik 🤣
- 10 ay
Allah Allah yoksa farklı bir insandım diyorsunuz yani.. 😅😅
- 10 ay
Evet Nazi Almaniydim dgfsgs
Yok be yahu sakin sükunet içinde tatli bir çocuk ve yakışıklı aurasi yüksek filinta ve empatik sempatik bir gençtim - 10 ay
Allah sahibine bağışlasın inşallah.. 😅😅
- 10 ay
Cenneten huriye öbür tarafa gidersem bağışlıyor dbs
- 10 ay
Kahkaha attım.. 🤣🤣 Umudu kesmemek gerek.. 😅😅
- 10 ay
Ben umudumu kesmedim umut benden umudunu kesti dbbsvs
- 10 ay
Nasipten öte yol yok derler.. 😅
- 10 ay
Doğru nasibin nereden geleceğini bir mevla bilir bir de ben bilsem iyi olacak hdbdd
- 10 ay
Zamanı gelince sende bilirsin nerden geleceğini.. 😅
- 10 ay
Rüyalarıma girsin, ruhumu gidiklasin, gözlerimi isik yemiş tavsan gibi fırlatsın o zmaan 😂
- 10 ay
Tamam şimdi bunları not alıyorum iletiyorum kendisine.. 🤣🤣 Sen şimdi uyu 5 dakika sonra bu istediklerin olacsk.. 🤣🤣🤣
- 10 ay
Harbi uyuyakaldım başka bir şey söylesen olacakmış sbbd
Kendisine ilet daha fazla beklerse boston şehrinde elimizde boston tutarken evleniriz sbsb - 10 ay
Bak dediğim oluyor uyumaya devam et.. 🤣🤣 Tamam tamam o da çok heyecanlandı.. 😂😂
- 10 ay
Kaç dakika daha uyucam jdjd
- 10 ay
İstediğiniz kadar.. 😅 Gelince o uyandırır sizi.. 🤣🤣
- 10 ay
Uyandırmazsa kıyamazsa uyusun derse dbdbx
- 10 ay
Yok yok prens prensesi nasıl uyandırdıysa o da seni uyandırır.. 😂😂
- 10 ay
Tamam ben şimdi yakışıklılık uykuma yatıyorum gelince uyandırsın beni 🤣🤣
- 10 ay
Tamam söylerim.. 😂😂
- 10 ay
Tamam söyle merakla bekliyorum 🤣
- 10 ay
Gelecekmiş ama zamanı belli değilmiş.. 😅😅
- 10 ay
O gelene kadar ben keltoş olurum 🤣🤣
- 10 ay
🤣🤣🤣🤣
- 10 ay
Çok uyumlu oldu bak.. 😅😅
- 10 ay
Uyum benim göbek adım dbs
- 10 ay
Yeni uyandın galiba.. 🤣🤣
- 10 ay
Uyanıp bir daha yattım spor yaptım yemek yedim yürüyüşe ciktim derken geldim ama yarım saate mac var onu izlicem dhsg
Uyan uyan uyan şarkısını heo ben söyledim bana söyleyen oldu ds ben mi uyanmadım xhhsgd
Rüyamdaki benim kraliceyi göremedim yalnız neredeyse yoktu sbsbsb - 10 ay
Gelir elbet birgün.. 😅😅
- 10 ay
Elbet bir gün buluşacağız şarkısını actim ndnd
- 10 ay
Hadi hayırlısı.. 😅😅
- 10 ay
Amin diyelim o vakit 😊
Söyle
23 Yorumla- 10 ay
Kuruluş yıllarının başında duygularının inşası başlamıştı. Gençliğinin ilkbaharın geldiğin şu günlerde bu mimari eser bir başyapıt olmaya doğru gidiyor. Atacağın adımların büyüklüğü senin hayat haritanı çizecek.
- 10 ay
Rica ederim
Söyle hacım
218 Yorumla- 10 ay
Kalbinin enerjisi güneşin halklarının geçip bütün çevrene yayılıyor. Mutlak değer olarak bu enerji sevdiklerini mutluluktan patlamış mısır misali havaya uçuruyor. Sırada wen varsın en büyük mutluluğunu en kısa zamanda yaşayacaksın.
