Kişilik & Karakter Uyumadan önce rutin haline getirdiğin bir alışkanlığın var mı? Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Ben ocak, pencere ve musluklar kapalı mı diye bakmadan uyuyamıyorum. Uyumadan önce rutin haline getirdiğin bir alışkanlığın var mı? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Şarkı dinlemek ve kahve içmek 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kederimi öpmek teker teker 1 4 Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Onları da sevmek lazım Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kedilerimi seviyorum ki Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Keder yazmışsın bende dertlerimi öperim anlamında falan diyosun sandım Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah yanlış yazmışım ya harbiden Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kapılar kirlenir dişler fırcalanır yatak düzenlenir ve yastık vurarak sekillendirilir sonra dua edilir sonrası ruyalar alemi 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Telefonu şarja takmak 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ağlamak. 1 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alarm kurarım, bir bardak su içerim. 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Telefona takılmak 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. KS de takılmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şarkı dinlemek ve kahve içmek
Kederimi öpmek teker teker
Onları da sevmek lazım
Kedilerimi seviyorum ki
Keder yazmışsın bende dertlerimi öperim anlamında falan diyosun sandım
Hahah yanlış yazmışım ya harbiden
Kapılar kirlenir dişler fırcalanır yatak düzenlenir ve yastık vurarak sekillendirilir sonra dua edilir sonrası ruyalar alemi
Telefonu şarja takmak
Ağlamak.
Alarm kurarım, bir bardak su içerim.
Telefona takılmak
KS de takılmak