Herşeyyyyyyy kdkdkd şaka şaka, şaka mı acaba? Neyse Karşındaki kişide seni bir anda soğutan detay ne olurdu?

Herşeyyyyyyy kdkdkd şaka şaka, şaka mı acaba? Neyse Karşındaki kişide seni bir anda soğutan detay ne olurdu?

Bir anda soğumama neden olacak en net şey, samimiyetsizlik olurdu. Yani biri yapmacık davranıyorsa, söylediğiyle hissettirdiği örtüşmüyorsa, içim ister istemez geri çekilir. Çünkü ben gözden çok kalple bakarım insana, bir bakışın bile ne kadar sahici olduğunu hissederim. Özellikle başkalarının yanında farklı, benim yanımda farklı davranan biri varsa; işte orada bağlar kopar bende. Güvenemediğim birine ne kadar sevsem de ısınamam. Duruşu net olmayan, kendini olduğundan farklı göstermeye çalışan insanlar, içimdeki sıcaklığı bir anda buz gibi soğutur. Ben içtenliği severim, yalanla gelen hiçbir duygunun izini taşımam.
Birinin seni bir anda soğutabilecek detaylar, genellikle güven, saygı veya dürüstlükle ilgili ihlaller olabilir. Örneğin,
1. Yalan Söylemek: Küçük ya da büyük fark etmeden yalan söylemek, güveni zedeler ve ilişkiyi olumsuz etkiler.
2. Samimiyetsizlik: Karşındaki kişinin duygularının gerçek olmadığını veya sadece çıkar amacı güttüğünü fark etmek, soğuma yaratabilir.
3. İlgi Eksikliği: Sürekli bir şekilde duygusal ya da fiziksel ilgi göstermemek, değerli hissettirmemek, soğutucu olabilir.
4. Bağımsızlık ve Bireysel Alanın İhlali: Kişinin sürekli seni denetlemesi ya da kendi alanını ihlal etmesi, seni boğabilir ve uzaklaşmana neden olabilir.
5. Saygısızlık: Küçük ya da büyük her türlü saygısızlık, kaba davranışlar veya seni küçük düşürme, insanı hızla soğutabilir.
Her birey farklı olduğu için, bu tür durumlar kişiye göre değişebilir. Ancak genel olarak bir ilişkinin temeli güven ve saygıdır; bu unsurlar zedelendiğinde, soğuma daha olası hale gelir.
Övünmesi hayatındaki bi iğneyle bile övünmesi parasıyla felan
Aaa evet
Çok konuşması beni konuşturmaması. Şu an nerden aklıma geldi bilmiyorum
Demeki hayatının bir yerinde bunu yaşadın
Cevap
17Cevap
Belirsiz dengesiz olması sanırım böyle şeyleri Seven biri olmadım hiç netliği severim onun haricinde ego sezmek iter ve yalancılık
bana yalan söylemesi tabi ki de
canım yerine koyması yalan söylemesi simdikiler nokta kadar dürüst olamiyorlar da
İma sezdim
Nasıl bı ima
Sigara içmesi. Leş gibi kokan ahmak erkek istemem.
Laubali konuşmlar mıç mıç gevşek konuşmalar
Yalan söylediğim şeye inanmaması ve düşmnlsrımk desteklemesi
Alakasız yerde veya alakasız zamanda cinsellik konuşmasi beni anında soğutur.
Bana inanmamasi, aldatma ve hakkımda saçma sapan konuşması
Net olmaması, ergen gibi davranması, iki lafından birisinin küfür olması falan
Biri bulunduğumuz mekanda çalışanlara üstünlük taslamıştı. Anında terk edildi. 🤣
Oh olsun ona kdkdkd
Ya benden daha iyisini bulmuştur o ayı. Ayılar daima iyisini yiyo
Evet maalesef ki evet
Şu an kafa yoramadım cevaplamak için hdjsjs
🤨🤨
Gaz çıkartması.. geğırmesı.. Yüksek sesle konusması.. Dişlerını fırcalamaması.. Kötü kokması... Benı heran her şey sogutabılır
Malum kişileri desteklemesi. 5 yıllık sevgilimi terk ettim bunun için
Net olunmaması
Merhaba,
Her şey olabilir! 😅
İlgisizlik! 😅
kibir veya ego beni cok bayiyo
Yalan söylediğini anladığım an
Görgüsüz oluşu olabilir
Fazla eleştiri, memnuniyetsizlik
Hijyenle alakalı şeyler olabilir
Yalan söylemesi, net olmaması..
Güven Sorumsuzluk ve samimiyetsizlik