Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Söyle bakalım
21 Yorumla- 1 yıl
Duran bir gezegenin durmayan afacan çocuğu misali eğlenir durur hayatla. Hayatta seni sever defalarca. Hayatı seven insanın hayatını sevende çok olur.
1 yılBanada söyle ne yazıyormuş
12 Yorumla- 1 yıl
Sana seni anlatmak o kadar zor ki ama seni hayata anlatmak daha neşeli ve egzotik. Sen hayatla bütünleme bir kadın olarak güçlü bir aslan, kuvvetli batı rüzgarı, bütün zorlukları yerle bir eden pehlivan gibisin. Karakterinin hırçın sularında rafting yapmaya devam et bu seni tanımlayan en güzel detay olacak
- 1 yıl
Raftingide çok severim zaten, teşekkür ederim
- Kültür & Sanat konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılSöyleyebilir misin
13 Yorumla- 1 yıl
Ardına baktığında gördüğün geçmişin iluzyonist sihirbazlar senin düşlerini şapkadan tavşan olarak çıkarmaya çalışıyorlar ama ve lakin oysaki asıl sihirli ruh senin tam kalp merkezinde atıyor. Geleceğin umut meşalesi elinde yürümek senin baş hedefin ve buna erişim sağlayarak mutlu olacaksın
- 1 yıl
Aaa cok guzel yazmışsın cok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rİca ederim meşaleyi unutma :)
Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı. Söyle bakalım 😄
13 Yorumla- 1 yıl
Vurur yüze ifadesi sen çok güzelsin birtanesi yazıyor dxdd
- 1 yıl
💐🍫
1 yılSöyle bakalım hocam.
15 Yorumla- 1 yıl
Yükselir yüreğinde ekonomik veriler. Aşk verileri yükselirse batar aklın güneşi. Kalbinin güzelliği yüzüne vurur ve yankılanır Ege Denizinde...
- 1 yıl
Egeliyiz ondan hocam.
Emeğine sağlık. 😀 - 1 yıl
Yes hocam bende gizli Egeliyim
- 1 yıl
Seni de kafileye alacağız hocam.
- 1 yıl
Alın hocam xd
1 yılKısa bişey olsun skfjjd
15 Yorumla- 1 yıl
Falım sakız gibi sen istedin bunu bdbwbsbh
Akar gözden yaş
Gezersin Finike Kaş
Sevdiğin oğlan taş
Gece yiyeceksiniz lavaş xgsvs - 1 yıl
Sabah sabah ne okudum ya skgjjd
- 1 yıl
Mani xbdb
- 1 yıl
Mani maniiii jfgjjd
- 1 yıl
Money money sbsb
1 yılOlur söyleyin..
141 Yorumla- 1 yıl
Tatlı bir hikayenin ortasında kalmış ve hangi yöne gideceğini düşünen, rota arayan, doğru konum bulmaya çalışan neşeli bir insanın kararlı duruşunu görüyorum.
- 1 yıl
Teşekkür ederim.. Beni anlatıyor tek fark ne yapmam gerektiğini biliyorum.. ☺️
- 1 yıl
O zaman her güzel şey senindir 😊
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim.. ☺️
- 1 yıl
Rica ederim günaydınlar 😊
- 1 yıl
Size de günaydın.. ☺️
- 1 yıl
Cok güneşli bir günün günaydın ışınları perdeyi bile deliyor 😊
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz..
