Yeni nesil kızların hepsi mi böyle?

18-19 yaşlarında bir kız kardeşim var ve sürekli gergin, sinirli; ne dedem, ne babam, ne annem, ne de ben onunla doğru düzgün konuşamıyoruz. Ne söylesek hemen bizi terlemeye hazır, ayrıca bu da yetmiyormuş gibi bazen durduk yerde olay çıkarıyor. Örneğin; sabah saat 06:00 civarında bir ara uykudan uyandım ve hasta olup hafif iyileşme sürecinde olduğum için kendime küçük bir kahvaltı menüsü hazırlıyordum. O arada kardeşim de sözde benim çıkardığım sesten dolayı uyanmış. Sonra uyanır uyanmaz " Ya bu saatte ne yapıyorsun, ne gürültü yapıyorsun? Uyusana " diye bağırmaya başladı. Aslında babam uyurken ufacık bir gürültüde hemen uyanan biri ve o bile rahatsız olmamışken kardeşimin sırf olay çıkarmak için, kaşındığı için böyle bir şey yaptığını düşündüm. Sonra mutfağa gelip bir süre de mutfakta bana bağırdı, ama ben babamı ve 2,5 yaşındaki kardeşimi rahatsız etmemek için ses çıkarmadım, ama içimden ona " Ne var lan şimdi? S*ktir olup git uyu, ne diye kendi kendine bu tür cins davranışlarda bulunuyorsun? " diyerek kızdım. Şayet ben de ses çıkaracak olsaydım bu saatte birbirimize girer, çok kötü kavga ederdik ve tabii ki de sonrasında babam uyanıp ikimize de günümüzü gösterirdi. Burada sadece kuşak değerlendirmesi yapmak istediğim için bunu sormak istiyorum. Son flört ettiğim kız da kardeşimden 1 yaş büyüktü ve tüm davranışlarını gözlemleme imkanım olmasa da onun da gördüğüm bu tür, çok sayıda davranışı vardı. Yani yeni nesil kızların hepsi mi böyle? Bu bir tür kuşak sorunu mu?
Yeni nesil kızların hepsi mi böyle?