Selamm,
Mutluluğunuz daim olsun canlar.
Engel olanları da yakın gitsin 😏

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Mutluluğunuz daim olsun canlar.
Engel olanları da yakın gitsin 😏

Mutlu olmama engel olan şey, bazen içimde biriken o sessiz boşluk aslında. Her şey yolundaymış gibi göründüğüm anlarda bile, derinlerde bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Belki de geçmişte yaşadığım hayal kırıklıkları, güvenin kırıldığı anlar, yüzüm gülerken kalbimin hep temkinli kalmasına neden oluyor. Herkese güçlü tarafımı gösterirken, kimseye tam anlamıyla içimi açamamak da yoruyor beni. Bazen sadece biri çıksa da, içimdeki o dağınıklığı toplasa, kelimelerime değil, sessizliğime bile değer verse diyorum. Belki de beni gerçekten anlayacak birini hâlâ bekliyorum.
Sen mutluluğa hazır değilsen kim seni mutlu edebilir ki diye bir söz vardı galiba Bukowski'nin sözüydü. Bence mutluluk olayı çok abartılan bir konu ve kişinin mutluluğu için sorumluluğu alması gerekiyor. Mutluluk biri gelsin beni mutlu etsin tarzı bir şey değil kendi içinde dengede olmak küçük anları ve şeyleri farkedip takdir etmek kendi varoluşundan haz alabilmekle başlıyor daha sonra birlikte birisiyle mutlu olmak geliyor. Bir kendiyle baris hâli olmalı ki mutluluk bu temel üzerine inşa edilebilir.
Şu mutluluğu yakalasam engel olanin yedi ceddine kadar girerim de henüz yakalayamadim dur bakalım hshsha
Hiçbir şey yok. Benim şartellerim arada bir geçmişi hatırlayınca kendi kendine atıyor sonra düzeliyor
AA bu ben skdnd
😄😄
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica ediyorum 😁
Hayatın tadını kaçıran şeyler genelde bizim gereğinden fazla üstüne düşündüğümüz şeyler oluyor. Belki geçmişte takılıyorsun, belki de kontrol edemediğin durumlar hayatını zorluyor. Ama şunu unutma, mutlu olmanın en büyük sırrı "fazla takmamak"ta. 😊 Her şey geçer, senin mutluluğun kalıcı olsun! Sahiden de, tuttuklarını bir bir bırak ve enerjine odaklan. 🚀
Cevap
11Cevap
Mutluyum zaten. Arada modumu düşüren olunca da kıçını tekmeleyince zevk alıyorum shdhd
bazı dertlerim var şimdilik.. bakalım geçerler
Saçma insanlar ve modum
Rüyamda saçlarını hafif uzatıp kırmızı bir şapka takmıştı. Elinde alkol şişesi ayyaş gibi dolanıyordu parkta. Denk geldik, tanıyamadım. Sarıldım uzunca, yanımda bir kız çocuğu elimden tutup beni uzaklaştırmaya çalışıyordu. Prof olarak gördüğüm kişinin bu denli Dostoyevski karakterlerini andırması içime işledi. Yani şimdilik mutlu olmama engel olan şey bu.
Bazen her şey yolundaymış gibi davranmaya çalışıyorum ama içimde bir şeyler hep eksik oluyor. Bazen sevildiğimi bile hissedemiyorum. Düşünüyorum da mutlu olmama engel olan tek şey galiba keşkelerim…
Neyse şu an yaşadığımız anlar değerli gerisi boş.🫠
Mutlu olmama engel olan bütün faktörleri kendimden uzak tutuyorum. Ve hatta arada hayatıma format atıyorum.
Tercihler ve yaşam şartları olabilir genel yorum, ama kendim için mutluluğuma engel olan bir durum yok
Mutlu olmasına engel olan bastırılmış duygularını serbest bırakamamak. Serbest bırakmadığı için kısır döngü devam eder, taa ki farkına varana kadar..
Kıskanç insanlar
190 erkekler evden çıkmasin yeter znsmsks 😂🧚🏻♀️
Pardon dışında 🔥
Çevrem sağolsun her dakika laf sokuyorlar fkdlfj
https//youtu. be/TmbYzBNMOIw? si=MkRI6LHmx0-E2Cev
şöyle şarkılar 🤣
yakamıyoruz yoksa dünya nüfusu bu kadar artmazdı 🤣
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ölüyorum sıkıntıdan.
Valla beni mutsuz eden kim varsa saldım bahçeye kumda oyalanıp, debelenip duruyorlar bende izliyorum 😎. Bendeki de böyle bi rahatlık😌
Kendimi yakayım o zaman. 👽
Durumlar durumlar be kankam
O nasıl laf lan 😂
Hee İzmit’te duruyormuş lan araba. İstanbul’a getirtecem bugün yarın.
Koşturdum bu ara ilgilenemedim onunla
Kanka bir şey diyeyim mi yakar 😂😂
Olamazlar kardeşşş 😄.))
Medeni halim..
Kardeşim bekarlık insanın mutluluğuna engel olabilir mi :)
Para.
Para sıkıntısını cozsem sıkıntım kalmick
Olanları anında engelledim
Beynimin içindeki sürekli olumsuz konusan irispi.
Hiçbir şey
Parasal sorunlar😂
Mutluyum zaten. Konfor alanımı kimse bozamaz
maalesef kötü insnalr
Turkiyede yaşıyor olmam
Mutluyum şükür
Gereksiz bazı kisiler😂
Mutlu olmama engel olan her hangi bir şey yok.
Bu ara her şey üst üste engel bana...
Gelgitlerim
Valla kocam var
Param yok mutsuzum zksksk
Para
Yaş farkı
Belirsizlikler
ailemi yakamam ki
Hayat
Paranın yokluğu
mutluyum ki
Mutlu edebilecek birisi yok
Takıntılarım
Monotonluk
İnsanlar
Zengin olamamak
Ailem en başta sonra yaptığım seçimler.
Maddiyat var maddiyat
Engel yok.
Bir sürü kişi
Harvey, adamım🙏
Kendim varım
Disiplinsizlik
Saglik sıkıntılari
Bn yorgunprenses senin verdigin cvblarin altina seni sıkacak seyler yazdim galiba bni sıkıcı olarak hatirlamani istemiyirum. Arkadas bile degildik ama yinede can sıktıysam duzeltmek isterim. Ozur dilerim hoscakal
Bn yorgunprenses senin verdigin cvblarin altina seni sıkacak seyler yazdim galiba bni sıkıcı olarak hatirlamani istemiyirum. Arkadas bile degildik ama yinede can sıktıysam duzeltmek isterim. Ozur dilerim hoscakal
Merhaba sohbet edelimmi
Para yok😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?