- 10 ay
Adımı adında barındırıyorsun😊
- 10 ay
Tam üstüne bastın ayağını çek bogulcam kız dhsgs
Günaydın - 10 ay
Yes du ay
- 10 ay
Ay em kutuplarda güneşlenen penguen gibiyim 🐧 xddh
You are today neşeli ayak xhsbs - 10 ay
Teletabi ay em tabi tabi bal dudaklarını yerim taletabi. dd
Shall we dance happy feet - 10 ay
Çıldırın çıldırın bu taraftar için Çıldırın :dd
- 10 ay
Nxnwbs ben senin var ya şarkısını aç dinle dbdb
- 10 ay
İşte bu bdbdbd
10 ayOlur söyle.
23 Yorumla- 10 ay
Beyaz Papatya çiçekleri sarar dört bir yanını. Bekler ruhunun taze gelindiğini. Huzura koşmak ister kalbinin yılki yeleli atı şahlanır yemyeşil çimenlerde ve vuku bulur huzur dolu saniyeler
- 10 ay
Teşekkür ederim.
- 10 ay
Rica ederim günaydın
- Kültür & Sanat konusunda 662 cevap paylaştı.
u 10 ayOlur söyle
13 Yorumla- 10 ay
Hayatına giren insanlar senin değişimine sebebiyet verdiler. Sen bir insan evladı olarak deri kabuğunda yaşarken yabancı (toplum) ve yerel (Aile, akraba, eş, dost) tarafından değişime ve gelişime uğradın. Bu gelişim sürecinde doğru ve yanlışı öğrendin. Kalbin bütün bu yaşananlara dayanamayıp bir incitanesine dönüşüverdi. Şu an bulunduğun nokta ve konumda artık hayatına bu şekilde devam edip PARLAYACAKSIN
- 10 ay
😃teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim :)
Kültür & Sanat konusunda 378 cevap paylaştı. Olur
13 Yorumla- 10 ay
Damarlarında gezinen güç ve enerji seni senden alıp başka bir dünyaya götürüyor ama sen hiçbir yere kımıldayamıyorsun. Bu senin bütün arzularına erişimini engelleyen yegane nokta olsa da öyle bir zaman gelecek ki o zaman dilimini bizzat pizza dilimi gibi yiyip kendi lehine harika bir hayata yelken açarak kutlayıp huzura kavuşacaksın.
- 10 ay
Kültür & Sanat konusunda 709 cevap paylaştı. Smyle bakamm
11 Yorumla- 10 ay
Carlı yolların velhasıl kelamında gizemli gücün hayat çizgisinde bir film şeridi gibi akıp geçiyor. Yıllar Eskidi ve Eskişehir'in sakin ve nezih sokaklarında huzurlu adımlar atacaksın. Bu adımlar arzularını kovalayan tutkulu ve içten bir adamın haykırış adımları olacak. Gelecek parlak ışık huzmesi ile birlikte hayatına girip seni ebediyen mutlu mesut edecek
- Kültür & Sanat konusunda 769 cevap paylaştı.
10 ayHadi söyle
112 Yorumla- 10 ay
Hadi söyle onu nasıl sevdiğini haydi söyle rüyalarda gördüğünü haydi söyle gerçekleri artık zamanı geldi sister xd
- 10 ay
Brother aşık olunca nasıl hissediyorsun? 🤔
- 10 ay
Hiç aşık olmadım aşkım demişliğim vardır ama içi boş bir lakırtıydı aşkın gücünü tattığımı düşünmüyorum. Zira AŞk Kutsallığını yaşamak her babayiğit ve anayiğidin harcı değil. Hissedersem yaşarım, yaşarsam bilirim, bilirsem uçarım mutluluktan
- 10 ay
Aşk boş iştir fkkfnf
- 10 ay
Yaşarsan güzel de boş insanlarla yaşanmaz aşk sonra içini doldurmaya çalışırsın :dd
TSE Damgalı AŞK güzeldir - 10 ay
Umarım
- 10 ay
Sen nikini cesur yürek yapan birisin karşında da cesur yürekli biri olmalı ki birlikte her şeyin üstesinden gelin ki sen de bu durumda gelin olabilesin mutlak son :)
- 10 ay
Daha değil djdjdn
- 10 ay
Ne zaman yüklenir tahminen ahaha
- 10 ay
Cesur yürekli erkek beklemek çok sıkıcı dnmdmd 😴
- 10 ay
Senin jenerasyonda yok gibi bir şey samanlıkta iğne bulmak misali işin zor
- 10 ay
Jdjdjd
10 aySöyle
11 Yorumla- 10 ay
Beyaz orkideler boy vermiş yürek tarlanda ve çicek açmış bütün hayallerin. Hangisine ilk gitsem diye düşünüp durun xd
11 aySöyle bakalım.
