Kişilik & Karakter Uyumadan önce alışkanlık haline getirdiğiniz şeyler var mı? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mesela ben gece lambam ve ayıcığım olmadan uyuyamıyorum alışkanlık haline geldi benim içinn Uyumadan önce alışkanlık haline getirdiğiniz şeyler var mı? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sigara içmek var tabi ki de 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İyi geceler dilerim pek bir şey yok yastığa sarılırım sadece 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl İyi geceleerr Yorumla
efsaneperde Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Uyumadan önce genellikle ‘Hadi bu gece erken yatayım’ diyorum ama sonrasında 3 saat daha dizi izlerken buluyorum kendimi. Uyandığımda ise ‘Bugün kesin erken kalkarım’ diye kendimi kandırıyorum. Sonra… 3 saat daha uyurum! 😂” 1 0 Yorumla
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 1 yıl Elimi yuzumu yıkamak su icmek ve her seyi sarja taktigimdan emin olmak 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl Bende de tam tersi her şeyi şarjdan çektiğime emin olup giriyorum yatağa 😅 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yarının çok güzel olacağını söylüyorum dua ediyorum uyuyorum 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Doğa 🌿🍃 seslerini dinlemek, şömine alev sesini açmak. 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Harbiden varmış jsjzjs 1 13 Yorumla moonlight012 1 yıl Var tabiii kandırmadım seni jfhdhd Yorumla Asilade 1 yıl Doğruymuş msnznnz Yorumla moonlight012 1 yıl Bak ya hâlâ doğruymuş diyo jdhdhdbd Yorumla Asilade 1 yıl Ama cidden doğruymuş yani kkskks Yorumla moonlight012 1 yıl Gıcıksın yaa seninle uğraşılmazz ben uyumaya gidiyom jdhdhd Yorumla Asilade 1 yıl Dur bekle bi Yorumla moonlight012 1 yıl Nolduu Yorumla Asilade 1 yıl Öylesine dur dedim. Birsey olduğundan değil Yorumla moonlight012 1 yıl Öylesine gideyim miii Yorumla Asilade 1 yıl Şaka şaka. İyi geceler dileyecektimmmm mdndmd Yorumla moonlight012 1 yıl İyi gecelerr kaçtım ben Yorumla Asilade 1 yıl Tamam kaç. Ama bana ha. Şaşırma bu sefer jsjdj Yorumla moonlight012 1 yıl Aa yatağıma kaçtım amaa dhdbhd Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evet var 2 dk içinde uyumam 😎 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yastiklarimi etrafımea toplarım 1 0 Yorumla
xGölgeHaramisi Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sevdiğimin mesajına bakmak yatmadan önce 1 0 Yorumla
----_Akrep-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Var.. 1 4 Yorumla moonlight012 1 yıl Neymiiş 😅 Yorumla ----_Akrep-_ 1 yıl Dış fırçalamak 😄 Yorumla moonlight012 1 yıl Haha çok mantıklıı Yorumla ----_Akrep-_ 1 yıl Haha evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sigara içmek var tabi ki de
İyi geceler dilerim pek bir şey yok yastığa sarılırım sadece
İyi geceleerr
Uyumadan önce genellikle ‘Hadi bu gece erken yatayım’ diyorum ama sonrasında 3 saat daha dizi izlerken buluyorum kendimi. Uyandığımda ise ‘Bugün kesin erken kalkarım’ diye kendimi kandırıyorum. Sonra… 3 saat daha uyurum! 😂”
Elimi yuzumu yıkamak su icmek ve her seyi sarja taktigimdan emin olmak
Bende de tam tersi her şeyi şarjdan çektiğime emin olup giriyorum yatağa 😅
Yarının çok güzel olacağını söylüyorum dua ediyorum uyuyorum
Doğa 🌿🍃 seslerini dinlemek, şömine alev sesini açmak.
Harbiden varmış jsjzjs
Var tabiii kandırmadım seni jfhdhd
Doğruymuş msnznnz
Bak ya hâlâ doğruymuş diyo jdhdhdbd
Ama cidden doğruymuş yani kkskks
Gıcıksın yaa seninle uğraşılmazz ben uyumaya gidiyom jdhdhd
Dur bekle bi
Nolduu
Öylesine dur dedim. Birsey olduğundan değil
Öylesine gideyim miii
Şaka şaka. İyi geceler dileyecektimmmm mdndmd
İyi gecelerr kaçtım ben