- 1 yıl
Kibar feyzo izleye izleye bu hale geldim centilmen kibar nazik 🤣
- 1 yıl
Allah Allah yoksa farklı bir insandım diyorsunuz yani.. 😅😅
- 1 yıl
Evet Nazi Almaniydim dgfsgs
Yok be yahu sakin sükunet içinde tatli bir çocuk ve yakışıklı aurasi yüksek filinta ve empatik sempatik bir gençtim - 1 yıl
Allah sahibine bağışlasın inşallah.. 😅😅
- 1 yıl
Cenneten huriye öbür tarafa gidersem bağışlıyor dbs
- 1 yıl
Kahkaha attım.. 🤣🤣 Umudu kesmemek gerek.. 😅😅
- 1 yıl
Ben umudumu kesmedim umut benden umudunu kesti dbbsvs
- 1 yıl
Nasipten öte yol yok derler.. 😅
- 1 yıl
Doğru nasibin nereden geleceğini bir mevla bilir bir de ben bilsem iyi olacak hdbdd
- 1 yıl
Zamanı gelince sende bilirsin nerden geleceğini.. 😅
- 1 yıl
Rüyalarıma girsin, ruhumu gidiklasin, gözlerimi isik yemiş tavsan gibi fırlatsın o zmaan 😂
- 1 yıl
Tamam şimdi bunları not alıyorum iletiyorum kendisine.. 🤣🤣 Sen şimdi uyu 5 dakika sonra bu istediklerin olacsk.. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Harbi uyuyakaldım başka bir şey söylesen olacakmış sbbd
Kendisine ilet daha fazla beklerse boston şehrinde elimizde boston tutarken evleniriz sbsb - 1 yıl
Bak dediğim oluyor uyumaya devam et.. 🤣🤣 Tamam tamam o da çok heyecanlandı.. 😂😂
- 1 yıl
Kaç dakika daha uyucam jdjd
- 1 yıl
İstediğiniz kadar.. 😅 Gelince o uyandırır sizi.. 🤣🤣
- 1 yıl
Uyandırmazsa kıyamazsa uyusun derse dbdbx
- 1 yıl
Yok yok prens prensesi nasıl uyandırdıysa o da seni uyandırır.. 😂😂
- 1 yıl
Tamam ben şimdi yakışıklılık uykuma yatıyorum gelince uyandırsın beni 🤣🤣
- 1 yıl
Tamam söylerim.. 😂😂
- 1 yıl
Tamam söyle merakla bekliyorum 🤣
- 1 yıl
Gelecekmiş ama zamanı belli değilmiş.. 😅😅
- 1 yıl
O gelene kadar ben keltoş olurum 🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Çok uyumlu oldu bak.. 😅😅
- 1 yıl
Uyum benim göbek adım dbs
- 1 yıl
Yeni uyandın galiba.. 🤣🤣
- 1 yıl
Uyanıp bir daha yattım spor yaptım yemek yedim yürüyüşe ciktim derken geldim ama yarım saate mac var onu izlicem dhsg
Uyan uyan uyan şarkısını heo ben söyledim bana söyleyen oldu ds ben mi uyanmadım xhhsgd
Rüyamdaki benim kraliceyi göremedim yalnız neredeyse yoktu sbsbsb - 1 yıl
Gelir elbet birgün.. 😅😅
- 1 yıl
Elbet bir gün buluşacağız şarkısını actim ndnd
- 1 yıl
Hadi hayırlısı.. 😅😅
- 1 yıl
Amin diyelim o vakit 😊
Söyle
23 Yorumla- 1 yıl
Kuruluş yıllarının başında duygularının inşası başlamıştı. Gençliğinin ilkbaharın geldiğin şu günlerde bu mimari eser bir başyapıt olmaya doğru gidiyor. Atacağın adımların büyüklüğü senin hayat haritanı çizecek.
- 1 yıl
Rica ederim
Söyle hacım
218 Yorumla- 1 yıl
Kalbinin enerjisi güneşin halklarının geçip bütün çevrene yayılıyor. Mutlak değer olarak bu enerji sevdiklerini mutluluktan patlamış mısır misali havaya uçuruyor. Sırada wen varsın en büyük mutluluğunu en kısa zamanda yaşayacaksın.
- 1 yıl
Adımı adında barındırıyorsun😊
- 1 yıl
Tam üstüne bastın ayağını çek bogulcam kız dhsgs
Günaydın - 1 yıl
Yes du ay
- 1 yıl
Ay em kutuplarda güneşlenen penguen gibiyim 🐧 xddh
You are today neşeli ayak xhsbs - 1 yıl
Teletabi ay em tabi tabi bal dudaklarını yerim taletabi. dd
Shall we dance happy feet - 1 yıl
Çıldırın çıldırın bu taraftar için Çıldırın :dd
- 1 yıl
Nxnwbs ben senin var ya şarkısını aç dinle dbdb
- 1 yıl
İşte bu bdbdbd
1 yılOlur söyle.
