Bu jenerasyon kızlarını itici bulan?

• Yeni dönemdeki sanatçılardan, tiktok çekerek ünlü olup hatta buradan gelir elde etmeye çalışan kesimlerden ve genel olarak bu jenerasyondan bahsedecek olursak kişilik yapısı olarak sahteleşmeye başlamadık mı sizce de? Yani birçok kişi yetenekli bile değilken kendinden daha güzel bulduğu ya da bir adım önde veyahut farklı gördüğü kadınları aşağılıyor eksik hissettirici küçük düşürücü hitamlarda bulunuyorlar (pick me, varoş, özenti gibi) bu da yetmezmiş gibi olağan bir durumda feminizm adı altında gönderiler yapıp ilgi topluyor ve kimisi ise birçok insanda "erkek düşmanlığı" izlenimi oluşturuyor. Gerçekten ben çok sıkıldım. Hayat gittikçe zorlaşıyor ve bunun temel taşları bu döneme göre evlenmek güzellik bir daha güzellik ve para. Yani bilmiyorum güzel olan insanlar aynı tip olmaya çalışırken ortada güzellik kalmıyor ve herkes herkese düşman gibi neyi paylaşamıyoruz? Herkes savunma mekanizmasında ve dahası kişisel gelişimciler, astroloji ile ilgilenenler, yaşam koçları, ilişki danışmanları ve güzellik sektörü ise bundan faydalanan kişiler. Yani artık çok sıkıldım açtığım her videoda biri birine bir şey diyor, kaos , gerilim, herkesin herkes hakkında gereksiz şekilde yorumu var. Artık bir son mu versek? Fikriniz nedir?
Bu jenerasyon kızlarını itici bulan?