13 Yorumla- 10 ay
Yaralı bir kalbin bantlanmiş ve sarmasarılmıs hali bekler senin düşüşünü ama sen asla düşmeyen çok güçlü bir kadınsın. Yüreğinin gücü bilek gücünden daha fazla. Yüreğinin değil aklının seçtiği yolda muhakkak mutluluğa eriseceksjn
- 10 ay
Teşekkürler gerçekten çok güzel ❤️✌️
- 10 ay
Rica ederim o senin kalbinin güzelliği 💐
11 ayBuyur söyle
11 Yorumla- 10 ay
Yurtt sulh cihanda sulh her yerde sulh imzalar yüreğin. Barışmak ister kaynatmak ister insanlarla. Doğruluğu savunur, dürüstlüğü onaylar, iyiliğe kapı açar. Yüreğinin güzel beyaz kapısı ardında bekler güzel bir gelecek...
11 ayOlur
11 Yorumla- 10 ay
Ritmi yakalayan aklin tango yapar kalbinle. Dansın en etkileyici anında çıkagelir beyaz personeli yakışıklı ve bakışmalar yakışma ile devam eder
Söyle
13 Yorumla- 10 ay
Kaderin bohcasi doludur kalbinde. Kalbinin derin sularında yüz bir gerçeklik var ortaya çıkmayı bekleyen
- 10 ay
Rica ederim
Kültür & Sanat konusunda 350 cevap paylaştı. Ah evet tabiki..
13 Yorumla- 10 ay
İnsanları ve hayatı çorap söküğü gibi anında çözersin. Her sey bir anda olup bitiveriyor. Zaman kalbinde ışık hızında atar durur
- 10 ay
Günaydın hocsm rica ederim
Kültür & Sanat konusunda 716 cevap paylaştı. Buyrun efendim.
13 Yorumla- 10 ay
Aslanların doğuşu adlı yaz film festivali katılımcısı olarak aslan yürekli bir hayat yaşayacaksın. Güçlü duruş, anlamlı bakış, muko Sinem xhd
- 10 ay
Recaizade Mahmut Ekrem ederim bd
Kültür & Sanat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım
11 Yorumla- 11 ay
Kalbinin alfalığı gözlerinin merceklerinde ateş püskürten bir ejderha silüeti yansıtıyor. Bu ateşi kontrol altında tutan sevgili kalbin çevrene ısı ve ışık kaynağı yaratarak mutlu mesut olmalarını sağlıyor. Lakin gerçek ateş ruhunun derinliklerinde saklambaç oynamakta bu özünün sesli ateş şarkısı. Melodiye kulak verdiğin zaman HAYAT AĞACININ HUZURLU MELODİSİNE kavuşacaksın
soyle
11 Yorumla- 11 ay
Şans meleği kalbinin etrafında dolanır durur ama onu göremezsin. Bu hayalet melek aslında senin ruhunun ta kendisidir. Kendi şansını üretmeyi başaracak kadar zeki bir insansın. Kendi yapacaklarına odaklandığın an seni kimse durduramaz ve mutluluk maratonunda güler yüzünle koşar durursun
11 aysöyle bakalımm
13 Yorumla- 11 ay
Kalbinin penceresi eşsiz bir manzaraya ev sahipliği yapar. Öyle ki manzaranın varlığı masal diyarlarında bile yoktur. Kalbin küt küt atar hop hop hoplar eşsiz manzaranın çimen yeşili çimenlerinde. Çiçekler boy verir göz retinana. Renkleri cümbür cemaat toplanır kalp çiftliğinde. Çiftliğin Hanım Ağası olarak eğlenir ve melodik sesler çıkaran hayvanlarla dosthane bir yaşam sürersin. Hayallerinin peşinden koşmaya devam edersen bir gün eninde sonunda Gerçek Öz Ruhunu tanıyacaksın.
- 11 ay
harika teşekkur ederim
- 11 ay
11 ayEvet söyle hadi
15 Yorumla- 11 ay
Bir Batı rüzgarı eser kalbinin derinliklerinde ve rüzgarı kovalar minik çocuk kalbin. Rüzgarın peşinden giden ruhunun özgür benliği seni çağırır uzak diyarlara...
- 11 ay
Etkileyici!🙏🏻
- 11 ay
Etkileyici olan kalbiniz onu her zaman dinleyin :)
- 11 ay
Evet çoğunlukla dinlerim, beni hiç yanıltmaz🙂
- 11 ay
KAlp asla yanıltmaz sonuçlar negatif bile olsa her zaman doğruyu sever ve seçer. Doğru olmayan karşı tarafın kalbidir bazen :)
Kültür & Sanat konusunda 416 cevap paylaştı. Haydi söylee
13 Yorumla- 11 ay
Kalbin afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar bendini aşacak yiğit nereden çıkacak şaşacaksın. Şaşkın ördek yavrusuna dönen yüzünün aldığı fıtrat Fırat nehrinin eşsiz sularında yansıyacak ve Dünya kalbini güzel suretiyle nadide Sultanlaşacak.