23 Yorumla- 1 yıl
Beyaz Papatya çiçekleri sarar dört bir yanını. Bekler ruhunun taze gelindiğini. Huzura koşmak ister kalbinin yılki yeleli atı şahlanır yemyeşil çimenlerde ve vuku bulur huzur dolu saniyeler
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
- 1 yıl
Rica ederim günaydın
- Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı.
u 1 yılOlur söyle
13 Yorumla- 1 yıl
Hayatına giren insanlar senin değişimine sebebiyet verdiler. Sen bir insan evladı olarak deri kabuğunda yaşarken yabancı (toplum) ve yerel (Aile, akraba, eş, dost) tarafından değişime ve gelişime uğradın. Bu gelişim sürecinde doğru ve yanlışı öğrendin. Kalbin bütün bu yaşananlara dayanamayıp bir incitanesine dönüşüverdi. Şu an bulunduğun nokta ve konumda artık hayatına bu şekilde devam edip PARLAYACAKSIN
- 1 yıl
😃teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim :)
Kültür & Sanat konusunda 378 cevap paylaştı. Olur
13 Yorumla- 1 yıl
Damarlarında gezinen güç ve enerji seni senden alıp başka bir dünyaya götürüyor ama sen hiçbir yere kımıldayamıyorsun. Bu senin bütün arzularına erişimini engelleyen yegane nokta olsa da öyle bir zaman gelecek ki o zaman dilimini bizzat pizza dilimi gibi yiyip kendi lehine harika bir hayata yelken açarak kutlayıp huzura kavuşacaksın.
- 1 yıl
Kültür & Sanat konusunda 729 cevap paylaştı. Smyle bakamm
11 Yorumla- 1 yıl
Carlı yolların velhasıl kelamında gizemli gücün hayat çizgisinde bir film şeridi gibi akıp geçiyor. Yıllar Eskidi ve Eskişehir'in sakin ve nezih sokaklarında huzurlu adımlar atacaksın. Bu adımlar arzularını kovalayan tutkulu ve içten bir adamın haykırış adımları olacak. Gelecek parlak ışık huzmesi ile birlikte hayatına girip seni ebediyen mutlu mesut edecek
- Kültür & Sanat konusunda 790 cevap paylaştı.
m 1 yılHadi söyle
112 Yorumla- 1 yıl
Hadi söyle onu nasıl sevdiğini haydi söyle rüyalarda gördüğünü haydi söyle gerçekleri artık zamanı geldi sister xd
- 1 yıl
Brother aşık olunca nasıl hissediyorsun? 🤔
- 1 yıl
Hiç aşık olmadım aşkım demişliğim vardır ama içi boş bir lakırtıydı aşkın gücünü tattığımı düşünmüyorum. Zira AŞk Kutsallığını yaşamak her babayiğit ve anayiğidin harcı değil. Hissedersem yaşarım, yaşarsam bilirim, bilirsem uçarım mutluluktan
- 1 yıl
Aşk boş iştir fkkfnf
- 1 yıl
Yaşarsan güzel de boş insanlarla yaşanmaz aşk sonra içini doldurmaya çalışırsın :dd
TSE Damgalı AŞK güzeldir - 1 yıl
Umarım
- 1 yıl
Sen nikini cesur yürek yapan birisin karşında da cesur yürekli biri olmalı ki birlikte her şeyin üstesinden gelin ki sen de bu durumda gelin olabilesin mutlak son :)
- 1 yıl
Daha değil djdjdn
- 1 yıl
Ne zaman yüklenir tahminen ahaha
- 1 yıl
Cesur yürekli erkek beklemek çok sıkıcı dnmdmd 😴
- 1 yıl
Senin jenerasyonda yok gibi bir şey samanlıkta iğne bulmak misali işin zor
- 1 yıl
Jdjdjd
1 yılSöyle
11 Yorumla- 1 yıl
Beyaz orkideler boy vermiş yürek tarlanda ve çicek açmış bütün hayallerin. Hangisine ilk gitsem diye düşünüp durun xd
1 yılSöyle bakalım.
13 Yorumla- 1 yıl
Yaralı bir kalbin bantlanmiş ve sarmasarılmıs hali bekler senin düşüşünü ama sen asla düşmeyen çok güçlü bir kadınsın. Yüreğinin gücü bilek gücünden daha fazla. Yüreğinin değil aklının seçtiği yolda muhakkak mutluluğa eriseceksjn
- 1 yıl
Teşekkürler gerçekten çok güzel ❤️✌️
- 1 yıl
Rica ederim o senin kalbinin güzelliği 💐
1 yılBuyur söyle
11 Yorumla- 1 yıl
Yurtt sulh cihanda sulh her yerde sulh imzalar yüreğin. Barışmak ister kaynatmak ister insanlarla. Doğruluğu savunur, dürüstlüğü onaylar, iyiliğe kapı açar. Yüreğinin güzel beyaz kapısı ardında bekler güzel bir gelecek...
1 yılOlur
11 Yorumla- 1 yıl
Ritmi yakalayan aklin tango yapar kalbinle. Dansın en etkileyici anında çıkagelir beyaz personeli yakışıklı ve bakışmalar yakışma ile devam eder
Söyle
13 Yorumla- 1 yıl
Kaderin bohcasi doludur kalbinde. Kalbinin derin sularında yüz bir gerçeklik var ortaya çıkmayı bekleyen
- 1 yıl
Rica ederim
Kültür & Sanat konusunda 400 cevap paylaştı. Ah evet tabiki..
13 Yorumla- 1 yıl
İnsanları ve hayatı çorap söküğü gibi anında çözersin. Her sey bir anda olup bitiveriyor. Zaman kalbinde ışık hızında atar durur
- 1 yıl
Günaydın hocsm rica ederim
Kültür & Sanat konusunda 736 cevap paylaştı. Buyrun efendim.
13 Yorumla- 1 yıl
Aslanların doğuşu adlı yaz film festivali katılımcısı olarak aslan yürekli bir hayat yaşayacaksın. Güçlü duruş, anlamlı bakış, muko Sinem xhd
- 1 yıl
Recaizade Mahmut Ekrem ederim bd
Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım
11 Yorumla- 1 yıl
Kalbinin alfalığı gözlerinin merceklerinde ateş püskürten bir ejderha silüeti yansıtıyor. Bu ateşi kontrol altında tutan sevgili kalbin çevrene ısı ve ışık kaynağı yaratarak mutlu mesut olmalarını sağlıyor. Lakin gerçek ateş ruhunun derinliklerinde saklambaç oynamakta bu özünün sesli ateş şarkısı. Melodiye kulak verdiğin zaman HAYAT AĞACININ HUZURLU MELODİSİNE kavuşacaksın
soyle
11 Yorumla- 1 yıl
Şans meleği kalbinin etrafında dolanır durur ama onu göremezsin. Bu hayalet melek aslında senin ruhunun ta kendisidir. Kendi şansını üretmeyi başaracak kadar zeki bir insansın. Kendi yapacaklarına odaklandığın an seni kimse durduramaz ve mutluluk maratonunda güler yüzünle koşar durursun
1 yılsöyle bakalımm
13 Yorumla- 1 yıl
Kalbinin penceresi eşsiz bir manzaraya ev sahipliği yapar. Öyle ki manzaranın varlığı masal diyarlarında bile yoktur. Kalbin küt küt atar hop hop hoplar eşsiz manzaranın çimen yeşili çimenlerinde. Çiçekler boy verir göz retinana. Renkleri cümbür cemaat toplanır kalp çiftliğinde. Çiftliğin Hanım Ağası olarak eğlenir ve melodik sesler çıkaran hayvanlarla dosthane bir yaşam sürersin. Hayallerinin peşinden koşmaya devam edersen bir gün eninde sonunda Gerçek Öz Ruhunu tanıyacaksın.
- 1 yıl
harika teşekkur ederim
- 1 yıl
1 yılEvet söyle hadi
15 Yorumla- 1 yıl
Bir Batı rüzgarı eser kalbinin derinliklerinde ve rüzgarı kovalar minik çocuk kalbin. Rüzgarın peşinden giden ruhunun özgür benliği seni çağırır uzak diyarlara...
- 1 yıl
Etkileyici!🙏🏻
- 1 yıl
Etkileyici olan kalbiniz onu her zaman dinleyin :)
- 1 yıl
Evet çoğunlukla dinlerim, beni hiç yanıltmaz🙂
- 1 yıl
KAlp asla yanıltmaz sonuçlar negatif bile olsa her zaman doğruyu sever ve seçer. Doğru olmayan karşı tarafın kalbidir bazen :)
Kültür & Sanat konusunda 428 cevap paylaştı. Haydi söylee
13 Yorumla- 1 yıl
Kalbin afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar bendini aşacak yiğit nereden çıkacak şaşacaksın. Şaşkın ördek yavrusuna dönen yüzünün aldığı fıtrat Fırat nehrinin eşsiz sularında yansıyacak ve Dünya kalbini güzel suretiyle nadide Sultanlaşacak.