- 11 ay
Beğenmene sevindim like atıp abone olmayı unutmayın tıkla bana. ddd
- Kültür & Sanat konusunda 505 cevap paylaştı.
11 ayHaydi söyle
13 Yorumla- 11 ay
Yüreğinin atmosferi o kadar şirin ki şirinler köyünden fırlamış şirine gibisin. Şirin eşini bulmuşsun. Şirinler köyünde evinizi yapıp orada bir ömür boyu yaşamanızın zamanı geldi. Yüreğin sana huzura git diyor
- 11 ay
Woowww Teşkürlerr
- 11 ay
- Kültür & Sanat konusunda 7,6b cevap paylaştı.
11 aySöyle
13 Yorumla- 11 ay
Çiçekler diyarının suskun çiçeği artık diyar diyar gezip kokunu etrafa yayma zamanın geldi. Senin güzel yüreğinin yankısı ve kokunun yansıması kalpleri güzelleştirip yüzleri güldürecek
- 10 ay
Vay be
- 10 ay
🌸
Söyle bakalım
18 Yorumla- 11 ay
Varlığının hikmeti bütün damarlarında gezinedururken, yokluğunun himmeti insanlara zimmetine seni geçirmeyi arzu ederken bulurlar. Sen: sen olasın ki misler kokan yüreğinin varlığını dünyadan esirgeme...
- 11 ay
Rica ederim sister :)
- 11 ay
@lAmarPresterAen bende ona sister diyorum 😄
- 11 ay
ulusal sister jfjdjdjdj @Eftgy
- 10 ay
Sagli sollu sister deriz kulağın aaryil melodika sggs
Söyle
14 Yorumla- 11 ay
Yüreğinin perde arkasında bekleyen sanatçı perdenin kalkmasını bekler. Bu bekleyiş seni yorar çünkü sen herkesin seni görmesini isteyen bir sanatçısın. Seni göremedikleri an sen olamıyorsun zira. Seni anlamaları için senin görünmeye, duyulmaya, hissedilmeye olan ihtiyacın perdelerin aralanmasından sonra parkeye atacağın ilk adımda heyecanlanan kalbinle yeniden kendi özünü hissederek huzuru tadacaksın...
- 11 ay
Rica ederim o sizin kalp güzelliğiniz :)
Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. olur evet
11 Yorumla- 11 ay
Bitkin bitkiler humus olmaya bekler, birikmiş acılar ve yaralar kabuk bağlamayı, husumetli hususlar yüzüne mutlak etki eder ama yılmayan zihninin gücü ve irade-i harikalığı sayesinde yüreğinin derinliklerinde seni bekleyen mutluluğu arzular durursun ve ona kavuşmak için can atarsın...
Gizli Üye(30-35)11 ayEvet soyle
11 Yorumla- 10 ay
Zamansal evrenin bahtı bazen kapalı bazen açık olan postalardan sızan bir seni seviyorum yuva kuruyor tüm hayllerin
Söyle
13 Yorumla- 10 ay
Ah Sen neler gördün neler ama asıl göreceklerin geleceğin penceresinde saklı ve perdenin ardında seni bekliyor. Göreceklerin, duyacakların, hissedeceklerinin ardı ardı kesilmeyecek. Dünyevi hayatının aksiyonu bol hikayesine başlayacaksın. Hazırlıklı ol ve kendini her zaman düşün. Kendinle birlikte mütemadiyen tatlı bela yıllara uçan halı uçmaya başlayacaksın. Kemerlerini bağla ve sıkı tutun macera başlıyor
- 10 ay
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)10 aySöyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dolu bir teklif var burada! 🥰 Kalbime yazacaksan “sıcacık çay ve muhabbet” eklemeyi unutma, çünkü hayat bunlarla daha güzel. 😄 Ama şunu da söyleyeyim: Seni seviyorum’un sıcacık dokusu bile çoğu şeye bedel. ❤️ Sen ne dersin?
Kalbin çok güzel Pera Palace xd
Hahaha çok tatlısın! 😄 Ama Pera Palace değil, Pera’yım sadece. Kalbinize çay değil de sıcak bir kahve bırakıyorum o zaman! ☕❤️