- 1 yıl
Beğenmene sevindim like atıp abone olmayı unutmayın tıkla bana. ddd
- Kültür & Sanat konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılHaydi söyle
13 Yorumla- 1 yıl
Yüreğinin atmosferi o kadar şirin ki şirinler köyünden fırlamış şirine gibisin. Şirin eşini bulmuşsun. Şirinler köyünde evinizi yapıp orada bir ömür boyu yaşamanızın zamanı geldi. Yüreğin sana huzura git diyor
- 1 yıl
Woowww Teşkürlerr
- 1 yıl
- Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılSöyle
13 Yorumla- 1 yıl
Çiçekler diyarının suskun çiçeği artık diyar diyar gezip kokunu etrafa yayma zamanın geldi. Senin güzel yüreğinin yankısı ve kokunun yansıması kalpleri güzelleştirip yüzleri güldürecek
- 1 yıl
Vay be
- 1 yıl
🌸
Söyle bakalım
18 Yorumla- 1 yıl
Varlığının hikmeti bütün damarlarında gezinedururken, yokluğunun himmeti insanlara zimmetine seni geçirmeyi arzu ederken bulurlar. Sen: sen olasın ki misler kokan yüreğinin varlığını dünyadan esirgeme...
- 1 yıl
Rica ederim sister :)
- 1 yıl
@lAmarPresterAen bende ona sister diyorum 😄
- 1 yıl
ulusal sister jfjdjdjdj @Eftgy
- 1 yıl
Sagli sollu sister deriz kulağın aaryil melodika sggs
Söyle
14 Yorumla- 1 yıl
Yüreğinin perde arkasında bekleyen sanatçı perdenin kalkmasını bekler. Bu bekleyiş seni yorar çünkü sen herkesin seni görmesini isteyen bir sanatçısın. Seni göremedikleri an sen olamıyorsun zira. Seni anlamaları için senin görünmeye, duyulmaya, hissedilmeye olan ihtiyacın perdelerin aralanmasından sonra parkeye atacağın ilk adımda heyecanlanan kalbinle yeniden kendi özünü hissederek huzuru tadacaksın...
- 1 yıl
Rica ederim o sizin kalp güzelliğiniz :)
Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. olur evet
11 Yorumla- 1 yıl
Bitkin bitkiler humus olmaya bekler, birikmiş acılar ve yaralar kabuk bağlamayı, husumetli hususlar yüzüne mutlak etki eder ama yılmayan zihninin gücü ve irade-i harikalığı sayesinde yüreğinin derinliklerinde seni bekleyen mutluluğu arzular durursun ve ona kavuşmak için can atarsın...
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet soyle
11 Yorumla- 1 yıl
Zamansal evrenin bahtı bazen kapalı bazen açık olan postalardan sızan bir seni seviyorum yuva kuruyor tüm hayllerin
Söyle
13 Yorumla- 1 yıl
Ah Sen neler gördün neler ama asıl göreceklerin geleceğin penceresinde saklı ve perdenin ardında seni bekliyor. Göreceklerin, duyacakların, hissedeceklerinin ardı ardı kesilmeyecek. Dünyevi hayatının aksiyonu bol hikayesine başlayacaksın. Hazırlıklı ol ve kendini her zaman düşün. Kendinle birlikte mütemadiyen tatlı bela yıllara uçan halı uçmaya başlayacaksın. Kemerlerini bağla ve sıkı tutun macera başlıyor
- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılSöyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dolu bir teklif var burada! 🥰 Kalbime yazacaksan “sıcacık çay ve muhabbet” eklemeyi unutma, çünkü hayat bunlarla daha güzel. 😄 Ama şunu da söyleyeyim: Seni seviyorum’un sıcacık dokusu bile çoğu şeye bedel. ❤️ Sen ne dersin?
Kalbin çok güzel Pera Palace xd
Hahaha çok tatlısın! 😄 Ama Pera Palace değil, Pera’yım sadece. Kalbinize çay değil de sıcak bir kahve bırakıyorum o zaman! ☕❤️